501
Tapasztalatok, vélemények, technikai háttér az AXELERO KábelNet-tel kapcsolatban
-
#141 milyen alternatív netet lehetne beköttetni axelero kábelnet helyett Pesten? Mert én korlátos netet nem akarok, még ha dupla ilyen sebességü lesz mint a mostani. Ok, nem kötelező áttérni, de ha mások ennyi pénzért 2x ilyen gyorsan szednek, akkor hülye leszek továbbra is ezt fizetni. -
#140 ja :( -
#139 gondolom új csomag, új hűség... -
#138 "Kábelnet szolgáltatásunk esetében a jelenlegi csomagokhoz tartozó
sebességek nem növekednek, azonban társaságunk termékkínálatát e
téren is megújítja. Májusban az ADSL-lel megegyező sávszélességű
csomagokat vezetünk be.
A várható csomagmódosítási lehetőségekről egyenlőre nincsen több
információnk, amint lesz az érintett ügyfeleinket tájékoztatni fogjuk
a lehetőségekről." -
#137 Szerinted nem az a céljuk ezzel? Lelép mindenki, persze előtte kifizeti a lelépési díjat. Utána átmegy ADSL-re és ha matávos területen lakik, akkor fizet tovább a T-gruppnak... Telefont és netet is...
A D.Telecom a németeknél is elsorvasztotta, majd még a nyakából is kirázta a kábelnetet. Ezzel elérte, hogy szinte mindenütt ADSL-t használnak. Miért van az az érzésem, hogy itt most teszik meg az első lépéseket ezen az ösvényen? -
#136 Hát akkor nagyon-nagyon elhagyná mindenki a kábelnetet irtó gyorsasággal. -
#135 én csak attól félek, hogy az uploadot is beleszámítják és akkor cumi lesz. Meg attól is, hogy ahogy nő a felhasználók tábora, fejlesztés helyett egyre lejjebb viszik majd a korlátot a "mi érdekünkben" -
#134 hátha ...
T-Kábel már megérkezett.
:) -
#133 ez még egyik sem hivatalos info, mármint ezek az új csomagok meg korlát...stb. szal várhatsz még a papírra sztem :) -
HITMorpheus #132 Asszem, hogy át lehetne nevezni a topicokat T-Online-ra.
Csak hogy szokja a nagyközönség... -
#131 vajon mikor küldenek vmi papírt?
havi számlával együtt? -
#130 Ja 80 GB szerintem korrekt.
Már nagyon várom az új csomagok bejelentését. -
#129 most nem eresztettem el magam.
áprilisban kb 15 giga volt a letöltési forgalmam. klub szerint.
ha megduplázodok (1-->2) lehet elérem a 40 et is, akkor elég lesz 60as korlát, de menjünk biztosra, és legyen min 80 giga a korlát. -
#128 Hát ez igaz de 60GB-nál nemhiszem hogy nagyobb lesz.
Bár nemhivatalosan csak találgatás szinten ilyenek vannak: 1MB-nél 40GB 2MB-nél 60GB és 3MB-nél 80GB lesz a korlát.
De ebből semmi sem valós még. -
#127 Es akkor meg nem is neteztel.
A teli honapokban pedig lenyegesen tobb jelenik meg, raadasul majd az is divat lesz, hogy tobb DVDt fog elfoglalni a jatek.
Akkor biza nem lesz eleg a 60GB-s limit.
Raadasul mi van ha nem csokkentes lesz, hanem tulszamlazas, mint az L-es csomagoknal ?
Barmikor kitalalhatjak azt is.
Jobb felni mint megijedni elvet vallom, inkabb legyen nagyobb a limit, mint majd kesobb keves legyen.
-
#126 Hát 1 hónapban nem nagyon szokott megjelenni 6-7 gamenél több ami érdekelne.
És 6-7 DVD-s game is csak max 32GB és még mondjuk 10 film ami ha 2cd-s is 15-16GB.Ez még mindig csak 48-50GB marad 10GB.
És ha elérem mi van?Csökkentik a sebességet naés ott a következő hónap. -
#125 Forditsam ?
Most meg belefersz a 60as limitbe, de amikor mar minden DVD-n fog megjelenni, akkor mar nem. -
#124 Mivan? -
#123 Ne felejtsd el, hogy lassan jonnek a DVD-s "biztonsagi masolatok". :P -
#122 ÁÁÁ nem birok várni mondjanak már hivatalos infoka mi hány mennyi hogy. -
#121 Mert elment a kedvem a szolgáltatótól.
Ők akarták.
Hát még véletlenül sem használom a szolgáltatásait.
Majd kibékülök ha nem lesz korlát vagy ha lesz 60GB vagy feleti korlát legyen. -
#120 de minek külön progit használni ha a szolgáltató megméri? :) Mind1, ahogy gondolod:) -
#119 Már azt a progit használom amit mondtak lentebb és tökéletesen megfelel.
Hát ahogy elnézem a 40GB-os korlát kicsinek igérkezne. -
#118 klukb.axelero.hu -n meg tudod nézni a forgalmadat...már régóta mérik -
#117 Én már ezt is elég nagy hülyeségnek tartom.
De még ha nem is tetszik marad a mostani. -
#116 csak attól félek, hogy ha bevezetik a korlátot, nem-e bátorodnak fel és csinálnak vmi más hülyeséget is. -
#115 Lehet hogy érintene.Nem szoktam figyelni mennyi mindent stedek le.
De 60GB sok bár ki tudja jön egy forgalamasabb hónap.
Nemtudom elkezdem mérni ezzel a progival mennyi szedek le. -
#114 téged nem érintene a korlátozás? -
#113 Mertha 40GB vagy 60GB feletti adatletöltés után nem kell +ba fizetni akkor minden oké.Csak én abban a hitben éltek(élek) hogy kell fizetni. -
#112 én azt tom, ha eléred, utána 128kb lesz a sávod.
feltöltés nem számít bele.
pl dumeter
azt mondták nem kell majd fizetni, csak 128ra csökkentik a sávod.
azt írták, hogy vannak olyanok akik túllépik a korlátot a "kábel-play" csomagban, dee nem csökkentették a sávjukat 128ra. -
#111 Amúgy ez a korlátozás pl 40GB-os lesz,akkor ez mit jelent??
Mert ha nem töltök le semmit csak böngészek akkor is megy a letöltésből.
A feltöltés is beleszámít?
Mivel lehetne az adatforgalmat mérni?
Ha megvan a 40GB akkor a többi letöltött anyagért +ba kell fizetni vagy csak csökkentik a sebességet? -
#110 de vigyázz!
olyat írj, amit nem törölnek ki.
mert akkor semmi értelme. -
#109 Oké már csatlakozok is megprobálom magam türtöztetni. -
#108 40-60 gigáról beszélnek.
persze ez még nem hivatalos.
regeljetek be a fórumra, és írjátok meg ti is a véleményeteket.
axi fórum
minél többen teszük, annál jobb.
ha nem is lesz eredménye ... -
#107 Pff az a csúcs lenne, a net bekötéséért is térden állva könyörögtem.
Mindegy engem már nem érdekel jó ez az 1MB.Max akkor áttérek gyorsabbra ha lesz ilyen 100GB-os korlát. -
#106 kár hogy muterék nem engedik hogy beköttesek telefont
Az szívás :(
havi 4 ezer forint üzembentartási díjat sem bírnak ki? :( -
#105 Aham, de itt csak htcc adsl van, nezz utanna, felgyujtanam az egeszet! -
#104 ja, amint lejár a hűségnyilatkozat köttetem ki a rákba -
#103 Válts ADSL-re.
Itt itt mernének kötelező adatforgalmi korlátot bevezetni; hát én bizisten odalopóznék a székházukhoz, de azt megsínylené néhány autójuk :) -
#102 Bekaptuk a branert rendesen, ugyanazon arert kisebb savszel vagy korlatos net, kapjak be!