Barnaby szervíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehh, minek ilyen topicokat felhozni?
Ottvan 800 másik AKTíV, amibe befért volna.
Ottvan 800 másik AKTíV, amibe befért volna.
Hello! Remélem tudsz segíteni:
Problémám a következõ:
A filmeket megírom és utánna nem tudom tovább másolni, olvasási hibára hivatkozik. A lemez lehet olcsó Princo vagy 800Ft-os TDK!!
Mit rontok el?
Decrypterrel felteszem gépre, Instant copy-val tömörítek, aztán pdi-ket összeillesztem és nero-val írom a képfájlt.
A sebességnél lehet gubanc? Eddig mindig 4x-esen írtam, az írom egy sony dw-u14a.
Légyszi segítsetek.
Problémám a következõ:
A filmeket megírom és utánna nem tudom tovább másolni, olvasási hibára hivatkozik. A lemez lehet olcsó Princo vagy 800Ft-os TDK!!
Mit rontok el?
Decrypterrel felteszem gépre, Instant copy-val tömörítek, aztán pdi-ket összeillesztem és nero-val írom a képfájlt.
A sebességnél lehet gubanc? Eddig mindig 4x-esen írtam, az írom egy sony dw-u14a.
Légyszi segítsetek.
Akkor passz így messzirõl nem tudok többet mondani, bocsi.
Kösz mindenki hogy így kiálltok mellettem. Mondjuk nem a veszekedés lenne a topic fõ célja de mind1.
Inquisitor:ez tényleg egy X-aktás eset. Az a gép amelyik ezt csinálja a szerver, vagy mi? Érdekes 1 eset nem mondom. Biztos van valamilyen tûzfal a gépben ugye? Valószínûleg az okozza a hibát. De mondom ez csak feltevés így nem tudom megmondani mi a gond.
Inquisitor:ez tényleg egy X-aktás eset. Az a gép amelyik ezt csinálja a szerver, vagy mi? Érdekes 1 eset nem mondom. Biztos van valamilyen tûzfal a gépben ugye? Valószínûleg az okozza a hibát. De mondom ez csak feltevés így nem tudom megmondani mi a gond.
Amúgy abban igaza van ennek a gyeröknek, hogy nem élmény hatszáz topicot, több internetes fórumon végigbújni, kielemezni mi szól neki és mi nem és válaszolgatni, észben és fejben tartani ki, mit, minek, hol, mikor ! Így neki sokkal egyszerûbb és ésszerûbb és a sok kis csírának egy újabb szalmaszálat jelenthet (már ha tényleg olyan nagyfejû) !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Óvatosan kell ám bánni az ilyen Borg félékkel, mert aztán jön a dádá, azaz a kegyes asszimiláció :-)))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nekem semmi bajom a topicoddal, rég törölhettem volna akár.
Csak éppen te nem birod felfogni, mire való egy fórum. Tök felesleges az egészet egy topicba tömöriteni.
Csak éppen te nem birod felfogni, mire való egy fórum. Tök felesleges az egészet egy topicba tömöriteni.
KÖsz toti. Ez jól esett. Tökéletesen megértem a problémádat, de valószinûleg senki sem tudja megmondani melyik meghajtó tudná hibátlanul olvasni a DC-s cd-ket. Szerintem próbáld ki néhány haverod gépében hátha ott jól megy, és akkkor vegyél olyat.
Borg:Látom még mindíg nem érted. Majd rájössz a lényegre elõbb utóbb. Ha belegázoltam a lelkivilágodba (te is az enyémbe 😊 akkor bocsi, nem volt szándékos. Te nyugodtan irogass csak a többi topic-ba de én azt szeretném hogyha valakinek valami gondja van akkor azt ide írja.
Borg:Látom még mindíg nem érted. Majd rájössz a lényegre elõbb utóbb. Ha belegázoltam a lelkivilágodba (te is az enyémbe 😊 akkor bocsi, nem volt szándékos. Te nyugodtan irogass csak a többi topic-ba de én azt szeretném hogyha valakinek valami gondja van akkor azt ide írja.
tudod, az a baj, hogy az egész fórum errõl szól, amit te most egy topicba akarsz nyomoritani.
Nem véletlen van témákra és topicokra bontva az egész fórum.
Tök felesleges ide egy terézanya topicja..
Nem véletlen van témákra és topicokra bontva az egész fórum.
Tök felesleges ide egy terézanya topicja..
Tovi:Az lenne a célom , hogy ha valakinek vmi gondja van akkor azt ide írja. Érted már? Nem akarok én minden topicot végigbányászni. De nézd meg a Gamestar fórumján a topicomat és meglátod hogy ott messze vezet a többi elõtt (hozzászólások számában)
toti:milyen cd olvasód van? Amúgy nem hallottad, hogy ha most lebuksz írott cd-vel 2-5 évig leültetnek? Szép kis jövõ! Lassan nekem is el kellene tüntetnem a másolt cd-imet 😊 Valsz az a gond, hogy a cd olvasód nem tudja jól beolvasni a DC-s cd-ket. Néha sikerül neki, ilyenkor jól meg is írja. Hiába, a cd olvasókat nem DC-s cd-knek találták ki.
toti:milyen cd olvasód van? Amúgy nem hallottad, hogy ha most lebuksz írott cd-vel 2-5 évig leültetnek? Szép kis jövõ! Lassan nekem is el kellene tüntetnem a másolt cd-imet 😊 Valsz az a gond, hogy a cd olvasód nem tudja jól beolvasni a DC-s cd-ket. Néha sikerül neki, ilyenkor jól meg is írja. Hiába, a cd olvasókat nem DC-s cd-knek találták ki.
Ha bekukkantasz a Radeon..,a Geforce.., stb topicokba, elég sok problémát találsz, még meg is unod.
...
Sziasztok! Na arra gondoltam ha a GameStar fórumán is csináltam egy ilyen topicot akkor itt miért ne? Tehát:várok minden hardwerrel kapcsolatos kérdést, megoldandó problémát. Legjobb tudásom szerint fogok válaszolni.