9499
Intel
  • w77d
    hááát errő úgy néz ki lecsúsztál kiccsávó, elvitték 30-ért...
  • solo
    Szíjjá' gázt! XD
  • w77d
    kabrió után kötlek teee XXD
  • solo
    Akkor szakadj meg bagoly.Megkereslek, és rontom az özleted, hogy nagoyn melegszik, meg bagolytuningos,szal már fozs, és a végén elviszem 15 ért xD
  • w77d
    dehogynem hirdetem, csak 25-ért fogom mostantól, aki többet fizet az viszi :D
  • solo
    Okkes...Addig meg ne nagyon hirdessed bagoly, mert kell az a procc: D
  • w77d
    akko szóljá ha megvan
  • solo
    Annyim most pont nincsen:C
    Előbb el kéne adni az e6550 est:C
    Csak jövő hónapban lesz.
  • w77d
    adjá 20ezret és viheted is :D
  • solo
    Krhm, megkéne egyeznünk, mert nekem kell az a procc: D
  • w77d
    na gyerekek!! csak ezen a héten akció!! 20ezer ft-ért el lehet vinni az E8500-asomat hűtő nélkül!!!
  • pxxl
    Pentium D 2.8 berak, 3d mark valamelyik, P IV 3.2 berak, ugyanaz a 3d mark ugynazzal a beálíltással = megtudod melyik gyorsabb. violá
  • Rag Oil
    googleban már kerestem de semmi.
  • Rag Oil
    helo van egy compaq desk pro en számitógépem és a cmos ben szeretnék tuningolni pl mhz procinak... nah csak nem lehet sajnos segicséget várok.thx
  • CzGobe
    nem tud rá válaszolni, mert többféle P4es van, 1ik jobb, másik rosszabb lehet, mint a te PD820asod, gondolom
  • norbi2fraktal
    csak akkor arra lennék kiváncsi hogy a Pentium D 2.8-as erősseb, vagy a P IV 3.2?
  • Zoli007
    Pentim IV és Pentium IV között is van különbség.
  • norbi2fraktal
    Szevaszok, haverom ajénlott egy cserét nekem, de előtte meg kérdezem tőletek....

van egy Pentium IV 3.2Ghz procija, amit elcserélné az én Pentium D 820, 2.8-as procim-ra, megérné? mer szerintem nem, de ezt én nem nagyon vágom....
  • Rag Oil
    jolvan tudod mit gyere vegyél fel msn re cim [email protected] ott tovább beszéljük a dolgokat oksi?
  • pxxl
    2 csoki + 2 sör + postaköltség
  • Rag Oil
    és apoci menyiért?
  • pxxl
    ha nekem szólt akkro egy szót sem írtam gépról. processzorról van szó
  • Rag Oil
    menyiért adod azt a gépet ingyen is?
  • Rag Oil
    am sunyi amd még játékra sem jó... ezzen meg még ugy 3-4 éves játékok simán mennek cs is fut rajta 4 botig hálozatban viszont semi problémám.
    nem is tervezem hogy lecseréljem.
  • pxxl
    hali!

nem kell valakinek egy P4-es 2.6 vagy 2.8 cerka? kivágom a kukába ha nem, mert csak porosodik a monitor alatt...
  • Rag Oil
    iráshibákért bovsácsatok meg.
  • Rag Oil
    nekem compaq desk pro en 866 mhz-s cucom van és ojan stabil mint amit csak el lehet képzelni live actozok is rajta gyümölcsösel tehát elég jó kis cucc a sd ramos és nem tudom hogy menyit lehet belepakolni...8méretre nem menyiségre).hangkárty alaplapi beszart. szóval egy sb látya el 4 csatornán a dolgokat.
  • w77d
    3.4 gigán alapfeszen stabil
  • w77d
    most próbálom egy kicsit tuningolni. 3 gigán pörög most és atomstabil alapfeszen. megnézem meddig bírja alapfeszen aztán kap egy kis plusz energiát majd :)
  • w77d
    na megtörtént a BIOS frissítés és klappol minden :)
  • grebber
    Nem.Pordoboz lett belőle nem is látom a hűtőt csak egy nagy porkupacot gyakorlatilag! Én meg csodálkoztam hogy akad minden game! Hihetetlen hogy egy hütés és ennyire számít!
  • Serpa
    nem mozdult el a helyéről a hűtő?
  • Ari18
    nagyon olcsón adod. Dobd fel a ph-ra és akár 35-ért is el tudod adni, ne add el ilyen olcsón.pl
  • w77d
    attól függ melyikhez.... én az e8500 mellé egy 4870x2-t párosítottam és igen bevállt! Apropó van egy eladó E8500-am. Valakit érdekel? 25ezer pénz
  • Christopher44
    Valaki tudna arra valaszt adni hogy Intel Core 2duo-hoz mien grafkartya a legjobb ha jatek az elsodleges
  • w77d
    akkor tuti kell. Most beszéltem telefonon a szervízzel, és mondták, hogy erősebb négymagosoknál kell az update....
  • grebber
    Hm miért kell Biost frissíteni??
    Akkor lehet nekem is kell majd vele szopnom mert én is Q9550-et tervezek lehet és nekem is P5K-m van.
  • w77d
    betettem a q9550-est az alaplapomba, az meg sír hogy frissítsek biost.... soha nem frissítettem én biost és úgy hallottam hogy elég nagy a kockázat. most mehetek szervízbe...
  • grebber
    Az igen mostanában minden game akad szinte.Azt hittem az új nvidia driver nem okés.Err mondom megnézem 3d markot is procira 8xx pontot adott.Mondom megnézem everestet 9x°c-osoka a magok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lehet kéne vennem új proci hűtöt vagy nemtom!
  • MirP
    köszi