34
Ismeri valaki?
-
PunkZoli #34 nekem is kéne a magic syrup album, megszerezni, de még csak megvenni sem lehet sehol :( privátban jöhet a megoldás akár :Ð -
#33 Örök hálám! -
#32 Lehet róla szó. -
#31 Elküttem. -
#30 Mingyá meg mail! -
Garfield #29 Na, akkor hova menjen? -
#28 Muerte: hehhe utana en is lekoccolhatom?:D -
#27 Jó, akkor délelőtt csinálok egyet :) -
Garfield #26 Nekem tökéletes. De asszem, már csak délelőtt fogok nekiállni feltölteni, mert köpött a tévémaci. -
#25 Privát ftp jó? -
Garfield #24 Mondjatok egy címet, ahova fel tudom tölteni.
SD: Magic Syrup, Frau 256 kbit stereo, borítóval. -
#23 Választottam a kettő közül és a net nyert. -
#22 netre van penzed?:] -
#21 Mintha lenne rá pénzem :-/ -
#20 nemtom, de ha most bemesz egy boltba biztos talalsz ... mellesleg 2honapja volt lemezbemutato koncert kashmirba:] -
#19 Ne bassz már fel! Ennyire rég nem frissítették a hiv. oldalt? És akkor miért nincs fenn sehol? -
Lateralus #18 Így van !
Ez a "januárra csúszott" kijelentés idén januárra vonatkozik. A tavaszi megjelenés végül idén szeptember lett. A lemez majd két hónapja a boltokban van. -
#17 te mirol beszelsz?:) mar reg megjelent:] -
#16 Na bazz, én vak! Ezzel kellett volna kezdenem :(
"A Strong Deformity már a lemezkészítés hajrájában van. Gyakorlatilag csak a keverés van hátra, de ez sajnos januárra csúszott. Ennek megfelelően a Magic Syrup megjelenése is jövő tavasz. November második hetén egy előzetes keverése lesz pár számnak, amellyel újabb kiadói köröket futnak a srácok. Mindenestre érdemes türelemmel várni a lemezre mivel nagyon jó munkát végzett mind a zenekar, mind Hidasi Barnabás. És ez nem ilyen tipikus zenész retorika. Úgy öt lépcsővel fog feljebb lépni a Strong fejlődés tekintetében és mindezt Hair csodálatos dallamai fogják megfejelni. " -
#15 Ha megtaláltad áruld el a címét nekem :) -
#14 Ezek között sincsen, azért köszi.
/me sleep -
#13 Innen le tudsz tölteni 2 számot. -
#12 http://mp3.index.hu/zenekar.php3?eid=79 -
#11 Én egy haveromat szoktam megkérni, hogy dc-zzen már nekem :)
Az a baj, hogy külföldön nem ismerik a SD-t, így a winmx-en sincs fenn. -
#10 AMúgy nem szeressem az ilyen zenét, de az a szám bejön. Viszont még mindig nem találom, 14 számot megnéztem, de nem az. -
#9 :)
Mondjuk hungary2-n nagyon el vannak szállva, 18 GB a kötelező, és a forgalomlimitet is nézik. -
#8 Nem tudok annyit megosztani, hogy beengedjenek :) -
#7 Nem az! -
#6 Miért nem? -
#5 Köszi! -
#4 A dc-vel meg nem tudok mit kezdeni :-/ -
#3 Imaginary Adventures? Ez az egy megvan :) -
#2 DC-n láttam már (egész album). Nekem az a szám kellene nagyon, amit az EstFM-en nyomnak mostanában, csak nem tudom a címét, bár kérdeztem, de amióta elkurvultak, már az SMS-ekre sem válaszolnak -
#1 És főleg honnan lehet letölteni?