Barnaby szervíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh, minek ilyen topicokat felhozni?
Ottvan 800 másik AKTíV, amibe befért volna.
Hello! Remélem tudsz segíteni:

Problémám a következõ:
A filmeket megírom és utánna nem tudom tovább másolni, olvasási hibára hivatkozik. A lemez lehet olcsó Princo vagy 800Ft-os TDK!!
Mit rontok el?
Decrypterrel felteszem gépre, Instant copy-val tömörítek, aztán pdi-ket összeillesztem és nero-val írom a képfájlt.
A sebességnél lehet gubanc? Eddig mindig 4x-esen írtam, az írom egy sony dw-u14a.
Légyszi segítsetek.

Akkor passz így messzirõl nem tudok többet mondani, bocsi.
Kösz mindenki hogy így kiálltok mellettem. Mondjuk nem a veszekedés lenne a topic fõ célja de mind1.
Inquisitor:ez tényleg egy X-aktás eset. Az a gép amelyik ezt csinálja a szerver, vagy mi? Érdekes 1 eset nem mondom. Biztos van valamilyen tûzfal a gépben ugye? Valószínûleg az okozza a hibát. De mondom ez csak feltevés így nem tudom megmondani mi a gond.
Sir Quno Jedi
Amúgy abban igaza van ennek a gyeröknek, hogy nem élmény hatszáz topicot, több internetes fórumon végigbújni, kielemezni mi szól neki és mi nem és válaszolgatni, észben és fejben tartani ki, mit, minek, hol, mikor ! Így neki sokkal egyszerûbb és ésszerûbb és a sok kis csírának egy újabb szalmaszálat jelenthet (már ha tényleg olyan nagyfejû) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Óvatosan kell ám bánni az ilyen Borg félékkel, mert aztán jön a dádá, azaz a kegyes asszimiláció :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nekem semmi bajom a topicoddal, rég törölhettem volna akár.
Csak éppen te nem birod felfogni, mire való egy fórum. Tök felesleges az egészet egy topicba tömöriteni.
KÖsz toti. Ez jól esett. Tökéletesen megértem a problémádat, de valószinûleg senki sem tudja megmondani melyik meghajtó tudná hibátlanul olvasni a DC-s cd-ket. Szerintem próbáld ki néhány haverod gépében hátha ott jól megy, és akkkor vegyél olyat.
Borg:Látom még mindíg nem érted. Majd rájössz a lényegre elõbb utóbb. Ha belegázoltam a lelkivilágodba (te is az enyémbe 😊 akkor bocsi, nem volt szándékos. Te nyugodtan irogass csak a többi topic-ba de én azt szeretném hogyha valakinek valami gondja van akkor azt ide írja.
tudod, az a baj, hogy az egész fórum errõl szól, amit te most egy topicba akarsz nyomoritani.
Nem véletlen van témákra és topicokra bontva az egész fórum.

Tök felesleges ide egy terézanya topicja..
Tovi:Az lenne a célom , hogy ha valakinek vmi gondja van akkor azt ide írja. Érted már? Nem akarok én minden topicot végigbányászni. De nézd meg a Gamestar fórumján a topicomat és meglátod hogy ott messze vezet a többi elõtt (hozzászólások számában)
toti:milyen cd olvasód van? Amúgy nem hallottad, hogy ha most lebuksz írott cd-vel 2-5 évig leültetnek? Szép kis jövõ! Lassan nekem is el kellene tüntetnem a másolt cd-imet 😊 Valsz az a gond, hogy a cd olvasód nem tudja jól beolvasni a DC-s cd-ket. Néha sikerül neki, ilyenkor jól meg is írja. Hiába, a cd olvasókat nem DC-s cd-knek találták ki.
Ha bekukkantasz a Radeon..,a Geforce.., stb topicokba, elég sok problémát találsz, még meg is unod.

...
Sziasztok! Na arra gondoltam ha a GameStar fórumán is csináltam egy ilyen topicot akkor itt miért ne? Tehát:várok minden hardwerrel kapcsolatos kérdést, megoldandó problémát. Legjobb tudásom szerint fogok válaszolni.