segítség! vga probléma!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scholes18
Csá! Segitsetek!!

Club 3d 9800 xt -m van! megy a gép és egy idõ után teljen váratlanul hülye csíkok lesznek a képernyõn, de nem fagy ki semmi, minden müxik! plz help!!

Glory Glory Man United!!

Ha menteni akarok mindig kifagy mit tegyek????
Win.install segitett.Köszi!
DirectX-et újraraktam semmi.Sõt ott nem is ír ki egy deka memóriát sem.Visszaraktam a 21.83 drivert, változás annyi hogy most"beépített memória 32mb" ír ki a tulajdonságokban.Az érdekesség:az alaplapomon nincs videochip./Procomp Via BVC3A/.Most megpróbálom a win.installt,s ha nem jó akkor szervíz.Elvégre 1 hónapos kártya, garival.És nem a mistralban vettem.
AtomHeart
Hmm. Ahogy latom, alaplapraintegralt (megszentsegtelenithetetlenseg hosszabb szo:^)) kartyad van. Azok altalaban megosszak a ramot.
Asszem a Setuppban lehet beallitani, hogy a RAM-bol mennyit adsz a videokartyanak. Nezz utana az alaplap dokumentaciojaban!
Szoftver-reinstall szerintem ugysem old meg semmit...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Sziasztok!Éppen a GTA3-at nyomtam,amikor lefagyott a gép.Újrainditás,inditanám a játékot erre kiírja,hogy min.16mb.ram-os kártya kell neki.GeF2 mx400 32mb.van a gépben.A kártya tulajdonságainál azt írja:Memoria az alaplapon 32mb.Akkor most mi van?Tönkrement a kártyám?Nem lát semmi memoriát.Semmi 3D játékot nem indít el.Dobjam a kukába?