43
  • iXBT
    #43
    Nem igert teljes atallast, hanem fokozatosat. A vid. gyartok meg kuszkodnek a 0,13-al, a Intelnek meg nem okozott tul nagy problemat., ellentetben az AMD-vel.
  • iXBT
    #42
    S akkor? Tonkre megy bele?
  • Blasta
    #39
    Bunkó Zebnek erre az lesz a válasza, hogy:
    "Celeron? Ugyanmá! Az csak az Intel játéka a hülyegyerekeknek! Az én duál P4-em százhuszonezer Ghz-en ver mindent, még az SGI gépeket is! Próbáljátok ki azt, aztán okoskodjatok!"
  • Pöty
    #36
    Zebike ha olyan nagy zseni lenne tudná azt is hogy az intel ugyan akarhat 2003 második felére 0.09-et de ahhoz TMSC-nek is lesz pár szava és az összes ilyen technológiai átállás nem habostorta. Ha 2004-re átállnak már az jó lesz, nem hogy 2003 második felére. Még a videokártyáknál is szivnak a 0.13-mal, lehet hogy az intel nagy cég meg sok gyártócsarnoka van de ezért ennyire nem királyok. Még ha ölhetik a pénzt bele akkor sem. Egyébként a kapkodás vezetett a gagyi P4-hez is. Csinálhattak volna egy kiforrott procit is nem csak a GHz erőművet!

    Te Zeb:
  • RpPRO
    #35
    Zeb! Tudjuk, hogy TE vagy itt a legertelmesebb, ugyhogy legkozelebb lecci ne is kezdd el osztani az eszt, mert ugysem ertjuk meg.
    Engedd meg, hogy idezzek Toled: "aki értelmi képességei révén kiemelkedik az átlagból" --> nyilvan hianyoztal az iskolabol, mikor a 'kisebbseg' szo helyesirasat vettetek. Megsugom: nem ket s-sel irjak. Szep napot :))
  • zeb
    #33
    Üdvözletem Phil! Öröm látni egy kis fényt a tudatlanság sötét erdejében.
  • zer0
    #31
    Hello ZEB! Kicsit ismeros a polgarpukkaszto stilusod... nem vagy Te KOPEK veletlenul?...
  • Pheel
    #30
    Simon mondja? Beteges...
  • zeb
    #29
    Zeb gépéről csak Zeb írhat cicus!
    Rosszul áll egy ilyen kis csírának egy ekkora blöff.
    Teeeee pécéguru:))))
  • Pheel
    #27
    Azért én megnézném szívesen, hogy ez az üzenet véletlenül nem ugyanarról az IP-ről érkezett-e, mint a Meeeesteeer csodálatos értekezéseinek sora...

    Tisztelt főmoderátor úr! :) Nézzen már utána, hogy hasonlít-e a két számsor! :))))
  • Yfel
    #26
    Látom értelmes vitába fulladt ez is... csak tudnám, hogy minek nézem meg az amd-intel "eszmecseréket" ebben a fórumban. Van kb 5 ember aki ért hozzá a többinek meg csak a nyála fröcsög

    Na jóccakát

    Y
  • Vízipók
    #23
    Mennyiért, és hol adsz órákat?
    Fejlődni akarok. :-)
  • TneX
    #22
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Viking
    #21
    Isten hozott hunföldön! Ez nem csak kishazánkra jellenző, hogy mihelyst feltünik valaki a színen aki mérhetetlen egoizmusa révén kiemelkedik az átlagból azonnal felüti a fejét a bunkózás és lecsapnak rá mint a keserűraj, kiröhögik és seggfejnek titulálják és közben izzadtan bizonygatják önmaguk számára, hogy náluk sem alávalóbb ez a marha, ők sem érdektelenebb nála. Persze önmagukat nem csaphatják be, a lelkük mélyén frusztrálja őket az érzés, az hogy erre a balfaszra időt pazaroltak.
    Ez ön uram, nézzen csak tükörbe! Csak kérdés, hogy önmagának be meri-e vallani mindezt.
  • NasaTm
    #20
    Bazzeg mar gepelni sem tudok a javitando resz a "nem Petofi Sandornak hivtak ?"


    Jutt eszembe ki ker Pizzat ?
    :))))
  • NasaTm
    #19
    Zeb :)

    Minden tiszteletem a tied es a verbalis tudasodert. Par evvel ezelot nem Petofi Sandornak hivtal ? (: lol :)

    Ui.: Azert belathatod, hogy a konkurencia verseny neked is jobb mert igy olcsoban jutsz hozza a te altalad istenitet Intel proceszorhoz.
    -N-
  • zeb
    #18
    Isten hozott Magyarországon! Ez csak kishazánkra jellemző, hogy mihelyst feltűnik valaki a színen aki értelmi képességei révén kiemelkedik az átlagból azonnal felüti a fejét az irígység és lecsapnak rá mint egy keselyűraj, cibálják és tépdesik és közben izzadtan bizonygatják önmaguk számára, hogy ők sem alábbvalóak nála, ők sem értéktelenebbek mint ő. Persze önmagukat nem csaphatják be, a lelkük mélyén frusztrálja őket a kissebbségi érzés, az alacsonyabbrendűség nyomasztó terhe.
    Ezek önök uraim, nézzenek tükörbe! Csak kérdés, hogy önmaguknak be merik-e vallani mindezt.
  • tomcs
    #14
    ha ennyire nem szereted a supergamezt - mert vegulis csak nyugodtan, demokracia van - akkor takarodj mar a @%@$#@&$#@&%#*&%@!&^@!(&)&$#()^&(@!*& -ba.. nem kotelezo ezen az amd-majmolo baromsagon elpazarolnod a zsenialitasoddal atfutott bitjeidet es senki nem fog megharagudni ha nem vilagositasz minket fel es elveszunk az amd-sek sotet es hideg poklaban.....
  • Supergamer_real
    #13
    Naná, hogy megint kezdi... a régebbieknek talán mond valamit Ralf Schumaher neve.... itt van az ősz itt van újra... itt a sulinet és Ralfika is visszajött...
  • RpPRO
    #12
    zebike megint kezdi :))))) Mindenkit anyaz ha esetleg az amd-t preferalja, de hogy omaga elvakult intelbuzi, azt nem veszi eszre. Ha az intelnek nem lenne komkurenciaja, meg mindig 1Ghz korul lennenk, ami 80e Ft lenne. Siralmas vagy.
  • Pheel
    #11
    zed: Óriási mézesbödön-tudásod eme túlédes cseppjét is köszönjük neked naaaaagy mester.

    Debazdmeg! Hol a francban élsz te?

    Egyébként Inteles vagyok, de amit te művelsz, az már olyan szintű dilettantizmus, hogy csak keveseknek adatik meg ebben a földi porhüvelyben eltöltött szenvedésben, amit te életnek nevezel.

    ROTFL
  • zeb
    #7
    Franczy! Cikked címe dilettantizmusodról és a témában mutatott totális járatlanságodról árulkodik. Ha azt írtad volna, hogy "Intel: mindig egy utcahosszal a konkurencia előtt" már az is a konkurencia indokolatlan magasztalását jelentette volna. Ugyanis itt nincs kérem szépen semmiféle konkurencia, itt csak Intel van és egy-két légypiszok a térképen amit csak itt a fórumba írogató agyalágyultak nevezhetnek komoly arccal konkurenciának.
    Már az is siralmas, hogy az egész honlap bűzlik az AMD mocsoktól, nincs piaca, rekordokat döntöget évről-évre a vesztesége, de ti mégis úgy írogattok róla mintha valamiféle számottevő tényező lenne. Hol lesz vajon az AMD mikor az Intel már rég 0.09 mikronnal ontja a zseniális termékeit a csúcstechnológiák egész tárházát felvonultató üzemeiből? Megmondom: addigra az AMD ötször csődbe megy és ekevasat készítenek majd a gyártósorain.
    Aki mindezt nem képes felfogni annak az agya már annyira defektes, hogy úgy sem lesz képes ezt megérteni soha sem, kár is tovább tépnem a számat. Sajnos nagy az isten állatkertje...
  • Pheel
    #4
    Miért nem akarsz egyből 256 biteset?
  • Pheel
    #3
    Ééééés? Amíg az AMD el nem kezdte reklámozni az x86/64-et, addig azt sem tudtad, hogy lehet 64 bites gépet is építeni. Na jó, te lehet, hogy tudtad, de az átlagember talán még most sem. Van még fejlődési lehetőség a 32 bitben bőven. Az AMD sem 64 bites procit fejleszt, hanem 32 bitest, ami időnként majd 64 bites kódokat is lefuttat, de főleg 32 bites cuccok fognak futni rajta...
  • Laci73
    #2
    Ez mind szép. De még mindig 32 bites x86 arhitektúra???

  • Yfel
    #1
    Majd ha kijön a 10GHz, akkor talán veszek egy 5GHz-s procit :)