38
Új HL-mod
  • keeper007
    #38
    :):)

    a lényeg h először inkabb Combattal jatsz a co mapokon mert igy kiismerheted a fegyokat meg a loveseket meg minden. utana aliennel ugyanez. majd ns mapokon is jaccal, en pl marnban kiraj vagyok aliennel egy szar:D eze vagyok mindig gorg a warokon is :D de gorgal viszont zuzok:D vagyis sztm:D banny meg ijeneket is kell tudni, nemvészes csak sokat kel jaccani, eze szeretem me kiraj a gamma es izgi:D
  • DarkCruiser
    #37
    hát auza baj h ha nincs kivel összeszokni akkor mivan:)

    különben vhogy nemtudok leloni senkit, igaz mostanaban mar el-el talalok nehany skulkot es egyre jobb arányban nyerem meg az 1v1 eket, marmint amikor csak ugy rámugrik 1db oszt jovan...
    de még mindig inkabb azvan hogy jol megesznek :( persze ha én vagyok a skulk örülhetek ha egyszer bele tudok harapni a marinba, de leginkabb a folyoso tulso végéröl szoktak leloni érdekes modon :O

    meglesem a honlapot amit irtal :)
  • keeper007
    #36
    :) sajnabajna inkabb csak ircn vagyunk, de nehaneha a www.natural-selection.hu forumara is szoktunk irni. Magyar server pedig VAN, de nincs magyar jatekos, vagyis korlátozott számban találhato :D ami nagy baj hisz kiba-tt jo a jatek. aszem ma lesz nightcup amire jelentkeztünk is szurkoljatok :D

    És mondom probaljatok sokan jaccani szokjatok ossze es maris van egy klan :)

    Sok sikert !!!!!!!!!!!!
    B.Ú.É.K
  • DarkCruiser
    #35
    sziasztok sokadjara is ujrakezdtem ns t, kb félévente van palettán 1-1 hónapig nálam

    ami nemtetszik tovabbra sem h publicon alienek beülnek respontot várni es mindenki onos meg fade akar lenni, persze ha en epitek, az mindenkinek jo, tudunk nyomulni, de en sose lehetek fade meg még lerk is csak ritkan :(

    ezer szeretneek vegre magyarokkal jatszani kerdem en hogy lehetne ez lehetseges?
    (irc et nemcsipem és nincs is felrakva jobb ötlet kéne:) )

    köszi elore is
  • keeper007
    #34
    Nemakarok reklámozni de Qneten a #naturalselection.hu szobaban lehet jonni. Ja és magyarország egyetlen klánnyába tagfelvi van :D Vagy alapithattok uj klan t is legalabb lesz kivel jaccogtani!!!

    SEGICSD AZ NS ELŐRETÖRÉSÉT !!!
  • Petko
    #33
    Na ugye már néhány hónapja elkezdték a NS: Source-ot, most abból itt az első technológiai demo, ami egy dinamikusan, véletlenszerűen fejlődő trutykót mutat szétterjeszkedni. Szerintem nagyon állat, ilyen nem nagyon láttam még az agyonhypolt fps gameknél.
    http://www.unknownworlds.com/blog/2006/12/dynamic_infestation_1.html
  • Zenty
    #32
    Nah egy hír kapcsán nosztalgia powah ,és el is kesztem a gamet :D
    Viszonylag egész sokan jáccák még ugy kb 200-300 server van állandoan.

    Valóban király a game ,és már készülget a source változata is ami remélhetöleg hozza a régiszintjét ( igaz nemostanság lesz :(!
  • HoTDoG
    #31
    Nem mintha még játszanék vele, de most h kijött a HL2, szerintem egy kicsit fellendül a kereslet a játék iránt, ami szerintem nem is csoda, hiszen szinte forradalmian új játéktípus volt, csak bonyolultsága, és a szerverek hiánya miatt szinte teljesen kihalt.
    Kíváncsi leszek az új verzióra...
  • HoTDoG
    #30
    Másik interjúban pedig Flayrát kérdezték ki hogy mik a jövőbeli tervei az Uknown Worlds Entertainmentnek.

    "Az új játékunk tervezését már elkezdtem. Egyelőre a formálásnál tart a dolog, eddig körülbelül 30 oldalnyi anyagot írtam meg és nagyon izgatott vagyok efelől.

    Azt nem tudom hogy NS2, NS vagy valami más lesz e végül, de az biztos hogy az NS univerzumában fog játszódni. Különálló játék lesz, nem pedig mod. Valószínűleg csak PC-re fog készülni, lesz benne egyjátékos és többjátékos mód, ami egy új generációs motorra fog épülni. Még nem döntöttük el hogy melyik motort de veszünk egyet. "


    Info: ns.half-life.hu
  • FLeK0
    #29
    nagyon kevesen.
  • Alfa Of NS
    #28
    Sziasztok,

    Hanyan nyomjak ma Magyarorszagon az NS-t?

    Alfa
  • Petko
    #27
    igényelne valaki magyar steam es szervert? mert mi cb sek tudnánk üzemeltetni eggyet, de amig csak mi vagyunk, inkabb megyunk kulfoldire
  • [NST]Cifu
    #26
    Én ma szedem le, este talán már kis is tudom próbálni :D
  • HoTDoG
    #23
    NA ismét van magyar szerver, nem is akrámilyen. 1.7xp+, 512MBram. Pontosan nemtudom milyen ram.
    Köszönet a szerverért mcz-nek, azaz Maczkonak.
    Beindult az ns.half-life.hu is, szóval tessék menni látogatni. :) Reméljük ismét sokan fognak játszani, mint a "régi" szép időkben ;).

    http://ns.half-life.hu
  • HoTDoG
    #22
    Jujj de régen írtak ide :).
    Sajna Karácsony előtt leállt a groove (Mo. legjobb szervere) szal az NS scene eléggé haldoklik :(. Sok szerver indult már, de mind le is állt. A játék kliensoldlai szempontból nagyonjól megvan írva, de sajna szervere nem. Nagyonjó proci kell hozzá. 1GHz felett minimum. De sajna senki nem indít ilyet. Ezért fog elhalni a scene. Nem lesz hol játszani, és idegen, gyakran lámák közt senkinek nincs kedve játszani. Svéd szervereken aszondják nagyonjók játszanak. Nemsokára kijön az 1.04-es peccs, ami az uccsó szerverpeccs lesz az 1.1-ig. Az 1.1-be is sok újdonság lesz.

    Már készül a magyar NS HQ is:
    http://ns.half-life.hu
    Aki írna szívesen FAQ-kat szóljon HL.hu Gergonek.
    Úgyhogy most ez van.
    Sajnos...
  • Miguel
    #21
    Hehe. Most csak azért írok ide, mert már a következő 50 témában volt és én szeretem ezt a modot de úgylátszik nem tul népszerű :(
    Aúgy kösz a választ. És ezzel kapcsolatban még valami: a "sárga lebegő kiskörök" mit jelölnek?
    Nem azt ha beparazitálok valakit?
  • Dynamic
    #20
    A hive-oknak a helyét a falon keresztül jelzi egy kis fehér körrel a játék, ahová építeni kell(generator system,ventilator system).Ezeknek fix helyük van a játékban.Ha megtalálod ezt a helyet, látszik is a még nem létező hive halványan, átlátszóan.
  • Miguel
    #19
    Mikor nemsokára mert ez így elég gáz.
    Aúgy sztem tök király... én azért is alienekkel kezdtem, marinet még meg se néztem. Lenne egy kérdésem, hogy hogyan tudok még hive-ot építeni, mert valamelyik alienhez 2-3 hive is kell. Igaz még csak lanon jáccottunk.
  • Dynamic
    #16
    Szerintem jó játék, csak kell hozzá 1-2 nap míg belejön az ember.Addig sajnos csak görcsölés.Tény, hogy a játék lényegére 1-2 óra alatt rá lehet jönni(végül is olyan mint egy rts, csak te irányítasz egy karaktert), de hogy pontosan kitapasztald hogy mit,mikor,hogyan,miért, na ahhoz kel 1-2 nap(főleg alieneknél átláthatatlan elsőre)Az is biztos, hogy jó nagy adag taktikát igényel a játék, de ez egy jó darabig tényleg csak hent lesz, mert sokan hamar bele unnak az "ismerkedésbe" és inkább lőnni akarnak.Sajnos az is jellemző még, hogy mindenki marine akar lenni, mert könnyebb és izgalmasabb a machinegunnal sorozni.Nem ritka a 8 marine vs 5 alien felállás sem ami elég nagy túlerő, főleg ha azt vesszük, hogy egyenlő számban is erősebbek a marineok.Szerintem ez sokaknak kedvét szegi a játéktól.Szerintem ajánlott a kézikönyv olvasása még ha nem is teljes.Bár van egy html alapú kéziköny ábrákkal(a #4-nem írtam) amiben minden le van írva, csak sajnos full angol.
  • Miguel
    #15
    Nah. Még nem jött le de közben megnéztem a magyar oldalt. Ez a kézikönyv vagy mi a turó egy nagy hülyeség, úgyis csak egy hent játék lesz... csak "kicsit" taktikusabb mint a CS... kb olyan mint a DoD. Persze ti már tudjátok milyen. :> de jó nektek bazz. Én addig meg DoDozok.
    Hmm. Más. Az a dolog hogy a magyar oldalnak a roppant népszerű fleko az egyik szerzője felvet bennem egy kérdést mégpedig hogy már van csít a gémhez??? Nem kéne!
  • Miguel
    #14
    Amugy milyen gépigénye van??? Megy ugyanugy mit a CS meg DoD?
  • Miguel
    #13
    Mingyá lejön... amugy mijen? jó? van benne singleplayer vagy csak multi? de mindegy ugy is meglátom majd.
  • Dynamic
    #11
    Szerintem veszett jó a gamma!3-4 órán keresztül nyomtam.Próbáljátok ki!
  • Dynamic
    #10
    nagyon láma kérdés, de hogy kell megadni a passwordöt?
  • Dynamic
    #9
    kösz szépen, megnézem
  • Long_Gun
    #8
    Magyar szerverek:
    152.66.229.21:27666 (pass ha van, nshu)
    146.110.100.97:27666
    Magyar IRC csati: #ns.hu
  • Dynamic
    #7
    Szerver címeket,lelőhelyeket nem tud valaki ehhez?
  • Ron Ragm
    #6
    hurrá:)
  • Dynamic
    #5
    (Újra itt az egyszemélyes topikomban:))

    Ma lehet majd elvileg letölteni!!
    Egyelőre nem érhető el az oldal, de én rohadt kíváncsi vagyok rá.
  • Dynamic
    #4
    Ja és kijött egy manual hozzá, meglehet nézni(persze angol nyelvű), vagy le lehet tölteni(inkább ez ajánlott, mert így gyorsabb)
  • Dynamic
    #3
    Holnap kijön, lehet tesztelni!!
    Bár rajtam kívül szerintem senki nem kíváncsi rá.
    (Lehet hogy már mindenki tudja, hogy milyen gagyi lesz, csak én vagyok túl optimista?)
    Bízom benne, hogy jól fogunk szórakozni.
  • Dynamic
    #2
    Látom nem nagy az érdeklődés:(
  • Dynamic
    #1
    Hallott már valaki erről az új HL modról.Én csak annyit tudok, hogy valami alienszerű dolog lesz.
    Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok rá.Az igazat megvallva már kicsit unom a CS,MOHAA stb. -szerű csapatjátékokat
    úgyhogy hiányzott már valami kis újdonság.Mint mondtam fogalmam sincs milyen lesz csak reménykedem, hogy kellemes óráknak
    nézünk majd elébe.Ez hamarosan elválik ugyanis okt.31-én jelenik meg a mod.Akit meg bővebben érdekel, megkukkolhatja itt

    http://www.natural-selection.org