40038
-
#8090 Ha nem bírtál berendezkedni 64-bites XP alatt akkor még egy jódarabig 64-bites Vistán se tudsz, (sőtt, ha még 64-bites XP-n sikerült itt akkor se biztos...) vagyis szerintem érd be ezzel. -
ZPapp23 #8089 Sziasztok! Ez mi ez a fő oprendszer dolog? Nem lehet úgy használni? -
#8088 Valaki Tud valami FTP vagy HTP t ahova feltudom tolteni ?:) -
Newfronter #8087 32 -
sorted #8086 1-2 helyen fentvan csak sajna fizetős igy torrenten lehet küzdeni :) vagy aki kiváncsi a fizetősre privibe elárulom.
Egy kérdés.. ez a finalos verzió 32bites? vagy 64? -
#8085 File Front ra mennyit lehet feltotleni ?
-
#8084 Este Feltoltom vlami FTP re ez a VIstat Final . Bill gacet .. amig hazaerek a discobo szerintem fenlesz utana publikusa teszem. -
Newfronter #8083 Semmilyennel, nem kell key hozzá. -
shiftáj #8082 te milyen keyyel telepítetted? mert a key dönti el h milyen verziójú települ fel :/ -
tibike21 #8081 Valaki tudna nekem segteni, most töltöm torrentről de max 2Kb/s al jön, kell valami bálitás vagy ez ilyen lassú. Még sosem használam torrentet igy ezt a részét nem vágom. Ugyebár igy nem sok értelme van mert karácsony lesz mire lejön:))
Köszi a segitséget -
#8080 hmmm halod FleK0 Bejon ez a FInal :D tenleg nemkell ati driver . d3d be 1.6 2x vagy 3x annyi fps t kihoz mint openbe xp alat:D
fix 100 van futsbe is:D -
#8079 na akkor letöltöm, de inkább várok még egy kicsit, hogy lehessen fő oprendszerként használni :S Winxp -t meg majd uninstall. Jó volna egy nagyobb vinyó is lassan :( -
Newfronter #8078 Hehe, nem ment tönkre, ez az ATI driverek hibája, XP alatt is volt ilyen játékokban és 1-2 verzió után lám-lám eltűnt, pl. Half-Life 2. -
#8077 Most raktam fel. Hát baromi gyors lett! És nem is tekeri a vinyót! -
#8076 nekem akkor volt ilyen a kép, amikor pár éve tönkrement az Ati kártyám :) -
FLeK0 #8075 11GB sztem kevés lesz, nekem most üresen (1 nerot tettem fel még mellé) foglal 9.5GB-t. -
#8074 Most látom én is hogy kinnvan :)
Na szóval akkor én ezt megtudom oldani, hogy a 19 gigás vinyómat, amin van a Windows xp, megosztom, és csinálok külön egy 11 gigás particiót neki (particion magic), és akkor a vista isoját bemountolom daemon tools-ba, majd onnan feltelepítem rá, vagy akár bootoláskor. Vagyis van benne választási lehetőség hogy melyik particióra tegye?
Egyébkén lehet már fő oprendszerként használni, vannak benne javítások? vagy még a driverek még csak beta driverek vannak hozzá? (főképp hangkártyára gondolok)
-
#8073 Hé a hsz-emet ki törölte ki? Miért? -
FLeK0 #8072 ez nem a vistán múlik, ha vmi eddig nem ment, akkor abból új változat kell a fejlesztőitől.
pl. a daemonnak szeptember óta van már vista kompatibilis verziója. -
#8071 a Demon az rc1 beis remekul ment :) -
shiftáj #8070 már húzom is lefele:)
akkor itt mostmár szinte minden progi makulátlanul megy? gondolok itt daemon ra meg ilyesmikre amik az előzők be nem mentek túl fényesen -
#8069 VIstaba azt utaltam mindig hogy Szarakodok a Hangrendszerel :D mert soha nemjo ugy neki hogy bevan dugva az 5.1:) -
#8068 ahha igaz,hát akkor viszont várunk egy normális key-re vagy crackre -
Newfronter #8067 Nem, mert gondolom a rendszert RC2-nek nézi az update, és lehet nem kapsz meg mindent a fullhoz, mert tudod a drivereket nem valószínű hogy az rc2-es update feltenné amik ezután kijönnek. -
#8066 Megvan :) -
#8065 jaja rc1 be meg az azelotiekbe se volt ienem nekemse mosincs s nemis kell:) -
#8064 Newf holnezed mien windows van fent? -
#8063 Te meg csináltad azt amit írtál #7988-ba??? -
#8062 köszi! biztató! -
#8061 nekem a béta2 volt meg azon se meg az rc1-en se volt ilyen és ATI-m van -
Newfronter #8060 Ne tessék röhögni, ez csak akkor van amikor kész a kép, tipikus ATI hiba, remélem kijavítják a full driverben...
-
#8059 ok . akkor ense fogok:) -
FLeK0 #8058 ati
drivert nem raktam fel, és nem is fogok amíg nem lesz újabb az ati oldalán, jobb az alap windowsos sztem. -
Newfronter #8057 Játék hol van még. :D Örülök hogy végeztem a telepítéssel. A gyári beta driver van fennt és NINCS kék halál jeee. :D
Zsoltika007: Nem kapcsoltam ki az indexelést, engem nem zavar a vinyótekerés, habár most nyugis.
Amúgy az indulásnál a control center miatt teker a vinyó. -
#8056 neked ez működött?elég sok helyen írkálják ezt... -
#8055 azt tudom, de neki is ezt irja ki? -
#8054 játékba észrevettél vmi gyorsulást,lassulást??milyen drivert tettél fel,vagy csak alap driver van fenn? -
#8053 FLeK0 Ati vagy Nvidia d van? -
FLeK0 #8052 6 0 6000 16386 -
endiboy #8051 hogy a fenébe? nekem állandoan reszel a winyo, pedig kikapcsoltam a szolgáltatásokat amit irtatok