INTEL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
bogár rovar esete kb (nem minden rovar bogár.......)
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
szerintem megérte
még 1 Corsair-os kicsi zsákot is kaptam hozzá + vastag matricát is :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És full hangtalan..
Bultkor kipróbáltam...
AI gear ral levettem a proci ventit a legkissebbre, és a VGA ventit is, hallani nem lehetett a hangját.
20?
de mivel megkapta a 80Plus minõsítést ez a táp ezért a legrosszabb érték a 80%-os hatásfok
Saor Alba
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
mert ha nem 80Plus-os akkor többet is fogyaszthat a gép, idle-be, mert sok táp a max hatásfokot csak maximális terhelésen tudja leadni
ezt nekem Stohl-ph-s tápszekértõ mondta mikor kinéztem a Corsairt
És sztem azért vesz mindenki ekkora tápot, mert jobb egyszer 20 at, mint 1 szer 15 öt és utánna 20 at, vagy többet ha fejleszteni akar...
Thrash \'Till Death
még mindig slágertermék és garancia a jó tuningolhatóságra
http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=2420

valamelyik el se indult és nem csak a 410W-os volt a rossz széri a Chieftec részérõl
ph bizonyíték (hegyekbe tudok gyûjteni ilyet:-)):
"mostanaban kezdtunk atallni markasabb tapokra igenyesebb konfigok eseten, mondvan mar ezek is megfizetheto aruak, es azt kell mondjam, hogy eleg lesujtoak a tapasztalatok. az eladott darabszamhoz kepest tul sok a hibas tap. . chieftec, coolink tapokat hasznaltunk, leegett tap ezek kozott eddig egy sem volt,csak leallo, lefagyo gepek. az 410 v. 420 12cmes chieftec kozul tobb mar eleve nem mukodott, (ok, ez kozismerten hibas szeria). coolinkel is voltak gondok. enermax-al meg nem. mast nem nagyon hasznaltunk (1-2 Q-TEC regebben)."
"Ezt már annyiszor megbeszéltük, hogy a Tagan az szar. Évtizedek óta elavult PWM Controlert használ (amit 1980 után fejlesztettek, az akkori igényekhez!!!, nincs semmilyen védelem benne, sõt Codegen tápok is ezt a vezérlõt használják), igényetelnül bedolgozott nem mûködõ PFC kör. Fuhjjyu és Jenpo kondik. A hûtés valóban halk, de eszméletlen átgondolatlan (komolyan, olyan érzésem van, mintha fizikát nem tanultak volna a tervezõk ). Egyszerûen az egész konstrukción látszik, hogy a külsõségek elvitték a pénzt mert belül egy nagy rakász szar az egész. Tipikus "nem minden arany, ami fénylik" termék.
A chieftec hibás szériája a Sirtec által gyártott ATX-410-212. A Sirtec-et nem sorolnám a top gyártók közé, bár a legújabb fejlesztése jól sikerült, ez nem elég ennyi gyenge eresztés után.
Az Enermax jó tápokat gyártott egy ideig, aztán a Noisetaker-nél valamiért leadta a minõséget, nem véletlen, hogy olyan hamar elkészült a Noisetaker utóda a Noisetaker 2 (annyira nagy baja nem volt a tápnak, csak jóval többet halálozott az Enermax-tól addig megszokott átlagnál). Ez olyasmi, mint a Sirtec HPC szériája, jó táp, csak relatíve sok romlik el belõle. Szerencsére a Liberty-t már észel tervezte. "
http://www.gamestar.hu/forum/lofiversion/index.php/t369-3400.html
azért szar...
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
látom nem vagy képbe
az FSP-nek nem szállít be senki mivel az egyik legnagyobb gyártó maga
ügyes vagy
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Látom a vga topikban is osztod az észt...
Tényleg hagyjuk...
Én már leszarom te miket írsz.
Tényleg mindenki hülyének néz téged, te mégis állítod a hülyeségeid. NC
Nem is állítottam, hogy kizárólag delta belesek ,)
"Amivel nekem jó tapasztalatom van, azok a Chieftec, Coolink és az Enermax tápok. Tudni kell azonban, hogy a Chieftec nem gyárt tápot, hanem átmatricázva forgalmazza más gyártókét, akik a beszállítói, pl. Delta, Seasonic. A Delta a Chieftec mellett igen sok nagy nevû gyártónak is szállít tápokat, ha jól rémlik, akkor már Fujitsu-Siemens és HP szerverekben futottam bele ilyenekbe."
szerintem meg te nem értesz hozzá csak azt hiszed
"táp gyártó köztük az FSB" - ilyenrõl nem is halottam
a cieftec tápok belseje jó ha tudod 3 nagy beszállítótól érkezik és nem kizárólag a Deltá-tól
Ha ennyire futtatod magad, hogy te mennyi mindennek utánaolvastál, akkor tudhatnád azt is, hogy a chieftec tápok delta belesek (ezt használja nagyon sok minõségi táp gyártó köztük az FSB is), és egyedül 410-es szériájuk volt szériahibás....
Ha egy táp kurv@drága akkor jó is??? LoL vagy
Kicsit olvasgass még, és ha képben vagy mindennel csak utána alkoss véleményt!
(nem furcsa neked, hogy itt is és ph-n is mindenki hülyének néz???? kicsit gondolkozz el rajta)
és én ezzel be is fejeztem, ha akarod megfogadod ha akarsz offolsz tovább 😉
Tehát új lap is kéne, ha új lap akkor új ram is kéne, no meg új vga is, mert gondolom s478, agp, ddr1-es a mostani lapod😉
És valószínûsíthetem, hogy a tápod is kevés lenne...tehát kicsit összetettebb a dolog, nem csak procit kellene venned.
Ontod magadból a baromságot, méghozzá hatalmas elfogultsággal...
Szerintem mennyél szedjél hangyát vagy rajzolgass, vagy keress magadnak valami állatos vagy játszós topikot!
nem úgy mint te
Antec szerinted Lol?
elmondom neked nagyon minõségi cuccokat csinálnak
az átlag számítógépháázuk 28eft felett kezdõdnek
DTK
LOL
na jó lenne ha kicsit pihennél,mert túl sok amit itt müvelsz az sg-n :S
a Corsair VX550W 5év garival sok helyen 21eft többet ne adj érte
lehet a trafón kívûl mással is lehet baj de ez kiderül ha kipróbálod az újjal
gondolom garancia van és ami szar azt vidd vissza
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
prohardver.hu hardver bazár+teszt is van róla No1 lett :-)
de tudok vagy 20 helyet
a Zalman tápok FSP belsõvel készülnek és ami FSP az csak jó lehet
tehát mivel a zalman a trafóiba Heat-Pipe-os hûtést is rak ezért
olyan mint a BMW-nél az Alpina -> a a jó még jobb lesz
FSP
Antec
Corsair
DTK
soha semmi bajom nem volt velük és 1 gépet se nyírtak ki
más márkák szóba se kerülhetnek max FSP-belsõs Zalman :-)
Enermax-tól felfele kezdõdnek a jó tápok, ott a határvonal
Sok!És ami kit érdekel, gariba vitték azt kész, ha tönkrement megint..Ennyi..
az FSP-nél a legkisebb a tápok meghibásodási aránya (MTBF)
nem tudom pontosan de olyan 0,0007 lehet az arány
1 mai chieftek nem ér fel 1 mai Corsair-ral és 1 FSP-vel sem
a világlagnagyobb márkás tápgyártója az FSP
chieftec nem is gyárt tápokat csak matricázza más tápgyártók termékeit
de te biztos jobbna tudod mint én!
Nekem az 500 asnak semi hangja....16 k volt..2 kilóméter hosszu kábelek vannak hozzá.😄 Szóval még a fordított házakba is jó, mint pl az Aerocool zero°. ÉS a hatásfok bõven 80% fölött van.És aktív PFC van benne.
FSP Saga+ 400W most néztem ipon-on 9800ft csak
ami én ajánlottam az meg 20700Ft
siftek tápot nem javaslom