AXELERO KábelNet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
csak 76al jött az adat 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Bazinga!
768ból áttettek 1024be ami gyakorlatilag annyit jelent hogy 160-170 kbyteal töltök le, és 40kbyteal fel 😄
Örömmel tájékoztatjuk, hogy az Axelero Internet 2004. november 16. és november 30. között megnöveli a Kábelnet-szolgáltatás maximális letöltési sebességét."
...és még mindíg nem emelték!
Tényleg tudja valaki hogy az 1,5MBit-es Matáv kábelnet mennyiért van??
Next PC upgrade: 2022
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bazinga!
Csak nekem duplázódott meg az up/down sebességem, vagy axelero bácsi kábelnetet is tuningolja? 😄
Bazinga!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
That\'s All Folk\'s
en a Csaba utcaban vagyok kulonben 😊
Könyves Kálmán u. a vasut mellett.
De ebben az utcában sincs vévógig kiépitve sajna, szal még ha ebben az utcában laknál is teszem fel, akkor sem biztos hogy lehetne kábeled.-(
That\'s All Folk\'s
Itt Dunakeszin is a matáv szolgáltatja a kábelnetet. Hamar meg is kérdeztem lehet eg netezni rajta, de elkeseritettek, (fél éve) hogy még nincs visszirányusítva. Hogy mikor lesz azt nem tudják. Aztán jött ergy papir, amin reklámozták, hogy itt meg ott a városban már lehet rendelni elérést. Kaptam is rajta, aztán hol azt mondták nem lehet mert olyan helyen lakom, ahol még nincs megcsinálva, hol meg azt hogy lehet. Mindeneseter kitöltöttem én is a szerzõdést, és 1 hónappal a szerzõdéskötés UTán szóltam be hogy mivanmár. Akkor még fel kellett hivnom õket párszor mivel nem történt semmi. Aztán 3 hete hivott az ügyintézõ hogy benéztek vmit
azt hitték nekem már bevan kötve sajnálják jönnek és megcsinálják. Megcsinálták, és most tök jó.-) Sebességbeli problémák annyiból adóüdtak, hogy a beigért 512 kb/s néha csak 460-480, de általában megvan az 520 is. Mondjuk köszönhetõ ez annak is, hogy itt Keszin vagyunk összesen 200 an akik kábelnetesek vagyunk. Pedig lesz ez mág igy se, ha beindulnak az emberek. Szal hajrá elõre... semi sem állíthat meg taranov.-)
That\'s All Folk\'s
Nekem a harmadik kerületben is van egy lakásom és én a matávkábeltv-vel kötöttem szerzõdést kábeltv-re.
Érdemes megkérdezni az ottani lerakatukat.
majd holnap...
\"Life is around you and in you.\"
A net minõsége attól függ milyen hálózati infrastruktúra kapcsolódsz rá. A Suxi hálózata pedig nem egységes minõségû, ahogy az adott területek kábeltelevíziós hálózatai között is vannak különbségek. Ha egy olyen területen laksz ahol a kábeltelevíziós hálózat problémás, "zajos" akkor hiába egy remek üvegszálas gerinc amire rácsatlakozol ha nem tudsz rá kijutni mert a belsõ TV hálózaton "elveszik" az adat. Szóval mind a két szakasznak jónak kell lennie ahhoz hogy jó net.
A telefon gyorsabban informál mint levélre várni, fatávkábelnél óbudán tudniuk ki mely területük visszirányusított azaz alakalmas netezésre. Suxinál is tudniuk kell ezt az infót mert csak oda kötnek szerzõdést ahol lehetséges a szolgáltatás nyújtása. Aztán ha tudod hogy tényleg lehetséges érdemes utána járni hogy ér el odáig a kiépített hálózat.
A Suxi fóruma:
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/index.php
Gondolod, hogy hívjam fel õket?
És kérdezzem meg, hogy a Kolostor utcában van-e kábelnet?
Szerintem ezt nem árt ha tisztázod. Nekem azért gyanús mert családiházas terület és olyannál szinte az egész kerületben nincs sehol net, csak pár ltp.-i részen van ott sem mindenhol. Eza III.kerben van duma messze áll a valóságtól, mint az hogy Bp.-en van ADSL. Csak bizonyos konkrét lokális terülteken van, nem lehet általánosítani.
fatávkábel óbuda:
Vöröskereszt u. 11 (Flóriántól egy köpésre)
központi zöld szám:06 80 33 55 77
valamint 453 08 37,453 08 38
Suxelero:
06/80-42-00-42
Szerintem kérdezd meg lakhelyre pontosan hogy lehet-e net, visszirányusított-e a terület és szolgáltat e Suxelero nálatok.
Azt a neten láttam, hogy a 3. kerültben van, de igazából nem mondták azt se, hogy nincs, azt se, hogy van...
\"Life is around you and in you.\"
Javaslom (zárójelben persze)A hwsw.hu-n az errõl nyitott topic-ot!