c&c95
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet kicsit késõn írok, de én tudok megoldást a problémára. Írj majd ha kell.
Próbáld meg a kompatibilitást Win98 vagy 2k-ra módosítani, hátha...
Vagy egy másik tippem, hogy nem szereti az NTFS-t - ha esetleg erre van formázva a meghajtód.
Vagy egy másik tippem, hogy nem szereti az NTFS-t - ha esetleg erre van formázva a meghajtód.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A gold verziót le lehet tõlteni ingyen az EA oldaláról. Én le is szedtem, de sajna nem tudom installálni XP alá. Mi a trükje?
Próbáltam már Win 95 kompatibilis módba is, de semmi.
Találtam egy XP patchet, de az csak installálás után tehetõ fel (egy dll file).
Szóval hogy lehet XP alá installálni?
Próbáltam már Win 95 kompatibilis módba is, de semmi.
Találtam egy XP patchet, de az csak installálás után tehetõ fel (egy dll file).
Szóval hogy lehet XP alá installálni?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Wááá, király vagy 😊 emilem: [email protected], de ha te is szokta tolni akkor nyomhatunk majd ha van kedved... 😊
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Szerencséd van, megy hálón és neten is. Egy programocska kell hozzá, konkrétan a cnc95mpfix.zip tartalma, aminek segítségével Win2000/Xp/Vista alatt is elindul, és neten/Lan-on is lehet nyomulni.
Dobj email címet, elküldöm, vagy a fileplanet-en megtalálod.
Dobj email címet, elküldöm, vagy a fileplanet-en megtalálod.
😄DD most bezzeg jól jönne nekem, hállóba akarom csapatni nosztalgi gyanánt de nem tom megcsinálni, ha majd pár év múlva vki elolvassa remélem lesz vmi 5lete 😄DD
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
ezek szerint senki sem tudott!négy éve senki nem írt ide,hát én most igen😄.
Egyébként lool ez a játék!
Egyébként lool ez a játék!
ups and downs
üdv
ha tudsz kodokat a command & conquer95 játékra akor létszi küld el öket a [email protected] cimre
ha valamelyik játékra kell neked kod akor küld el a nevét én lehet hogy tudok rá...!
ha tudsz kodokat a command & conquer95 játékra akor létszi küld el öket a [email protected] cimre
ha valamelyik játékra kell neked kod akor küld el a nevét én lehet hogy tudok rá...!