Valaki aruja man el nekem...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagyokmintmindenember
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
PS: Egyszer a Roppencset korhaz varojaban kezdtem el olvasni. Kint ugye mindenki ilyen meredten nez maga ele, szomorkodik. En meg nem birom ki rohoges nelkul es mar sirtam. Eleg kinos volt, de akkor is tovabb olvastam 😊
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
En ennyit eletemben nem rohogtem csak a Ace Ventura-n 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
még csak egy Cherubion-féle "fordította" szöveg se... lehet egy nagyobb nevû valaki, és nem hajlandó a nevét adni ehez a .... izéhez 😊)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szokott lenni mindig!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha megvan a röppencs, akkor nézd már meg mégegyszer!
Én tisztán emléxem, hogy ez áll rajta:
-nagybetüvel-
Dale Brown
-kisbetüvel-
helyett írta
A.B.Cee
Van még abból?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ugyertem hogy maga a kiado vagy az aki irta eszt a ketott kiadott e meg mas konyveket is?
Ha megvannak a könyvek, akkor miért nem tudod ki írta õket!?
Vagy az eredeti nevét szeretnéd tudni???
(abban nem tudok segíteni)
En keresem aszt aki irta ezeket a parodiakat hatha van meg ilyen. En ennyit nem rohogtem vilag eletembe 😊
Elég rég olvastam, de akkoriban tetszett!
(lehettem vagy 17-18)
Még talán megvan valahol! Holnap du. megkeresem ha érdekel!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Szeretnem tudni hogy ki irta oket es ha meg letezik ilyen valahol. Lehet hogy magyar ember irta?
Kind Kiadot nem lehet elerni mert sztm mar nem is leteznek.
Aki tud segiteni pls help me bitte 😊