Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

" Másolat, amit az egész DVD helyi kemény meghajtóba elégít ki"

😄DDDDDDDDDDDDD
dienesoft
értem, ok, köszi. A partition magic az alapból tudja hogy a meglévõ ÜRES lemezterületembõl kell csinálni egy új partíciót vagy vhol el kell neki magyarázni? Mert nekem angol a progi és nem sokat értek belõle!

eleg erdekes😄D

"nem hajt végre telepítést a Virtual DVD-BÕL éppen felszerelted a látképedet bemenetel. " <#nemtudom>
elotte nemart letrehozni egy kulon particiot a meglevo 1 particiodbol.. legalabb 15-20 giga kene neki szntem.. installnal az uj particiora telepited es kesz.. bootnal valaszthatsz majd Xp es Vista kozott
Sorcy
Köszi

Sorcy

Benc16
Fordítás:

Kedves Reader,

Windows Vista Setup Processszel kapcsolatos kutatás hónapjai után úgy véltem, hogy a legmegfelelõbb technika elkerüli a legtöbb telepítéshibát és igazolja a következõt:

1- Downloaded a fájl telepítésért érvényes.

2- Determine az, hogy azt a DVDképet, amit égettél, rongálják-e meg vagy a letöltött fájl.

3- Issues érinti Installt.WIM fájl (fõ telepítés fájl).

Az eszköz szûkölködött:

A Microsoft virtuális cd LEMEZ vezérlõpult v2.0.1.1

http://download.microsoft.com/download/7/b/6/7b6abd84-7841-4978-96f5-bd58df02efa2/winxpvirtualcdcontrolpanel_21.exe

Lépések:

1- Run a winxpvirtualcdcontrolpanel_21.exe eszköz kihúzza azt.

2- dupla kattintás: VCdControlTool.exe

3- Click Driver Control, Install Driver akkor VCdRom.sys fájlnak és válogatott Opennek böngészik, azután kezdõdik , azután rendben.

4- Click Add Drive akkor Click Mount és a látképedért való böngészés kartotékolnak téged letöltött és Open akkor nem ellenõriz semmilyen opciót és nem kattint Ok-ra.

Most neked van a Vista DVD egy virtuális másolata, végre tudod hajtani a következõt:

- Másolat, amit az egész DVD helyi kemény meghajtóba elégít ki, kapcsolat nélküli/hálózat telepítésforrás.

- Másolja az Installt.WIM a helybelinek keményen a kudarc esetében vezet hozzáad ez a fájl égéseljárás alatti DVDképre.

- Igazol az az ennyire letöltött fájl telepítésért érvényes (másoló egész tartalom által helyi kemény üzembehelyezést hajt végre és vezeti õt ettõl) hogy ha volt bármennyi, a DVD képet égessen, ami nem mûködik annyira, a hiba az égéseljárásból és nem a letöltött fájl.

Közvetlenül tiszta üzembehelyezést végrehajtani a helyi kemény meghajtóból:

1- nem hajt végre telepítést a Virtual DVD-BÕL éppen felszerelted a látképedet bemenetel.

2- Copy egész DVDtartalom helyi forrásdosszié, amit például elneveztek: WINDOWS LÁTKÉP.

3- Perform a telepítéseljárás tiszta üzembehelyezésként (UPGRADING BETA SOFTWARE NOT RECOMMENDED).

Ez a módszer elkerül téged miközben nagyon DVDképet illetõen van sok telepítéskérdése, Install.WIM fájlolvasás és sokkal több!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

dienesoft
és fölül fogja írni a régi xp-t, vagy csinál egy ujat vagy hogy fog mûködni? mert 1 winyom és nincs particiom!

Kiiktatni? Miért?

Start menübe beírod: services.msc megkeresed a Windows Defendert és kiveszed a pipát, meg leállítod. Ennyi.
miért nem jó???? megcsináltam ugyan úgy ahogy a #8206 ba van S: de nem jó

Na feltettem az RTM-et, annyi a probléma vele, hogy csak 1024X768-ra lehet max a monitort állítani. ATI RTM driver is felment, azzal is ezt produkálja. A monitorom Samsung 930BF.(feltettem az xp-s driverét, de nem történt semmi változás)
bemountolod daemonba es siman telepited Xp alol:> ha nem jarsz ugy mint mi hogy lehal a telepito..
dienesoft
értem, énis igy csinálnám, csak sajnos a dvd-írom e pillanatban nem mûködik igy nemtom kitolni és erre gondoltam hogy talán azon keresztül szorakozni vele, de ha ez igy nem jo...

Sorcy
Gyerekek, a windows defendert ki lehet iktatni valahogy?

Sorcy

vki help mert nemtom lefordítani 😞

vmwarere ne rakd fel mert semmi ertelme .. csinalj egy masik particiot es oda instalald fel.. bootnal igy majd valaszthatsz Xp es Vista kozott
dienesoft
Nem tudjátok, hogy a VmWare nevû oprendszer emuláló programm, amivel feltelepíteném a Vista-t, külön csinál-e neki virtuális meghajtót az nem fogja-e összezavarni az én mostani xp-met?

ha jól értem miután beemuláltam a progiba meg minden, az õ általa csinált Z rõl lekell másolni az install.wim et, és ezt felírni a dvdre?

DjDano
0x80070241 = ERROR_INVALID_IMAGE_HASH

a hibakód szerint a képfájl hash-el lehet valami gubanc

Omega888
Egyáltalán mûködik valakinek?

FAQ-ot kéne lassan frissítenie vkinek.-

jah ezt jó lenne ha vki lefordítaná mert a 2. részét nem értem S:

buldozer99
deh van valami magyaritás ehhez a vista-hoz már?

Forca Barca

jah bootosan meg nemtom elindítani.. vagyis beolvasni beolvassa csak annyi van h villog a _ és kész...

DjDano
itt van egy megoldás, amivel elvileg ki lehet küszöbölni a telepítési hibákat, valaki lefordíthatná magyarra, mert nem vagyok perfekt angolos:

Install Windows Vista With Minimal Errors

nekem van elég hely.... és nem hiszem h mindannyiunknak pont annyi lenne h 48% ig megy el...

ILLNeo
Én úgy tudom képes rá a progi....

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ez a lényege.

dienesoft
Ne haragudjatok a nagyon lámi kérdésért, de lehet oat csinálni a Partition Magic 8.05-el, hogy üres szabad helybõl csinál egy külön partíciót? Mert vagy most mondtam egy nagy hülyeséget vagy most elmondtam a lényegét a programnak😊 plz help!

sztem a vinyon van vmi gond a particiokkal vagy a hellyel.

letöltöm újra hátha vmi gondd volt a torrentel de nem valószínû h 3 embernek ugyan úgy fosul jön le és ugyan úgy 48% nál leáll :S

de daemonnal se jó! :S

Érdekes hallod, ha meglesz a megoldás rá kivi leszek mi okozza ezt. El nem tudom képzelni mi a baj. Talán az olvasó vagy az író, háát nemtudom. :S
Omega888
Akkor valõszínüleg hibás az a verzió?

hozzateszem sfv csekk megvolt az ezzel kapcsolatos lamanak nezos komnmeteket hanyagoljuk plz:>
detto ugyanez.. most kiirom es megnezem dvdrol bootolva de vszinu ugyanez lesz nekem is
LRMCFRE_EN_DVD.iso
ez a neve az isomnak, endlessrõl daemon 4.0 ával installálom no emuláció, de dvd rõl is ugyan ezt csinálja nero 7.5 el kiírva

én így installálnám...:
no upgrate
autmata aktiválás on(off al is..)
no cd key
custom>üres partíció
és 48% nál szia install...

nekem am 50% nál akad be ez ahibaüzi..

Casseus
Már énis bekattantam, hogy ...............! Fu de mérges vagyok már!

ha te azt tudnád...^^

én endlessrõl szedtem ott mindenkinek tökéletesen megy de nekem vmiért nem akar...

nah hely az már an de még mindig f*s

dienesoft
Sziasztok!
A VMWare hogy mûködik Vistával? Mert avval szeretném telepíteni, csak az életembe nem használtam még.Szóval, hogyan kell telepíteni és hogy hogyan csinálja ezt a VmWare? Kell-e külön partíció vagy hogyan?

a választ elõre is köszönöm!

Innentõl már semmi se változik, legközelebb az SP1-nél lehetnek rendszert érintõ változtatások.

TothLaci
Persze ez még változhat, amíg boltok polcaira nem kerül.
40GB okés lesz, persze ha sokat telepítesz, azokat érdemes egy másik partícióra rakni.

A backupnál nemtom hogy tömöríti-e az image-t, mert akkor elég kisebb is, ha mondjuk van egy 15GB-os C: -d, és azt lemented egy D: meghajtóra, az ugye 15GB tömörítés nélkül (így egy 17GB-os backup partíció elég neki). De tõled függ, hogy mikor backupolod a rendszered... ez sok mindenben változó.

Meg ha valaki már csinált ilyet Vista alatt az elmondhatná hogy is van ez.
15-20GB elég.

Szerintetek mekkora rendszerparticiót érdemes létrehozni a Vistanak? Az ikszpémnél 20-as volt. Én 40G-ra gondoltam, de hátha Ti jobban tudjátok. + Hallotam a "rendszermentõ" particióról, de pontosan nem tudom hogy hasznát venném-e. Érdemes létrehozni azt is? Ha igen akkor azmekkora legyen?
Ne aggódj, szerintem náluk valami más hiba lehet, nem volt problémám kiírással, ez most is így volt.
Ja nincs boot logo, sztem úgy gondolták, hogy úgy is rövid ideig van ott a töltõcsík, így minek oda.
Meg a másik dolog, telepítésnél tényleg csak a telepítés állapotáról látsz infót, nincsenek bemutatószövegek, mint xp-nél. Mondjuk van itt is kicsi, az optimalizálásnál.
HyperGames
1. Windows: Vista (Longhorn)
2. Need For Speed: Carbon
3. '80 as évek zenéi
4. Medieval 2: Total War
5. Neverwinter Nights 2
6. KONAMI Soccer kiegészítõk
7. Splinter Cell: Double Agent
8. NASCAR Racing 2003 Season
9. Ki van fent legtovább?
10. Battlefield 2

www.CRIMEMUSIC.try.hu