10
Szal...
 • AtisH
  #10
  Szerintem pont fordítva kéne kérdezni: Mi köze lenne egy ócsak ramnak egy .cab filehoz? Mivel szüksége van a procinak a ramra mikor csomagolja ki a fájlt, azért igen is fontos neki. Ráadásul, ha a ram gagyi, vagy rossz, akkor produkálhatnak ilyen hibát.
  A "tesztem" eredménye meg az volt, hogy a 256MB ramommal hibát jelzett telepítésnél, majd kicseréltem egy 128-asra és elsőre felment.
 • Sephi
  #9
  hh mar mi koze lenne egy ram-nak egy ocska .cab filehoz????
 • AtisH
  #8
  Vazzz!!! Tegnap előtt kitisztítottam a gépemet alaposan (slotokbol cuccok ki, kiporszívóz, spray befúj, aszt össze) és mikor összeraktam valszeg felcseréltem a 2 RAM-ot (2 egyforma 256MB-s). Namármost csak a felét látta a rendszer. RAM csere és lám látta az egészet.
  A cégnél voltak is gondok a RAM-okkal W2k telepítéseknél, mert szar RAM-mal nem volt hajlandó települni. Futni már futott a késszel. Többé kevésbé...
  Na akkor tesztelek majd egyett.
 • Aiyyo
  #7
  Nalam a "rossz" ramok okoztak ezt a hibat. Minden jol mukodot, csak a cab volt shit. Meg neha kitomoritesnel elsore crc hibat jelzett majd masodikra mar nem.
 • AtisH
  #6
  Nálam is hasonló gond van. Céges gépemen az op.rendszer W2k és produkálja ezt a *.cab hibát. Érdekes módon az otthoni W98SE-n meg nem. Vagy legalább is amelyeket a W98-ra raktam fel azoknál nem...
 • Dikkma
  #5
  Nekem egy nem helyesen tört, de mégis működő(nek látszó) nero rontott el 10 cdből 6-ot így, minden .cab filet rosszul írt fel. Nagyot szoptam, de nem én gépem volt, nem tudhattam. :)
 • Ch_Slater
  #4
  Nekem is szokott ilyen lenni... És a legujabb Daemon van fenn... De kiirt Cd-knél is csinalja. Ilyenkor csak az muxik ha átmásolom az egészet vinyóra, mint ahogy te is irtad.
 • Dikkma
  #3
  Aham. Lehet amúgy újabb daemon köll, mert mostanában beleerősítettek a securom készítők, és száksz másolásvédelmet raknak fönek, lehet ez zavar be. án.
 • Sephi
  #2
  Nah vegulis ugy oldotam meg hogy WinIso val atmasoltam az egesz cd-et hardra es ugy ment...
 • Sephi
  #1
  Szal nekem kovetkezo a problema.

  Kicsomogalom a X nevu jatekot es abbol lesz egy .bin meg egy .cue file.

  A .cue filet bemountolom a Deemon Tools ba es szepen lassa is. Amikor fel akartom telepiteni viszont kii ijjet hogy Error 1311. cannot find source gile G:\Programs.cab , verify is file exist of you can acces it.

  Sajnos foglamam nicns miert csinaja mert masoknal semmi gond nincs ezzel es ez nem az elso alakalom.

  Most a Iron Stormal vagyok igy de a Prisoners of war al is igy volt es az Offcie XP vel is.

  akarki tud megoldast?