32
Emberek, ez avalmi qrva jó lesz! Miért nincs még topikja????
-
Csg #32 Hali!! Valaki segítsen ki légyszi egy seriallal UT 2003-hoz!!!!! Megköszönném!!
-
Xboxman #29 köszke -
#28 Töltsed -
#27 Visszatettem, igyekezz leszedni. -
Xboxman #25 Én nem találtam pedig mehnéztem külföldi HUB-okon is... -
#24 DC-n is fent van. -
Xboxman #23 aha -
#22 hu bazz ez aztán karaj game lesz! -
#21 Föltegyem újra? -
#20 hehe -
#19 Valami olyasmi :)
UT2003 mod lesz. -
#18 sztem
aztán lehet hogy tévedtem -
#17 ojan lesz mint az ut
csak star wars köntösben :D -
#16 Na hát a trailerből qrvasokat megtudtam...
mi is ez, mi lesz, mi lesz a lényege? -
Xboxman #15 Már nincs fönt:( -
#14 Meg van ez nekem a Metallicaval es egy szimfonikus zenekarral :) -
#13 Lásd milyen jó vagyok hozzád :) -
AMD rula #12 Köszi, ezt kerestem :D -
#11 A trailer zenéje
Ha valakinek tetszik még rajtam kívül :) -
#10 A lustáknak ;) -
#9 Na , ez már egy értelmes ötlet volt . :) -
#8 Lássuk a HARDWIRED-nek mi a válasza a kattra . :))) -
#7 A legfelső mirrorra a válasz :
An error (x0112) occurred
A detailed description may appear further down this page. Please contact [email protected] if you are unable to resolve your problem. Please include details of the link that brought you to this page and your general system configuration.
--------------------------------------------------------------------------------
Error Details
This file you were trying to download was not found on our download servers. You can report this to us at [email protected]. Please include relevant details such as the specific file you were trying to download.
-
#6 Alsó három download mirrora a válasz :
A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálkozzon később.
Ha a lap címét a címsorban adta meg, ellenőrizze, hogy nem vétett-e gépelési hibát.
A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a LAN-rendszergazdától vagy az internetszolgáltatótól kapott értékekkel.
Ha a hálózati rendszergazda engedélyezte, a Microsoft Windows képes megvizsgálni és automatikusan felismerni a hálózati kapcsolat beállításait.
Ha szeretné, hogy a Windows megkísérelje ezt,
kattintson a Hálózati beállítások észlelése gombra.
Egyes helyek 128 bites kapcsolatbiztonságot igényelnek. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva megállapíthatja a telepített biztonság erősségét.
Ha biztonságos helyet szeretne elérni, ellenőrizze, hogy a biztonsági beállításai támogatják-e ezt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lapon görgessen a Biztonság részhez, majd ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0 és a PCT 1.0 beállításait.
Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.
A kiszolgáló nem található, vagy DNS-hiba történt
Internet Explorer
-
#5 Vagy eridj a hardwiredre, ott is fenn van. -
#4 Szar a géped :))
Kattints rá, úgy próbáld, maguktól nem nyílnak meg :DD -
#3 Nagy kár , hogy egyiksem működik . :) -
#2 Trailer -