Strong Deformity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is kéne a magic syrup album, megszerezni, de még csak megvenni sem lehet sehol 😞 privátban jöhet a megoldás akár :Ð
Na, akkor hova menjen?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nekem tökéletes. De asszem, már csak délelõtt fogok nekiállni feltölteni, mert köpött a tévémaci. 

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mondjatok egy címet, ahova fel tudom tölteni.
SD: Magic Syrup, Frau 256 kbit stereo, borítóval.
SD: Magic Syrup, Frau 256 kbit stereo, borítóval.
nemtom, de ha most bemesz egy boltba biztos talalsz ... mellesleg 2honapja volt lemezbemutato koncert kashmirba:]
Így van !
Ez a "januárra csúszott" kijelentés idén januárra vonatkozik. A tavaszi megjelenés végül idén szeptember lett. A lemez majd két hónapja a boltokban van.
Ez a "januárra csúszott" kijelentés idén januárra vonatkozik. A tavaszi megjelenés végül idén szeptember lett. A lemez majd két hónapja a boltokban van.
Na bazz, én vak! Ezzel kellett volna kezdenem 😞
"A Strong Deformity már a lemezkészítés hajrájában van. Gyakorlatilag csak a keverés van hátra, de ez sajnos januárra csúszott. Ennek megfelelõen a Magic Syrup megjelenése is jövõ tavasz. November második hetén egy elõzetes keverése lesz pár számnak, amellyel újabb kiadói köröket futnak a srácok. Mindenestre érdemes türelemmel várni a lemezre mivel nagyon jó munkát végzett mind a zenekar, mind Hidasi Barnabás. És ez nem ilyen tipikus zenész retorika. Úgy öt lépcsõvel fog feljebb lépni a Strong fejlõdés tekintetében és mindezt Hair csodálatos dallamai fogják megfejelni. "
"A Strong Deformity már a lemezkészítés hajrájában van. Gyakorlatilag csak a keverés van hátra, de ez sajnos januárra csúszott. Ennek megfelelõen a Magic Syrup megjelenése is jövõ tavasz. November második hetén egy elõzetes keverése lesz pár számnak, amellyel újabb kiadói köröket futnak a srácok. Mindenestre érdemes türelemmel várni a lemezre mivel nagyon jó munkát végzett mind a zenekar, mind Hidasi Barnabás. És ez nem ilyen tipikus zenész retorika. Úgy öt lépcsõvel fog feljebb lépni a Strong fejlõdés tekintetében és mindezt Hair csodálatos dallamai fogják megfejelni. "
Innen le tudsz tölteni 2 számot.
Én egy haveromat szoktam megkérni, hogy dc-zzen már nekem 😊
Az a baj, hogy külföldön nem ismerik a SD-t, így a winmx-en sincs fenn.
Az a baj, hogy külföldön nem ismerik a SD-t, így a winmx-en sincs fenn.
AMúgy nem szeressem az ilyen zenét, de az a szám bejön. Viszont még mindig nem találom, 14 számot megnéztem, de nem az.
DC-n láttam már (egész album). Nekem az a szám kellene nagyon, amit az EstFM-en nyomnak mostanában, csak nem tudom a címét, bár kérdeztem, de amióta elkurvultak, már az SMS-ekre sem válaszolnak