10
Geforce4 mx460 tapasztalatok
  • Free
    Már próbáltam de az se oldotta meg a problémát.
  • NeoMaN
    Tegyél fel újabb drivert!
    www.nvidia.com
  • Free
    Gyerekek ha valaki tud segíteni az jó lenne
    Nvidia Gforce Mx460 64 MB Silurós a kártya de directX 9 és a feletti dolgoknál a 9-es interfacenél csak sötét képernyő van. Van a kártyához Bios Update ? vagy dobjam ki ?? Mert az ok hogy a 9-es DirectX sorozat az ATI kártyákhoz van kihegyezve de azért ez így eléggé dúrva hogy a Gforce alatt nem megy. Az Nvidia.Com meg nem ír róla semmit csak annyit hogy 8.1 compatibilis a cucc. Szóval ha tud valaki hel pls
  • doriath
    Nem az a lényeg, hogy Eagle-e vagy sem, lehet hogy egy flancos Abit sem tud többet, sőt, mint ez a kártya! A "noname" cuccokat nem kell lenézni! A hiba okára vagyok kiváncsi, nem a kártya fikázására!
  • Borg
    Márminthogy az EAGLE is szerepel benne, úgyértem.
  • Borg
    ajánlom figyelmedbe a hwsw fórumán a pocsék áruk fórumát:)
    Ott van egy bowlee videokarik topic...
  • doriath
    Sziasztok!
    Mostanában lecseréltem a jó öreg geforce 2-es kártyámat egy 4-es mx460-ra, csak azért mert a pénzem ennyit futott!
    Nnnaaa.... gondoltam megmérem már, hogy mit tud ez a kis kártya, a 3dmark2001se-ben csak 3400 körüli pontot produkált egy 900-as duronnal, ehhez csak annyit, hogy a geforce 2-es kártyám sem maradt el csak 300 ponttal!
    Azonban ha a játékokat tekintjük 2x lettek gyorsabbak és a felbontást is eggyel feljebb tudtam lőni! Csak azért tértem rá erre a témára, mert az októberi Pc World-ben egy mx460-as kártya a mérések szerint 6xxx pontot produkált, hát akkor hogy is van ez? A másik probléma meg az, hogy egyetlen egy detonátorral sem hajlandó menni, csak a saját driverével, a játékok 10 mp után kifagynak, --> csak reset segít! Mindig valami ddhelp hibaüzenet, a directx újratelepítése sem segít!
    Egy Acorp 7kta2e alaplapban van via chipset-tel, a legújabb via driver is fennt van, a biosban AGP Aperture size is 64-re van állitva, annyira mint a saját memóriája!
    Ja azt még nem is mondtam hogy ez egy Eagle kártya, a saját drivere valami átbuzerált 27.xx detonátor, a 30.82-est próbáltam, meg a 40.xx bétát de egyik sem megy az op.rendszerem win98se. De amit hozzá adtak, azzal megy mint állat! Csak a MotoGp vacakol a motorok szét vannak esve, a geforce2-nél ilyen problámám nem volt ennél a játéknál!
    Előre is köszönöm a válaszokat! thnx!