9499
Intel
-
#3085 De akkor ha vkinek azt ajánlottam annó a itt a fórumban, hogy munkára vegyen penyát, akkor átvágtam. Hát ez szívás. Csak azt nem értem, miért árulnak ilyen szarokat, ha a P4 egyetlen előnye a HT. -
Cancel #3084 e van:))))))) -
#3083 Wazzeg srácok, ez létezik?
Csomó P4 nem tud HT-t!!!
Azt hittem az összes 800-as FSB-s tud HT-t... -
#3082 jah, nekem is alapban 54C, 63-4-re megy fel. (Northwood) -
Senas #3081 Hőátadó paszta van felkenve (én raktam fel a procira a ventit), bár lehet, hogy nem lett jól elkenve, ez volt az első pasztázásom. Vírusom tutira nincs. A SYMANTEC NORTON INTERNET SECURITY 2005 ANTISPYWARE EDITION van fel napi frissítéssel.
Most miközben írok 55C°-os a procim (amúgy ez az átlagos), de ha egész nap megy a gép és amúgy is meleg van, felmegy rendesen.
Ja...asszem megnézem majd a pasztázást, és lehet, hogy teszek a házba egy nagylapátos csendes szellőztzető ventit.
köszi a segítséget mindenkinek... -
#3080 Ember, tegyél már be 1-2 rendzserventit, ami kinyomja a meleget. -
#3079 prescott? hmm inkább kazán :))) -
#3078 jah, ki rakta fel a hűtőt?, mert ha boltban, esetleg vidd oda vissza, vagy ha te nagyon nem vágod a témát. esetleg hívj havert (bár azokkal is vigyázni kell)
lehet, hogy nem fexik rajta rendesen a venti.
tudom nem a legjobb megoldás, de én azt javaslom, hogy kapd le a ház oldalát, röffents be a gépet, pörgesd fel mondjuk egy gémmel.
ha van hőmnéződ, akkor ha elég melegnek tűnik, pl 70 fok, akkor nézd meg, hogy a borda meleg-e. Bár most így átgondolva akkor melegebb lenne, ha nem lenne elég az átvezetés, szóval kissé meleg lesz az tuti. talán vagy rosszul lehtt felfogatva, vagy rosszul van felkenve a pasta, mondjuk csak a felére mennt rá, így csak ott adja a át a hőt (50%-os hűtésveszteség) -
Akuma #3077 hőátadó paszta van felkenve?? lehet túl sok, vagy túl kevés! 75 fok kritikus hőmérséklet! lehet valami vírus gondoskodik arról, hogy a cpu mindíg 100% kihasználtságban menjen!?! a házat meg muszály szellőztetni, főleg egy nagy dög zalmannál! -
#3076 ott valami más gond van, 75 fok az nagyon sok. -
Senas #3075 Helló mindenkinek!!!
Intel kedvelő vagyok de ezek a P4-esek marháramelegszenek!!!
Van egy ASUSP4P800DELUXE alaplapom és egy INTEL P4(Prescott 800/1Mb)2.8GHz-es procim. Nem húzom túl és mégis 75C° fölé megy mindig a hőmérséklet és riaszt az ASUS Probe (feljebb már nem akarom állítani).
A procihűtő egy 10.000Ft-os Zalman ventillátor. A házban nincs plussz venti csak ami a tápnál van.
Cseréljem ki a procihűtőt, vagy tegyek be egyet a wincsihez?
Nem akarom, hogy túl hangos legyen (a haverom is úgy járt, hogy vett egy olyan házat amiben három venti volt alapban, és pár hónap elteltével olyan hangos lett a gépe mint egy traktor, hiába tisztogatta).
Help pls!!!
-
#3074 Kicsit utánanéztem: ASUS P5GD2 Deluxe alaplap
Intel EIST
Intel EIST (Enhanced Intel SpeedStep technology) automatically adjusts Intel 64-bit processor voltage and core frequency according to system performance demand, establishing a self-managed, lower-power consumption, less heat and quieter environment. Combined Intel EIST and ASUS Q-fan technology (adjusts fan speeds according to system loading), this motherboard provides excellently quiet, cool and efficient platform for Intel lovers.
ASUS Q-Fan2
ASUS Q-Fan2 technology intelligently adjusts both CPU fan and chassis fan speeds according to system loading to ensure quiet, cool and efficient operation.
Nem túrtam át a BIOS-t, de majd legközelebb... -
#3073 "tényleg melegszik" -> "tényleg nem melegszik" -
#3072 ja csak ha felpörög többet nem áll le..... -
#3071 12 cm-esnek van hely hátul. Oldalsó befúvósoknak van 8-as.
De nincs bent meleg, tényleg melegszik olyan nagy mértékben. Amúgy is egész jó a gyári refihűtője az Intelnek. -
#3070 ha a 8 centis leszívná róla a levegőt nem pörögne fel 3800-ig..... -
#3069 Nem kell plusz venti, 40C fölé nem megy semmi (proci 36C, terhelve 39C). Csak kicsikét hangos a prociventi: 3800-on pörög, azért kérdeztem van-e valami halkítási lehetőség (már eljöttem, úgyhogy nem tudom megnézni). A videokártyával nem igazán tudok mit kezdeni, az olyan amilyen.
Eddig kellemesen csalódtam a "forrófejű" IntelP4 procikban. -
#3068 mondtam hogy kell min 1 db 8-as venti mellé de nem hitted el, bios-ban tedd auto-ra hogy visszavehesse a teljesítményt üres járatba. -
#3067 Emberek! Kérdés: az Intel 6xx-es szériáiban létezik az AMD64-hez hasonló Cool'n'Quite funkció? -
#3066 Hmm....THX... és a 2,13 Ghz-as kb mennyit teljesít? -
#3065 kb azt hozza mint egy 2,4-es -
#3064 Hy! Lenne egy kérdésem.... Szerintetek milyen P4es asztali számitógépbe valo processzor teljesítményével egyezik meg egy Intel® Pentium® M processor 750 1,86 Ghz/ 533MHz es processzor?!?!?!?!?!? Jó lenne tudni, mert notebook vásárlás elött álok... szóval VKI HELP!!!! -
#3063 azzal lehet mint atom!
nekem is tetszik! -
izb #3062 He he.
Ja meg arra,hogy legyen mit hűteni a reserator toronnyal:)) -
#3061 abban télleg jó,hogy ingame videt csinálj!
De ez csak egy dolog a 20 mellett!
Az AMD prosikba bőven elég az 1Mb!És így "győzedelmeskedik"! -
cseneles #3060 mind1
mindenki azt vesz amire van pénze vagy ami neki megfelelő!
na pá! :) -
cseneles #3059 :)
-
izb #3058 Hát te tudod.... -
cseneles #3057 lehet, hogy nem a legjobb márka!
de semejik 6600Gt a leadtec-en kívül nem teljesít nála jobban!
szóval nemtom?! vettem rá egy zalmant így tökéletes!
-
cseneles #3056 mivel Pixel sheader 2.1 DX9 non Dx9.C
rengeteg efektről, képjavítási eljárásról lemaradt a 6600Gt-vel szemben! -
#3055 a 2 mega cache még mindig odab@sz rendesen, mikor ingame videt csinálok :) -
#3054 Inno a legnagyobb hulladék hagyjál már..... -
cseneles #3053 PCIE Inno3D 6600GT 3Dmark 05 = 3688
ennyi pénzért ilyen teljesítmény nem lehet venni! -
izb #3052 Valahol olvastam,akkor a mai 64 bit procik sokszor ugyanúgy van jobban teljesítettek a tesztek alatt,mint a prescot magos csodák.
Tehát ez a játékok alatt nagyobb tudás kicsit feles,ugyanis mostmár nem igazán lehet az AMD azzal lesöpörni az asztalról,hogy "bezzeg a multimédiás alkalmazásokban szarabb".
Sőt!!! -
#3051 szebb a f@szt 9800Pro-m sokkal szebb volt. -
cseneles #3050 jó áron jó teljesítmény!!!! -
cseneles #3049 szerintem jobb a 6600Gt
jó választás volt! Hardweres Pixel Sheader 3.0!!!!
Ez nagy előny! szebb aképe mint az ATI-nak! -
#3048 amúgy meg eleve csak kényszerből vettem meg a 6600Gt-t, és nem tetszik inkább ATI kártya kell. -
#3047 csak tudod én nem csak játszok, ha csak arra kéen akkor jogos igazad van. -
cseneles #3046 és ott van még 7800GTX
tudom jön az újj ATI de erre még az Nvidiának is van egy trükkje
jön az ati megjelenése után a 7800Ultra