51
Hogy is van ez ?
-
vrob98 #10 "most egyszerre 2 újságot készítenek párhuzamosan: a PC Games-t és a PC Guru-t ... :)"
... Azert ez durva elkepzeles
Nem vettem meg a PC Gurut, de ha ugyanazon a neven irnak benne mint a Gamerben, akkor kicsit ismeros lehet a szitu.
... En vagyok CoV ... nem, en vagyok ... akkor is en vagyok ... a masik csak hamisitvany -
#8 Akkor is basszák + ... -
#7 Gondolom azzal a kikötéssel foglalták le hogy ez csak a PC magazinokra vonatkozzon -
#6 Én se tudom a pontos részleteket de akkoris irtozatosan idegsít -
TheZsenyka #5 1., Elképzelhető, hogy a magyar cég anno eladta a GURU név használati jogát (vagy hogy nevezik ezt)
2., Meglep, hogy egyetlen szó levédhető. Ennyi erővel levédetem a SZIKLA szót, és bárki használja, feljelentem. Úgy hittem, csak szóösszetételek lehet levédetni. -
#4 ****anyját a Vogelnek Guru nevet márvagy 10éve a magyarok használják vagy mi. Mire volt jo elvenni a nevet semmire nem mennek vele, elsőként még megveszik azok akik nem tudják mi a pálya(nem hiszem hogy lenne ilyen azok között akik rendszeresen veszik az ujságot és szeretik is). Aztán szépen lassan mindenki átáll a Gamerre(legalábbis nagyon remélem). Imádkozok hogy jól csinálják tovább is(Gamer) és ne legyek kénytelen a Pc Gururt vásárolni a jobb tartalom meg a szinvonal miatt. -
#3 A Guru Gamert vagy Gamer magazint a régi szerkesztőség csinálja. Emellett a Vogel kiadja a PC GURU-t egy teljesen más szerkesztőséggel,akik nem csak magyarok, hanem külföldiek.ugyanolyan mint a Gamestar. -
#1 Szóval volt régen a pc guru, utána (ugye?) elvileg annak a szerkesztői + minden csinálták tovább a guru gamert, a 'guru' szó használatát a vogel jogilag védi, ezért ebben a hónapban (11.) a 10.25-én +jelenő újág 'gamer magazin' néven fut. oks. én nyugtáztam, hogy nyeregben vagyok és, hogy jót veszek. DE! Ma figyelem az újságárus oldalán 1 böszme nagy reklám figyel : 'PC Guru 2002/10-11 - +jelenik okt.31-én' !!! Most ez mi? Látszólag full olyan mint a régi pc guru, de akkor most, hogy van ez? azt ki fogja csinálni? kiváncsian várom a hozzászólásokat...