INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szal, mibajod?Mirõl beszélünk???
A lapkát nem az alaplapra értettem, hanem a procira..-.- te szerencsétlen..-.-
Az alaplapom szar???? Ezt senki se mondta mikor megvettem a gépet...áááááááááááááááááááá...figy olyant lehet hogy a boltot megprobálom megkérni cseréljék le egy ugyanannyiba kerülõ, hasonlo árú alaplapra... Nos akkor mienre cseréljem?
Mivel mostanság 1 re gyorsabb a gyártás nem lehet minden darabnál biztosítani a 60-70% túlhajtást..persze ennél vannak sokkal rosszabb, és sokkal jobb lapkák is, te éppen 1 nagyon szart fogtál ki:S
"A gyerek nem néz utána
Akkor vessen magára."
/Shrike/
😄D
Amugy nem kell az amd t szidni 39000 ért vettem e6320 at 4mb cache vel 1066 fsb 1,86 ghz es és ugyvolt tervben hogy 2,6 ig huzom...falconernak 2,8 on van..de érdekes modon nekem csak 2030 mhz re huzta fel a szerviz(nemlehet hogy átvertek és tobább is lehetne huzni??:S)..ilyen mhz en viszont egy ugyanennyibe kerülõ amd 6000+ x2 jobb választás lett volna...dehát ez van... beletörõdtem...😞
Most össze-vissza hord mindenféle teszteket AMD párti oldalról, és ossza nagyon..-.-
Na 8.....Van kin nevetni télleg...😊
Szemét kecci ÁEMMDÉÉ!
XDDDD
Nembaj..legalább vn kin nevetni... 😄DD
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
"Ha minél olcsóbban szeretnénk megúszni, mi az AMD processzorai mellett tennénk le a voksunkat"
"Tuning nélkül azonban azonos áron az AMD processzorai valamivel erõsebbek a legtöbb felhasználási területen."
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nah tessék az új inteleket már tuningolni se annyira lehet
mintha ezt olvastam volna máshol is 1-2 hete (csak marketing volt hogy az 1. intel procik olyan jól húzhatók voltak kiderülni látszik most meg vegyétek ami van cimszóval gazdagszik meg az intel mi ez ha nem a vásárlók megtévesztése)
nem jó ez így (valamiért fizetek és nem látszódik meg az tiszta pénzkidobás mint az én esetem)
ennyit az intelrõl (most számoltam ki az Intel 57%-al drágább és nem hozza a teljesítményt ezekbe a tesztekbe)
AMD BE-2350: Régi barát, új köntösben

mert 6x fok
?
ez mit jelenthet?
az egyik 6xfokos a másik 7xfokos
Ugye, hogy jobbmintaz AMD!
Intel Pentium E2160 Superpi 32M WR@12min 27.125s
I played with little baby…
Abit AB9 Quad-GT (nb voltage: 1,6v / cpu vtt: 1,5V)
Intel Pentium E2160@3861Mhz 1,75V
Vapochill LS modded kompresszor
4X512MB XtwinZ DDR2-9100ES @ 1072Mhz 4-4-4-4 2T 2,7V
Asus 7900GS
Aerocool Aeropower 550W
Windows 2003 Server
Intel E2160 1800@38xx_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Itt van kis Cod2 leírás
Viszont az elõzõ hsz elsõ mondata továbbra is áll 😉
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Egyébként asszem a cod2 fps korlátos és max 100-at enged!
Eddig nem ment A graw 2 mondom jó nem elég a vga... De most mást vettem észre!!! ÁÁÁ---> Cod 2 2 dx7 50-80 fps, dx9 el 20-30...áááá wtf??? :@@@@@@@@@...régi celeronommal 2,8 ghz es volt és 125 fix fps ami felment 250 re is néha, ill dx 9 en 46-50 fps...ÉS most nem csak az fps kevés hanem kurvára szaggat minden...ááá :@@@. Windows reinstal volt...
Változás a cfg-mben
Intel celeron 2,8 ghz > intel core2duo e6320 @ 2030 mhz
1,5 gb ddr1 ram 400mhz (3*512mb)> 1 gb ddr2 ram 800 mhz
Gigaybte 8 gnxp alaplap 915g >Gigabyte s3 965p alaplap rev3.3
Deer 400 w os táp> asus 450 w true power
2 pioneer (111d)> maradt
VGA: galaxy nvidia geforce 7600 gst (500/700 gddr3 1,2 ns mem gyárila ilyen nem huzott..)
Creativ sound blaster live! 24 bit hangkari..az is maradt a gépben.
SZerintetek ez igy rendes vagy vmi hibás a gépben?? Mert ha rendes vmit nagyon elbaszott az intel... Másrészt a windows installl amikor gyujti a fájlokat és utána ujraindul megkezdve a telepitést, nos az ujraindulás elõtt a fájlok gyüjtésénél 3 fájl t nemtud beolvasni..valami gm.dls egy .sys fájlt meg ienek... Annak köze lehet ehhez....mert nekem nem jelez semmit a windows soha hogy nem talál egy dll-t vagy vmi ilyen hibaüzenetet. Másrészrõl láttátok mit produklt a gép amikor belinkeltem a graw os képet...vlt fenn alap cd s és legujabb driver is nem oldotta meg... ideges vagyoooook :@@@
csak kis különbségek vannak a 65 nanométeres processzorok fogyasztása között (Intel és AMD részrõl egyaránt), így hát több, mint valószínû, hogy 5200+-ig bezárólag az AMD processzorok nem fogyasztanak többet riválisuknál, de a chipset „lehúzza” az eredményüket (az nForce 590 SLI kb. 20 wattal fogyaszt többet, mint az AMD RD580). Az X2-esek fogyasztása egészen az 5200+-ig normálisnak mondható, csak az 5600+ és a 6000+ lódul meg nagyon a magasabb órajel, feszültség (illetve a nagyobb csíkszélesség) miatt. Egy egychipes nForce-os vagy AMD chipsetes alaplappal a Brisbane magos AMD processzorok a Core 2-esekhez még közelebbi, ha nem jobb eredményt értek volna el.
Elõször a fogyasztásokat mértük le, és itt egy komoly harcnak lehetünk a szemtanúi, elvégre a két rivális az utóbbi egy évben (az Intel fõleg azóta, hogy a Core 2 megjelent) kiemelt figyelmet fordít a fogyasztás kérdésére. Fontos megjegyezni, hogy az AMD-s tesztrendszer nForce chipsetes alaplapot tartalmaz, márpedig ez a lapkakészlet jóval többet fogyaszt, mint az Intel chipsetek (az nForce 680i hozzávetõleg 30 wattal többet disszipál, mint a P35, illetve az nForce 590 SLI kb. 20 wattal fogyaszt többet, mint az AMD RD580). Üresjáratban a két leglassabb Core 2 fogyasztotta a legkevesebbet, még a CnQ hatására 1 GHz-es órajelû Athlon 64 X2-ket is megelõzték. A két X2-es esetében a CnQ mellett a 8 wattnyi különbség a másodszintû gyorsítótár és a csíkszélesség különbségébõl is adódik. A CnQ-s eredményeket követi a két Core 2-es, majd ezután következik a többi X2-es. Üresjáratban az X2 3600+ (1,9 GHz) és az 5000+ (2,6 GHz) között mindössze 6 watt a különbség.
most akkor vedd le az 30W-ot vagy csak 20W-t és egybõl az AMD lesz az 1. helyen fogyasztásba egyértelmûen (Sapphire alaplapból lehet kapni AMD chipseteset)
intel E2160 79W rendszerfogyasztás
AMD X2 90(Nforce590SLI)-20=70W rendszerfogyasztás (AMD580 chipsetel)
õ miért nem kap 2büntipontot, neki lehet ilyet ja értem...............
"DE Te f@szkalap!!!!!!
Nem érted, hogy máshogy nézik??!!!!!!
Fogd már fet te baromarcú!"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"
hát igen,vicc ez a büntipontozás,mintha óvoda lenne 😄
Maszkát már a sarokba kéne állítani 😄DD
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
nem arról beszéltem h leváltják egyes cégek a jelenlegi intel szerverüket...hanem ha kéne venniük ujjat nem hiszem h intelbe fektetnének már bele
de ez engem hidegenhagy,gondolom téged is?! 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Csak hülyéskedtem! <#puszi>#puszi>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezzel egy baj van (SG = Informatika & Tudomány) na ezt át is nevezhetjük SG = móka, kacagás, baromság, ...mert ha valaki ide benéz, csak a sok off baromságot látja.
Én régebben már párszor szóltam ilyenek miatt a modiknak (illetve belinkelgettem az adott hsz.-okat) de szartak rá, pedig ezzel saját magukat és az oldalt égetik, hogy nem tesznek az ilyenek ellen semmit.
Szvsz ez az SG nagyon messze áll még a tudománytól, de az informatikától is....
Kicsit odafigyelõbb irányítás kellene és szigorúbb moderálás (csak ez nyomiskodás megy, hogy csúnyát mondtál adok 2 büntipontot, mint az oviban... á mind1 komolytalan az egész)
Bocsi ez most így kijött, de már tényleg a tökö tele van az ilyen láma offoló emberekkel, hogy a szaross flame-üktõl nem lehet megtalálni a fórumban a hasznos infókat.
NAh, errõl jut eszembe schrank...XD
Az meg gef 7 topikba beolt, hogy a "sárgamatricás kódgány milyen jó táp"..LAMFO!<#wilting>#wilting>Aki rámeri bízni a gépét 1 kódgáy tápra az nagyon bátor gyerek.:S
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510