INTEL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VÁLASZGOMBOT TANULD MÁR MAG HASZNÁLNI!!!THX...
Szal, mibajod?Mirõl beszélünk???

Ehh..bocsánat..mért szar...én ugytudm bõven elég...vagy emiatt szaggat nekem minden?

NeoMaN
Haggyadmá ezt a baromságot. Az összes C2D megy minimum 2800Mhz-n egy Giga DS3-ban. Minimum...

Ezt honnan veszed, hogy szar???
A lapkát nem az alaplapra értettem, hanem a procira..-.- te szerencsétlen..-.-

HÖ?
Az alaplapom szar???? Ezt senki se mondta mikor megvettem a gépet...áááááááááááááááááááá...figy olyant lehet hogy a boltot megprobálom megkérni cseréljék le egy ugyanannyiba kerülõ, hasonlo árú alaplapra... Nos akkor mienre cseréljem?

Noss igen, a technika..
Mivel mostanság 1 re gyorsabb a gyártás nem lehet minden darabnál biztosítani a 60-70% túlhajtást..persze ennél vannak sokkal rosszabb, és sokkal jobb lapkák is, te éppen 1 nagyon szart fogtál ki:S

A tudatlanság nem az amd hibája ha:
"A gyerek nem néz utána
Akkor vessen magára."
/Shrike/
😄D
Amugy nem kell az amd t szidni 39000 ért vettem e6320 at 4mb cache vel 1066 fsb 1,86 ghz es és ugyvolt tervben hogy 2,6 ig huzom...falconernak 2,8 on van..de érdekes modon nekem csak 2030 mhz re huzta fel a szerviz(nemlehet hogy átvertek és tobább is lehetne huzni??:S)..ilyen mhz en viszont egy ugyanennyibe kerülõ amd 6000+ x2 jobb választás lett volna...dehát ez van... beletörõdtem...😞

<#nyes>
Most össze-vissza hord mindenféle teszteket AMD párti oldalról, és ossza nagyon..-.-
Na 8.....Van kin nevetni télleg...😊

Télleg!! Nemrég telózott gyerek fix tv n, hogy van neki 1 2500 as amd sempron ja, de az csak ~1700 környékén megy..És mondta, hogy akkor õt átverték...
Szemét kecci ÁEMMDÉÉ!

Na látom Maszka osztja az észt megin😊))
XDDDD
Nembaj..legalább vn kin nevetni... 😄DD

NeoMaN
<#wilting><#idiota>

Nah és az nem megtéveztõ, hogy az AMD 4400+ ír és csak 2300 MHz az órajel? Vannak akik azt hiszik hogy van nekik egy 4Ghz-és procijuk, pedig nagyon átverik õket ezzel. Talán órajel azonosságban kéne nézni a procikat nem árban.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

core2 duo E6750-es procit meddig érdemes húzni?

MaSzKa
és a 2 lényeges mondat a végére:

"Ha minél olcsóbban szeretnénk megúszni, mi az AMD processzorai mellett tennénk le a voksunkat"

"Tuning nélkül azonban azonos áron az AMD processzorai valamivel erõsebbek a legtöbb felhasználási területen."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
"Az E2160-tól sokat vártunk, hiszen vannak, akik könnyen 3GHz fölé jutnak vele, ám mi nem voltunk vele ilyen szerencsések. A 2GHz-et is csak feszemeléssel vitte, így nem is erõltettük tovább a dolgot (mivel saját példány, ezért még nem adtuk fel a dolgot, de már szinte mindent bevetettünk, lassan csak a ráolvasás marad)."

nah tessék az új inteleket már tuningolni se annyira lehet

mintha ezt olvastam volna máshol is 1-2 hete (csak marketing volt hogy az 1. intel procik olyan jól húzhatók voltak kiderülni látszik most meg vegyétek ami van cimszóval gazdagszik meg az intel mi ez ha nem a vásárlók megtévesztése)

MaSzKa
szóval drágább azt még lassab is

nem jó ez így (valamiért fizetek és nem látszódik meg az tiszta pénzkidobás mint az én esetem)

MaSzKa
"A 4400 teljesítménye igen meggyõzõ"
ennyit az intelrõl (most számoltam ki az Intel 57%-al drágább és nem hozza a teljesítményt ezekbe a tesztekbe)

AMD BE-2350: Régi barát, új köntösben

MaSzKa
nekem L2 van, az hittem ez az újabb
mert 6x fok

?

NeoMaN
két különbözõ stepping
az újabbak (M0) jobban tuningolhatóak mint a régebbiek (L2)

MaSzKa
5570-be amit linkeltem nézd meg 2fajta van 2140bõl és 2160-ból is 2

ez mit jelenthet?
az egyik 6xfokos a másik 7xfokos

NeoMaN
2160-as is conroe magos....

MaSzKa

Na,akkormostdöntsd el.
Ugye, hogy jobbmintaz AMD!

MaSzKa

MaSzKa
Ezt nézzétek:
Intel Pentium E2160 Superpi 32M WR@12min 27.125s

I played with little baby…

Abit AB9 Quad-GT (nb voltage: 1,6v / cpu vtt: 1,5V)
Intel Pentium E2160@3861Mhz 1,75V
Vapochill LS modded kompresszor
4X512MB XtwinZ DDR2-9100ES @ 1072Mhz 4-4-4-4 2T 2,7V
Asus 7900GS
Aerocool Aeropower 550W
Windows 2003 Server

Intel E2160 1800@38xx

mycso
Azért nem biztosra írtam, lehet keverem másik játékkal...

Itt van kis Cod2 leírás

Viszont az elõzõ hsz elsõ mondata továbbra is áll 😉

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

lol...1000 fps a max...amugy meg nem az a baj h kevés az fps hanem hogy szagg-gg-gg-ggat...

mycso
Vagy driver vagy beállítási problémáid vannak.

Egyébként asszem a cod2 fps korlátos és max 100-at enged!

Vga is marad a gépben ezért furcsa az fps különbség...

Sziasztok!
Eddig nem ment A graw 2 mondom jó nem elég a vga... De most mást vettem észre!!! ÁÁÁ---> Cod 2 2 dx7 50-80 fps, dx9 el 20-30...áááá wtf??? :@@@@@@@@@...régi celeronommal 2,8 ghz es volt és 125 fix fps ami felment 250 re is néha, ill dx 9 en 46-50 fps...ÉS most nem csak az fps kevés hanem kurvára szaggat minden...ááá :@@@. Windows reinstal volt...
Változás a cfg-mben
Intel celeron 2,8 ghz > intel core2duo e6320 @ 2030 mhz
1,5 gb ddr1 ram 400mhz (3*512mb)> 1 gb ddr2 ram 800 mhz
Gigaybte 8 gnxp alaplap 915g >Gigabyte s3 965p alaplap rev3.3
Deer 400 w os táp> asus 450 w true power
2 pioneer (111d)> maradt
VGA: galaxy nvidia geforce 7600 gst (500/700 gddr3 1,2 ns mem gyárila ilyen nem huzott..)
Creativ sound blaster live! 24 bit hangkari..az is maradt a gépben.
SZerintetek ez igy rendes vagy vmi hibás a gépben?? Mert ha rendes vmit nagyon elbaszott az intel... Másrészt a windows installl amikor gyujti a fájlokat és utána ujraindul megkezdve a telepitést, nos az ujraindulás elõtt a fájlok gyüjtésénél 3 fájl t nemtud beolvasni..valami gm.dls egy .sys fájlt meg ienek... Annak köze lehet ehhez....mert nekem nem jelez semmit a windows soha hogy nem talál egy dll-t vagy vmi ilyen hibaüzenetet. Másrészrõl láttátok mit produklt a gép amikor belinkeltem a graw os képet...vlt fenn alap cd s és legujabb driver is nem oldotta meg... ideges vagyoooook :@@@

JAh, de akkor legalább nem neszélnél ekkora marhaságokat..-.-

MaSzKa
az nem lenne rossz, biztos jól keresnék

MaSzKa
itt a lényeg:
csak kis különbségek vannak a 65 nanométeres processzorok fogyasztása között (Intel és AMD részrõl egyaránt), így hát több, mint valószínû, hogy 5200+-ig bezárólag az AMD processzorok nem fogyasztanak többet riválisuknál, de a chipset „lehúzza” az eredményüket (az nForce 590 SLI kb. 20 wattal fogyaszt többet, mint az AMD RD580). Az X2-esek fogyasztása egészen az 5200+-ig normálisnak mondható, csak az 5600+ és a 6000+ lódul meg nagyon a magasabb órajel, feszültség (illetve a nagyobb csíkszélesség) miatt. Egy egychipes nForce-os vagy AMD chipsetes alaplappal a Brisbane magos AMD processzorok a Core 2-esekhez még közelebbi, ha nem jobb eredményt értek volna el.

MaSzKa

Elõször a fogyasztásokat mértük le, és itt egy komoly harcnak lehetünk a szemtanúi, elvégre a két rivális az utóbbi egy évben (az Intel fõleg azóta, hogy a Core 2 megjelent) kiemelt figyelmet fordít a fogyasztás kérdésére. Fontos megjegyezni, hogy az AMD-s tesztrendszer nForce chipsetes alaplapot tartalmaz, márpedig ez a lapkakészlet jóval többet fogyaszt, mint az Intel chipsetek (az nForce 680i hozzávetõleg 30 wattal többet disszipál, mint a P35, illetve az nForce 590 SLI kb. 20 wattal fogyaszt többet, mint az AMD RD580). Üresjáratban a két leglassabb Core 2 fogyasztotta a legkevesebbet, még a CnQ hatására 1 GHz-es órajelû Athlon 64 X2-ket is megelõzték. A két X2-es esetében a CnQ mellett a 8 wattnyi különbség a másodszintû gyorsítótár és a csíkszélesség különbségébõl is adódik. A CnQ-s eredményeket követi a két Core 2-es, majd ezután következik a többi X2-es. Üresjáratban az X2 3600+ (1,9 GHz) és az 5000+ (2,6 GHz) között mindössze 6 watt a különbség.

most akkor vedd le az 30W-ot vagy csak 20W-t és egybõl az AMD lesz az 1. helyen fogyasztásba egyértelmûen (Sapphire alaplapból lehet kapni AMD chipseteset)
intel E2160 79W rendszerfogyasztás
AMD X2 90(Nforce590SLI)-20=70W rendszerfogyasztás (AMD580 chipsetel)

MaSzKa
nah most mivan másnak lehet káromkondi?
õ miért nem kap 2büntipontot, neki lehet ilyet ja értem...............

"DE Te f@szkalap!!!!!!
Nem érted, hogy máshogy nézik??!!!!!!
Fogd már fet te baromarcú!"

Falconer
Többet is lehetett volna. Amennyi baromságot itt egyesek összehordtak, nagyon lement a színvonal itt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Azokat kitöröltem.😛

CzGobe
szép kis ték, de hova tûnt 3 komment? 😄 (nah, olvasok: 121 üzit)

eom$

Naja...

Falconer
Hát ha az is akkor elég rosszul csinálja.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Bennem már az is felmerült, hogy maszka az AMD nek dolgozik, és õ valami reklámszakember..<#idiota><#idiota><#idiota><#gonosz1><#eplus2><#hehe>

Pff..ha én Modi lennék, már a fele népet perm. ban oltam volna a sok off-flame-spam-reklám-multireg miatt...

Roger6
Kimondtad a lényeget! Marketing!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Jó, de Intelnél eddig az átlagfogyasztás ment adaba, AMD oldalán meg a maximum. Persze a marketing számít, ezért most az AMD is áttér az átlagadatra. 😞

Gabesz amd64
"Kicsit odafigyelõbb irányítás kellene és szigorúbb moderálás (csak ez nyomiskodás megy, hogy csúnyát mondtál adok 2 büntipontot, mint az oviban... á mind1 komolytalan az egész)
"

hát igen,vicc ez a büntipontozás,mintha óvoda lenne 😄
Maszkát már a sarokba kéne állítani 😄DD

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
az AMD-nek az asztali CPU-kból jön be a haszon hanem a szerverek és a mobil részlegrõl...

nem arról beszéltem h leváltják egyes cégek a jelenlegi intel szerverüket...hanem ha kéne venniük ujjat nem hiszem h intelbe fektetnének már bele

de ez engem hidegenhagy,gondolom téged is?! 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Roger6
Például az ilyen hozzászólásoktól! <#eplus2>

Csak hülyéskedtem! <#puszi>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

mycso
Volt már ezen a fórumon rengeteg atomláma ember, akivel egyszerûen képtelen voltam megértetni dolgokat és csak fújták a saját baromságukat oldalakon át...hát ez van

Ezzel egy baj van (SG = Informatika & Tudomány) na ezt át is nevezhetjük SG = móka, kacagás, baromság, ...mert ha valaki ide benéz, csak a sok off baromságot látja.
Én régebben már párszor szóltam ilyenek miatt a modiknak (illetve belinkelgettem az adott hsz.-okat) de szartak rá, pedig ezzel saját magukat és az oldalt égetik, hogy nem tesznek az ilyenek ellen semmit.

Szvsz ez az SG nagyon messze áll még a tudománytól, de az informatikától is....

Kicsit odafigyelõbb irányítás kellene és szigorúbb moderálás (csak ez nyomiskodás megy, hogy csúnyát mondtál adok 2 büntipontot, mint az oviban... á mind1 komolytalan az egész)

Bocsi ez most így kijött, de már tényleg a tökö tele van az ilyen láma offoló emberekkel, hogy a szaross flame-üktõl nem lehet megtalálni a fórumban a hasznos infókat.

Uhh.:S
NAh, errõl jut eszembe schrank...XD
Az meg gef 7 topikba beolt, hogy a "sárgamatricás kódgány milyen jó táp"..LAMFO!<#wilting>Aki rámeri bízni a gépét 1 kódgáy tápra az nagyon bátor gyerek.:S

czky
Maszka korábban a dvd írós topikban osztotta az észt. Most ez van soron! 😄 Én csak röhögni tudok rajta.<#idiota><#vigyor>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510