Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most tulajdonképpen milyen cd-kulccsal kell ezt telepíteni? Milyen kulcs milyen verziót eredményez? Valaki képbe rakhatná itt a dolgokat 😊
hol lehet letölteni?
valaki pls
valaki pls
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Köszönöm szépen sikerült😊))
Próbáld Win98/ME kompatibilis módban indítani.Vagy próbáltad már??
Nézd csak:NFS Carbon, After the EA logo it crashes but when you set it to Win 98/ME compatibility mode it will work.
Nézd csak:NFS Carbon, After the EA logo it crashes but when you set it to Win 98/ME compatibility mode it will work.
★ 汤姆 李
nfsc.exe has stopped working
Ezt irja
Ezt irja
igen, és a vista elkezd keresni valamit😞
Az EA logo után kifagy??
★ 汤姆 李
nem megy probáltam, milyen dll kell hozzá?
compatability mode-ot változtasd vissza xp-re.Elvileg így mennie kell ha nem nézek dll-file-t.
★ 汤姆 李
Szerintetek az gáz lezs nálam hogy amikor újra indítaná magát a Vista telepítésnél, akkor lefagy a gép és majd reset gombbal indítom újra?
XP-nél is ezt csinálta, és a sima rendszer újra indításnál is ezt csinálja csak akkor ki is kapcsolja a monitort. Egyébként jól feltelepítette ennek ellenére a rendzsert.
XP-nél is ezt csinálta, és a sima rendszer újra indításnál is ezt csinálja csak akkor ki is kapcsolja a monitort. Egyébként jól feltelepítette ennek ellenére a rendzsert.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
köszi sikerült😊) már csak az a kérdésem hogy a Carbont hogy lehet müködésre birni vista alatt?
nah addig sikerült eljutni hogy tudom hol kell létrehozni kapcsoltato😊
de nekem kábelnetes netem van és nem kell megdni csatlakozásnál jelszot+felhasználó nevet!
xp-n ugy kellet csinálni hogy felraktam alaplap cd röl a driver-t és kész!
vistanál mit tegyek?
help please
de nekem kábelnetes netem van és nem kell megdni csatlakozásnál jelszot+felhasználó nevet!
xp-n ugy kellet csinálni hogy felraktam alaplap cd röl a driver-t és kész!
vistanál mit tegyek?
help please
Forca Barca
CD/DVD hide programok közül az ProStop progi mûködik Daemon-tools-al?Légyszi valaki próbálja ki mert addig nem állok neki a dolgoknak😊
Még töltöm a Vista-t ezért kérek segítséget.thx
Belinkelem no virus CdmediaWorld-rõl van:
link
Még töltöm a Vista-t ezért kérek segítséget.thx
Belinkelem no virus CdmediaWorld-rõl van:
link
★ 汤姆 李
elöször ujrainitottam ha rámentem az ok ra. másodjára cencel nyomtam de akkor kilép a telepitõbõl. A hiba üzi mindig ugyanaz
de újra is indítod a gépet?
de nem teszi másodjára is ujraindul
Elvileg csak egyszer kéne újraindulnia, utána pedig lefutnia a telepítõnek.
Nekem meg ha továbbra megyek ujra akar indulni, aztán meg ujra és ujra😞(
32bit-re!!
★ 汤姆 李
Nekem is ezt írta, de én simán továbbra vagy okra mentem és felment simán a dtools.
ez vicces 😄
HA VALAKINEK SIKERÜL EGY KÓDOT KÉSZÍTENI AZ ULTIMATE EDITIONRA AKKOR KÉREM PRIVÁTBA KÜLDJE EL!
Köszönöm.
Köszönöm.
#9125 okézd le, indítsd újra a gépet, majd megint indítsd el az installt, és láss csodát, felment 😊
és milyen progi lehet ez?
ja hogy eza baj, fent van vmi progi, ami nem tetszik az sptd-nek, vmilyen debugger
az ati oldaláról nem tom letölteni a vista drivert, tudnátok adni esetleg egy másik linket?
Sziasztok. Tegnap már kérdeztem itt de nem lett megoldása hogy melyik Deamont tudom feltteni a Vista RTm 32bit re? 406 al nem megy fel a következõ hibaüzi van.(Run the adminisztratorral is)
This the program will install SCSI PAss Thorught Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD is not compatible with kernel mode debuggers ......
Valaki tud rá mondani valami megoldást?
This the program will install SCSI PAss Thorught Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD is not compatible with kernel mode debuggers ......
Valaki tud rá mondani valami megoldást?
Hello!
Akinek megy és van türelme nekem egy 1-2 kérdésre választ adni MSN-en az: [email protected] legyen szíves és vegyen fel, mert nekem felment, de van 1 kis probléma a megjelenéssel. Pontosabban nincs kép. Az installnál volt végig kép és az elsõ indításnál is, de reboot után eltûnt. Az XP-be is van kép. Köszönöm szépen! <#wave>#wave>
Akinek megy és van türelme nekem egy 1-2 kérdésre választ adni MSN-en az: [email protected] legyen szíves és vegyen fel, mert nekem felment, de van 1 kis probléma a megjelenéssel. Pontosabban nincs kép. Az installnál volt végig kép és az elsõ indításnál is, de reboot után eltûnt. Az XP-be is van kép. Köszönöm szépen! <#wave>#wave>
Egyszerûbben mint XP alatt, tálca jobb oldalán van egy hálózat ikon katt arra, és valami setup connection vagy valami, és utána már tudod a dolgod.
Nebaxx mar fel.
Nerot megnyitod CD/DVD kepfile felirasa, megadod neki a *.iso file -t ahol van, es iras ennyi.
Nerot megnyitod CD/DVD kepfile felirasa, megadod neki a *.iso file -t ahol van, es iras ennyi.
Most nem tudom,hogy pontosan erre gondoltál e mivel nem ismerem a Battlefield sorozatot.Szóval Battlefield 2142-höz és SCARFACE játékhoz be kell másolni egy Dll file-t a C:\WINDOWS\system32 -be.
UI:Itt a link olvasd végig:
link
Nem próbáltam még!Legújabb infóm szerint ez kell a Gothic 3-hoz is.Elõször normál indítás és ha nem megy akkor másolni a dll-t.Ha le akar cserélni valamit esetleg mindenképp biztonsági copy-t kell elõtte csinálni.Hivatalos oldal.
UI:Itt a link olvasd végig:
link
Nem próbáltam még!Legújabb infóm szerint ez kell a Gothic 3-hoz is.Elõször normál indítás és ha nem megy akkor másolni a dll-t.Ha le akar cserélni valamit esetleg mindenképp biztonsági copy-t kell elõtte csinálni.Hivatalos oldal.
★ 汤姆 李
pls valaki!nem tok a nethez csatlakozni + a cd drive-t nem olvassa be:S hibát ír:S:S😞
pllllls
pllllls
Forca Barca
ja, disk defrag sz@r lett 😞
control panel/users és ott a userednél van vmi amit on/off-ra lehet állitani, de most xp-n vagyok igy nem tudom a nevét..de legalul van 😊
nekem lehuzta a hiberfilet, power optionsnál van egy advanced menüpont, ott elég sok mindent lehet állitgatni
control panel/users és ott a userednél van vmi amit on/off-ra lehet állitani, de most xp-n vagyok igy nem tudom a nevét..de legalul van 😊
nekem lehuzta a hiberfilet, power optionsnál van egy advanced menüpont, ott elég sok mindent lehet állitgatni
ááá, felraktam a macromedia flash 8-t és qva lassú 😞(( lehet ha 64 bit miatt? márpedig addig nekem felejtös a vista amig nem müxik a flash
na felraktam de lehet hogy szívok <#pardon1>#pardon1>. Ati 9200 se m van és azt nem támogatja ez a driver. Várható ehez a kártyához driver?
Köszi. De nem oldotta meg a problémát, ugyanugy ottmarad a hiberfil, meg be van kapcsolva, xp-ben a power opcioban simán kilehetett kapcsolni. Itt is kellene lennie vhol, csak nemtalálom. Ja meg a másik ami kicsit gáz hogy a disk defragot nemlehet állitgatni, nem látom hol tart meg melyik vinyon. Ami legjobban zavar hogyha elinditok egy feladatot pl add hardware, mindig megkérdi én inditottam e el. Ezt nemlehet kikapcsolni?
március
Csá!
Kb. mikorra várható a magyar verzió?
Kb. mikorra várható a magyar verzió?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB