40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • janos666 #8090
    Ha nem bírtál berendezkedni 64-bites XP alatt akkor még egy jódarabig 64-bites Vistán se tudsz, (sőtt, ha még 64-bites XP-n sikerült itt akkor se biztos...) vagyis szerintem érd be ezzel.
  • ZPapp23
    Sziasztok! Ez mi ez a fő oprendszer dolog? Nem lehet úgy használni?
  • L2Goku
    Valaki Tud valami FTP vagy HTP t ahova feltudom tolteni ?:)
  • Newfronter
    32
  • sorted
    1-2 helyen fentvan csak sajna fizetős igy torrenten lehet küzdeni :) vagy aki kiváncsi a fizetősre privibe elárulom.
    Egy kérdés.. ez a finalos verzió 32bites? vagy 64?
  • L2Goku
    File Front ra mennyit lehet feltotleni ?
  • L2Goku
    Este Feltoltom vlami FTP re ez a VIstat Final . Bill gacet .. amig hazaerek a discobo szerintem fenlesz utana publikusa teszem.
  • Newfronter
    Semmilyennel, nem kell key hozzá.
  • shiftáj
    te milyen keyyel telepítetted? mert a key dönti el h milyen verziójú települ fel :/
  • tibike21
    Valaki tudna nekem segteni, most töltöm torrentről de max 2Kb/s al jön, kell valami bálitás vagy ez ilyen lassú. Még sosem használam torrentet igy ezt a részét nem vágom. Ugyebár igy nem sok értelme van mert karácsony lesz mire lejön:))

Köszi a segitséget
  • L2Goku
    hmmm halod FleK0 Bejon ez a FInal :D tenleg nemkell ati driver . d3d be 1.6 2x vagy 3x annyi fps t kihoz mint openbe xp alat:D
    fix 100 van futsbe is:D
  • Balumann
    na akkor letöltöm, de inkább várok még egy kicsit, hogy lehessen fő oprendszerként használni :S Winxp -t meg majd uninstall. Jó volna egy nagyobb vinyó is lassan :(
  • Newfronter
    Hehe, nem ment tönkre, ez az ATI driverek hibája, XP alatt is volt ilyen játékokban és 1-2 verzió után lám-lám eltűnt, pl. Half-Life 2.
  • Zsoltika 007
    Most raktam fel. Hát baromi gyors lett! És nem is tekeri a vinyót!
  • DjDano
    nekem akkor volt ilyen a kép, amikor pár éve tönkrement az Ati kártyám :)
  • FLeK0
    11GB sztem kevés lesz, nekem most üresen (1 nerot tettem fel még mellé) foglal 9.5GB-t.
  • Balumann
    Most látom én is hogy kinnvan :)
    Na szóval akkor én ezt megtudom oldani, hogy a 19 gigás vinyómat, amin van a Windows xp, megosztom, és csinálok külön egy 11 gigás particiót neki (particion magic), és akkor a vista isoját bemountolom daemon tools-ba, majd onnan feltelepítem rá, vagy akár bootoláskor. Vagyis van benne választási lehetőség hogy melyik particióra tegye?

Egyébkén lehet már fő oprendszerként használni, vannak benne javítások? vagy még a driverek még csak beta driverek vannak hozzá? (főképp hangkártyára gondolok)
  • kirol
    Hé a hsz-emet ki törölte ki? Miért?
  • FLeK0
    ez nem a vistán múlik, ha vmi eddig nem ment, akkor abból új változat kell a fejlesztőitől.
    pl. a daemonnak szeptember óta van már vista kompatibilis verziója.
  • L2Goku
    a Demon az rc1 beis remekul ment :)
  • shiftáj
    már húzom is lefele:)
    akkor itt mostmár szinte minden progi makulátlanul megy? gondolok itt daemon ra meg ilyesmikre amik az előzők be nem mentek túl fényesen
  • L2Goku
    VIstaba azt utaltam mindig hogy Szarakodok a Hangrendszerel :D mert soha nemjo ugy neki hogy bevan dugva az 5.1:)
  • jakewyler
    ahha igaz,hát akkor viszont várunk egy normális key-re vagy crackre
  • Newfronter
    Nem, mert gondolom a rendszert RC2-nek nézi az update, és lehet nem kapsz meg mindent a fullhoz, mert tudod a drivereket nem valószínű hogy az rc2-es update feltenné amik ezután kijönnek.
  • L2Goku
    Megvan :)
  • L2Goku
    jaja rc1 be meg az azelotiekbe se volt ienem nekemse mosincs s nemis kell:)
  • L2Goku
    Newf holnezed mien windows van fent?
  • jakewyler
    Te meg csináltad azt amit írtál #7988-ba???
  • Mr Manson
    köszi! biztató!
  • Atkamon
    nekem a béta2 volt meg azon se meg az rc1-en se volt ilyen és ATI-m van
  • Newfronter
    Ne tessék röhögni, ez csak akkor van amikor kész a kép, tipikus ATI hiba, remélem kijavítják a full driverben...

• L2Goku
    ok . akkor ense fogok:)
  • FLeK0
    ati
    drivert nem raktam fel, és nem is fogok amíg nem lesz újabb az ati oldalán, jobb az alap windowsos sztem.
  • Newfronter
    Játék hol van még. :D Örülök hogy végeztem a telepítéssel. A gyári beta driver van fennt és NINCS kék halál jeee. :D

Zsoltika007: Nem kapcsoltam ki az indexelést, engem nem zavar a vinyótekerés, habár most nyugis.
    Amúgy az indulásnál a control center miatt teker a vinyó.
  • jakewyler
    neked ez működött?elég sok helyen írkálják ezt...
  • Mr Manson
    azt tudom, de neki is ezt irja ki?
  • jakewyler
    játékba észrevettél vmi gyorsulást,lassulást??milyen drivert tettél fel,vagy csak alap driver van fenn?
  • L2Goku
    FLeK0 Ati vagy Nvidia d van?
  • FLeK0
    6 0 6000 16386
  • endiboy
    hogy a fenébe? nekem állandoan reszel a winyo, pedig kikapcsoltam a szolgáltatásokat amit irtatok