Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nekem nem nagyon tetszik ez a Vista, vagy valamit én rontottam el benne, de nem akar semmi se menni gyorsan, a játékok akadoznak, az xp-men nem. Esetleg rossz drivert tettem fel hozzá? Mert a 96.85-ös Winwista drivert raktam fel hozzá! Plz help!
próbáltam, hogy live xp alól boot-olok be, és úgy írom felül, de úgy sem engedte...
Az elején mikor kért kulcsot, nem írtam be semmit, hanem simán tovább nyomtam...de az gondolom nem lehet baj, a hozzáférés beállításánál😞
pl. van 1 boot könyvár, ahhoz sem enged hozzáférést
Ha a Licenses file-t akarnám felülírni (nem a tokens.dat-ot), akkor megtagadja a hozzáférést, ha a teljes hozzáférést akarom megadni😞(
A teljes admin módban vagyok, nincs más user megadva...
5let???
[email protected]
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nem lenne egyszerûbb megadni egyet amivel mükszik is?
Dehogynem....
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
cracknek ezt keresd: Microsoft.Windows.Vista.RTM.PROPER.Activation.Crack-ReeBSaW
RC serialt meg nemrég linkelték hogy hol kérhetsz.
Vagy a hozuzászólás számát amiben leírtátok, please...
AMúgy amikor telepítem, akkor már ott kéri a serialt, nem?
A beta 2-ott kérte..
és csak azután kell crackelni, amikor már fent van, vagy már kint buherálgatni kell?
Meg valami RTM crack torr**t-et talátam 1,6Mb Az most jó crack a bill-gates anyaghoz?
Big thanks!
Ez most a legújabb XP-n is futó office?
Acronis True Image Home v10.0 Build 4871
progit.Ez mar megy vista alatt is, evvel le tudod menteni a jelenlegi particiod (windows alatt is).Ha valami nem jo vagy elcseszed, evvel a progival vissza tudod rakni az akkor lementett oprendszered.
Kovetelmeny: minimum 2 particio.Vagy is ha a C: particiodat mented, ertelem szeruen ugyan oda nem tudja menteni a rendszered, tehat kell melle legalabb meg 1 vagy is akkor a D: ahova menti a tetszoleges elnevezesu *.tib kiterjesztesu file -t.Na remelem eleg szajbaragos voltam.😊
A vista telepítése elötti állapotot hogyan tudom visszaállítani?
Ne legyen bootmenü, ne maradjon a C:-on semmiféle vistára való hivatkozás...
Most van egy védett könyvtár a C:-n, Boot a neve, meg látok egy csomó bootolásra utaló filet is, amit a vista hozott létre. (bootsect.bak, boot.bak, bootmgr). Ezeket töröljem manuálisan? Majd XP alól töröljem a vistát manuálisan? Minden könvtárt enged törölni?
Nem merek így belekezdeni, nehogy valamit elbasszak, aztán XP reintall meg format c: legyen a vége...
Köszi elõre is!