51
Spider Man 3
-
#51 Hogy lehet lezárni a generátort hogy ne robbanjon a bomba? (valamikor a játék elején) -
manyadam #50 ugyan ez a problémám ami a bale kolegának van..help mee :S -
Bale123 #49 Nekem warez verzióm van és az a problémám hogy amikor elindítom Kis fekete ablak,eltűnik és kész. Valaki help -
Varga998 #48 Helló mindenki, letőltöttem a játékot és felraktam. Minden jó és szép igaz a gépigény elég kemény 256-os 6800GT-m (anno 70E-ért vettem) van és a városban nem fut teljesen tisztán bedig low on van a beállításokban a grafika de azért játszható. De van egy nagy problémám nem menti el a játékot hiába mentem el a játék kirja hogy sikeres mentés de semmi, ha ujraindítom elöről kezdi. Ha valaki tud segítsen.
Köszi -
#47 Mekkora a gépigény? Mert megvan a game, már fel is telepítettem, el indul, de utána puff.. Semmi kép, csak nagy feketeség... :S És így még a garfikát sem tudom lejjeb venni? Pls help! -
#46 Király,ez marha jó lett!! Átvette egy másik fejlesztő csapat a játék készítését? Mert az előzők ritka sz**ra sikeredtek. Végre van kidolgozott történet, jó sok fő ellen, és még viszonylag jó bejárható környezet, épp ezért kizártnak tartom hogy ez az a béna banda akik a 2 tőt készítették. -
norbiii3 #45 Hellosztok!
A www.legoo.gportal.hu n is fentvan ez a játék és ott van kettő darab jelszó lehet hogy azok azok!
Nézzétek meg én még most töltöm le. -
#44 ez a játékkurvajólett .d
:d
:D:D -
#43 megígérem!!!!
nanon megköszönöm.:) -
#42 hát ilyeneknél nagyon gáz:( sorry de általában lehetetlen megtalálni a kódot :(
Wanadoot tudom ajánlani
-
#41 Én letöltöttem v.mi Reoldaded verziót innen:http://fenopy.com/torrent/Spider-Man_3_PC_DVD-RELOADED_/NTkzNDI0/index.html
Le is töltöttem, de amikor csomagolnám ki, Kódot kér. Valami van a cuccon, de nem tok rájönni mi lehet a kód. V.ki segítsen. Köszi:Zoli -
#40 10 perc és kész vagyok... wanadoos emberek szerint kurva nagy gépigény lett... de hát álltalában midneki maxon akar jáccani... majd mondok véleményt... :) remélem nem olyan vészes... -
#39 mert utána még én is töltenék valamit valszeg :)
-
#38 oké, csak még nem jött le :( de ha megvan küldöm csak ígérd meg hogymást nem töltesz le... -
#37 lécci küld el privátba!!!!!:)
lécci lécci lécci! -
#36 WANADOON MÁR HÚZOM IS LEFELE MERT KINNT VAN... Ha nekem megvan és valaki szépen kéri kölcsönadom az accomat :) ha minden jól megy 2 óra alatt lennt van :)
-
#35 Sztem ami xbox360-ra is megjelenik, az nem nagyon fog már sm2-es kártyával elindulni. Én is szívtam, de mostmár úgynézki nekem is lesz sm3-as kártyám. -
#34 nem mondod :( nekem megvan sm3.0... de csak karácsony óta akkor én is szívtam:( nem hiszem el hogy nem képesek egy sm2.1 meg 1.0át beleépíteni... a Hitler Blood moneyba bele rakták ezekbe mért nem lehet ? áhhh. ez kibaszás :( ajánlom viszont egy pcienek 7600 gt-t agpnek 7600gs-t nekem utobbi van és remekül szuperál :) 30-35000 ft :( -
#33 ez a játék se fog futni nálam sm3 kell neki fene egye meg -
C7 #32 :D -
#31 már annyi se :D Német éretsségi szóbelim napján jelenik meg! :D megajándékozom magam vele és megnézem :D -
C7 #30 nekem lejött másfél óra alatt a film, de vmi zixes, lszettem hozzá progit, de aztán se jó... nem baj máj. 4. csak másfél hét... kibírom:D -
#29 :(
ez a bajom.. a game le se jött... 94.5
A film el se indult:D
Szal várok májusig :d Német kisérettségi utáni jutalom lesz magamnak magamtól :D:D -
C7 #28 de a torrentz.comon van spiderman 3 és ott avi vagyis film, mind1 leszedek én is egyet meglátjuk... -
C7 #27 nemgond torrenten a végén megáll, nem kell izgulni... -
#26 megállt 96,5 %nál :S:'( -
#25 elég tűrhetően is jön
ha így marad és nincs gebasz délelőtt már el tudom mondani h fake-e vagy nem :) -
#24 nem akarok hülyeséget mondani de sztem lehet h már megvan...
Isohunton kinnt van 2 napja egy reloaded pc-dvd... Voltak már kinnt hülyeségek de egy próbát megérhet nem ?? -
#23 Mivel április 5 van, és még nem jelent meg tudtommal, nagyonvalószínű hogy május 4-én fog :| Én egyébként nem tom. Valószínű, hogy az egyik helyen a dátumot egy változás, halasztás előtt írták... -
C7 #22 na most egy nagyon röhejes kérdésem lesz: a pókember 3 film május 4-én vagy április 5-én jelenik meg? mert a honlapon április van ahogy olvasom a trailerek végén meg május -
#21 mikor jelenkik meg pc-re a spider-man 3? -
#20 filmekről: Filmet tetszettek, 1 is meg a 2 is :) Egy képregényből nagyon jól megcsinálták filmbe, ötletesen. Szerintem a 3 is nagyon jó lesz.
játékról: Spider-man Movie jó volt. Bár jobb lett volna ha jobban összekötik a földet meg a magas részeket, és nem az égbe lőtte volna a kötelet :D
Spiderman 2 meg pc-re valami hihetetlen gagyi lett, azon inkább röhögtem, élvezet nem sok volt benne. Bár ahogy láttam konzolra (xbox-ra) nagyon jó volt.
Remélem ez a Spier-man 3 -at megcsinálják királyul, és pc-n is lehet majd élvezni! -
C7 #19 tök jó lesz, de azért jól össze lesz zsúfolva, szerintem Venomot le se győzi. benne lesz zöld manó és homokember is -
Crazy Mate #18 Tök jó!A trailer én is láttam,remélem jól csinálják meg! -
vg #17 Kijött az első előzetes... durva lesz!
http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/spider-man_3/large.html -
Csaba #16 Tudok. Doom4: A Doom 3 sikerétől (már ha valaha is kijön) függően kb. 2015 táján készül el.
A Doom 5 pedig: 2020-ban kezdenek hozzá, és 2050-ben (úgy, hogy minden évben kitűznek egy fals megjelenési dátumot)meg is jelenik. Nagyon parás lesz. Ha lesz gyereked, az tutira élvezni fogja. Te már nem biztos. -
#15 Istenem... ha egyszer születne egy olyan spider-man topic, ahol jól írják le a Spider-Man -t! Kötőjel! :-)
A másik remek ötlet... ezzel az erővel nyissunk már Doom 4 topicot is, mert arról mit lehet tudni? De tőlem haladhatunk páratlanul is... Doom 5, valaki tud szolgálni infoval ez ügyben? -
#14 egy :( -
#13 Spiderman 2 is van csak az a kérdés hogy 1 vagy kettő van belöle -
#12 Batman meg fekete spider man meg szép piros meg kék azért van!