41
A kereskedelmi csatornáink újabb harca a nézettségért!
-
#41 egyetértek veled. amikor leültem a tv elé, azt hittem, hogy "na már megint egy gagyi BK féle magyar szar" (by the way, az egyik osztálytársam szerepet kapott a BK-ban, tök poén-))
de ahhoz képest tök aranyos volt. persze, hogy van benne jócskán Jóbarátok feeling, de szerintem sikerült nagyjából természetesen jáccaniuk. -
#40 Citromos tea forever! -
#39 Pedig a VV-t is megvették Vágó Steve és furmányos csapatától, akik megálmodták ezt a világpremier műsort. Nagy koponyák, akarom mondani pofátlan tolvajok. De hát vannak náluk is hülyébbek, akik megvették ezt a s*art! -
#38 Nem, mert a Bigbránert egy licenc alapján adja le a TV-t, és általában, ha valamit koppint valaki, akkor nem mástól fogja megvenni. -
#37 en ugy hallottam a valovilagot sokkal elobb leakartak vetiteni csak vmiert nem ment -
#36 RTL KLUB koppint mindent. Big Bráner -> Valóvilág, TEA -> Limonádé. -
#35 Én a limonádét jobban szeretem. a tea ha erős akkor nem olyan jo. bar az ice teat mindennel jobban szeretem. sőt az ecoland is ihato ha cukrot ra x bele. ja hogy ez nem gumiszoba es megis teleikallom hulyeesegekkel? slalalalalaaaaa. amugy nemtom minek icsinalnak jobaratok uanzatot. ja de megvan. emert a tv2 annyira elbaszta hogy a bigborther primiivsegebe beleolt egy csomo penzt, hogy nincs penza a jobaratokra. szanalmas, es egyszerre röhögtető! nem nézem és nem is fogom. hat ez van sracok talaljatok ki vmi eredetibbet. amugy ssemmi koze egymashoz a kettonek, mindegyik teljesen sjata talalmany lehet -
#34 rtl vs. tv2
nézők = ökrök
-
#33 :D -
#32 ja
biztos dugni is szokott -
#31 meg mást is csinál a rohadt alkoholista ! -
#30 akkor ezt elmagyarázom ABBAN a topicban! -
#29 úgy néz ki a szmájlit a végén nem vetted észre... -
#28 meg iszik is -
#27 kezdek bepöccenni
Te beszélsz? nézzél már magadba! -
#26 Ezek szórakoztató músorok. Ha mávelődni akarsz olvass verseket, novellákat és ne 3 sör mellett, ha érted, mire célzok. -
#25 Hát lehet, hogy Te olyan szinten állsz, hogyha ilyet nézel elbutulsz, de én nem. -
#24 Hát nem tom olyan skizúid állok ehhez a sorozathoz. Ritka gyenge meg erőltetett, a Jóbarátok nyomába sem ér, mégis lehet röhögni a poénokon -
#22 Mellesleg egyetértek hogy ez a versengés már a szánalmasnál is szánalmasabb, ettől függetlenül ez a tea egész jó lett:) -
#21 Kár hogy nem egyidőben vannak de mindegy:D -
Xboxman #20 Hát én inkább a Rém rendes családot nézem nem ilyen degeneráltaknak való szarságokat... -
#19 Nagyon probalja a Jobarátokat koppintani ez a Tea. Ez nem feltétlenül rossz, csak ne legyen erőltetett JB koppincs minden áron. (ami nekem nagyon feltűnő volt, hogy a fő főszereplő fickó ugyanugy próbál gesztikulálni, mint a JB-ben az egyik arc)
Amugy nemrossz...
a Big Tea és a Való Limonádé legyen veletek :))) -
#18 ugye ugye...
Szerintem nagyon ott voltak a poénok ennél csak jobb lesz remélem! :)
Bár hajlamosak vagyunk azt is elcseszni ami jól kezdődik! -
#17 Én is láttam,nem tudtam,mi a címe,meg azt sem,hogy első rész(hiába,nem vagyok tudatos tv-néző).
Tetszett -
#16 Azt inkább a gumiszobában nyitnék! Bambi vs. Meggy Márka címmel! -
tomcs #15 ehh.... ennyire nezek en tevet... fogalmam se volt hogy mar ilyen musorok is vannak aszittem majd itt elmondom hogy earl grey rulz meg stb.. telleg en is italra asszocialtam belole -
#14 Én meg logót cserélni! :D -
#13 Így van, na megyek is tévézni meg fórumflémelni :D -
#12 Akkor ebben egyetértünk! :) -
#11 Így van, szemetek ! -
#10 Ezt olyan valaki mondja, aki mindent elkövet azért hogy neki csak jó napja legyen és ha valami barom kihozza a sodrából akkor inkább feljön a fórumra és kitombolja magát, mint hogy leül a TV elé (ez se a legjobb megoldás mondjuk) és megnéz egy kacagtató műsort, ami elfelejteti vele hogy mi is történt aznap! -
#9 Tegyél, azért, h. ne legyen zűrös napod és akkor nem kell szánalmas kereskedelmi csatornák szánalmas szórakoztató műsorait nézned szánalmas szappanoperák helyett :D -
#8 A harcot én is teljesen szánalmasnak vélem, de itt most nem erről szeretnék beszélni, hanem végre nem csak brazil szappanoperákat lehet nézni hanem egy zűrös nap után leülni a TV elé és jókedvre derülni a filmen! -
#7 Utolsó mondat mekkora kajzer igazság ! -
#6 Én meg azt mondom hogy aki szerette a Jóbarátokat és a hasonló sorozatokat, amiben a főszerep a humoré az nyugodtan leülhet egy este és belenézhet attól még nem lett senkinek semmi baja, én tegnap láttam az első részt a TEA-ból és tényleg nagyon sokat nevettem.
Kövezzetek meg érte! :) -
#5 TEA egész ari lett hja.. eléggé jobarátok feeling.. de mindegy.. -
#4 Csak a bemutatójukat láttam, azalapján a TV2-s műsor igényesebbnek tűnt, de valószínüleg ugyanolyan gagyi mind a kettő. Ráadásul a jelenséget, ahogy a két rivális csatorna "spontán" utánozza egymást, olyannyira szánalmasnak tartom, hogy elvből sem nézném ezeket a népbutító szarokat. -
#3 Egyiket sem nézem, mivel csak nagyritkán nézek TV-t, akkor sem, ilyen sz**okat. -
#2 :( én aszittem gasztronómia... akkor nemtudom-nemnézem. -
#1 Tegnap indult a tv2-n a TEA című komédiasorozat, míg az RTL-n is a napokban vetítik először a Limonádét.
Véleményem szerint elég jó lett a TEA én felfedeztem benne a Jóbarátok stílusát, bár nem vesztette el az eredetiségét, tehát meg tudod maradni mégis magyarnak!
Várom észrevételeitek!!!