4
Megolik a gepem FTP szerverek
  • Klub
  • rEddEsErt
    Izé.. én nem vitázni akarok a szoftvereidről, de esetleg szűkíthetnéd az ftp-szerveredet elérő IP-címeket tűzfallal. Ugyanis az alább leírt leginkább DoS támadásra utal több ízben is (ergo: a programjaid v. rendszered nincsenek felkészülve egy támadás kivédésére). Esetleg próbálkozhatnál egy jó tűzfallal (huh, van annyi mint a szemét, DoS-okra viszont ne feltétlenül alkalmazás-figyelőt keress, talán BlackICE Defender v. komolyabb?) v. a rendszer biztonságosabbá tételével (ha ez ugyan lehetséges..).

Ha ez az eset áll fenn, akkor remélem segíthettem :).
  • raven10011
    Bocs, hogy ilyen nyelvtanilag helytelenül irtam meg a téma címét, csak a 30 karakter keretben nem fért volna bele normálisan kiírva.

Arról van szó, hogy vettem új procit (1,2GHz Celeron Tualatin) meg alaplapot (PCPartner i815EPB chipset-es), illetve egy Mercury Realtek 10/100-as hálókártyát.

A gépem nagyon királyul megy MINDEN, kivéve az FTP szerverek. Mind a Serv-U, mind a Bulletproof megöli a WinXP-met. Régebben mentek rendesen, ugyhogy biztos nem a programokkal van a probléma, így most ne azon kezdjetek vitázni plz, hogy melyik jobb, és melyik nem.

Különböző módon gyilkolják le a gépet, van, hogy kiakada daemon és 100%-on pörgeti a procit, van, hogy nem pörgeti a procit, csak spontán teljesen leterheli a rendszert. Ujraindítás után álltalában ahol be kell jelentkeznie a USER-eknek ott bedob egy pillanatra egy kék-halál képernyőt és újraindul a gép.

Amikor éppen nem hal meg a gépem az FTP-szerverektől, akkor meg nem tudnak letölteni rólam, mert átviteli hibát jelez (pl Wincommander).

Mit tegyek??? Nagyon fontos lenne. Komantibilitási probléma a hálókártya és alaplap között, ha igen milyen hálókártyát javalltok?
    Szovtverprobléma esetén, meg hogyan lehene megoldani?

Előre is köszi!