Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy meg:
Released on November 30, 2006 for volume license customers.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
(nforce570)
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Tudnátok ajánlani tüzfalat vistához?
Eddig nemigazán sikerült olyat találnom ami ment volna, és stabilan megy nod32-vel. nortonon kivül.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mind1,már felrakta így hagyom.
Szeretnék még kérdezni vga ügyben:
display settings-ben lecsekkolom vga karimat és ott ugye kiírja a
-total available graphics memory-t
-dedicated video memory-t
-shared system memoryt
Nah arra lennék kiváncsi,hogy ezt ki is használja vagy pedig van olyan vista kompatibilis prog. amivel ezt el lehet érni.
★ 汤姆 李
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
"Malicius removal tool" mi ez??
★ 汤姆 李
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A Vista mindenféle floppy nélkül felismeri a Sata merevlemezeket ugye?
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Annak örülnék a legjobban ha elõrukkolna 1 ismeretlen cég 1 vista kompatibilis hang hardverrel+driverrel.Tuti megvenném.Húú de idegesít ez a dolog.Robbantanám mindkettõt,gépembõl meg legszivesebben kiszedném mindkettõt!!
★ 汤姆 李
Ekkora fos cégeket<#gun>#gun>realtek+creative fujj
★ 汤姆 李
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Én frontpage-el, plusz egy kis kézi html kód turkálással csináltam a faq-omat.
Ezzel kapcsolatban a linkek alul rosszak, eggyel le vannak csúszva az url-ek, azaz a linkek a fölöttük lévõ link url-jére mutatnak.
A másik dolog:
Elég nagy meglepetésben volt most részem.
2-3 hete volt egy alaplapcserém, aminek következtében az XP-m megdöglött. Javító telepítéssel újjá élesztettem, de a Vista bootloadere emiatt törlõdött, és gondoltam, hogy a Vista is meghalt, tehát nem raktam vissza a bootloadert.
Ma rászántam magam, hogy felélesszem a Vista-mat, azonban itt ért az óriási meglepetés: Miután feltettem a bootloadert, simán indult a Vista, és kiírta, hogy van egy csomó új hardver. Erre betettem az alaplapom cd-jét, de mindegyik optikai meghajtóm olyan IDE csatlakozóra van kötve, ami külön drivert igényel. Azonban a Vista simán látta a meghajtót, és 5 perc alatt felrakott minden drivert a cd-rõl, és a driverek 3/4-edét el is tudta indítani restart nélkül. Mostmár minden driver fent van, és tökéletesen megy a Vista.
Tehát Vista esetében egy alaplapcsere utáni helyreállítás 10 perc, az XP 1-2 órájával szemben.
A másik meglepetés, hogy óriási sebességnövekedést érzek, amit valószínüleg(biztos) az okoz, hogy a Celeron D 335(2.8GHz) procimat egy Pentium 4 640 (3.2GHz) procira cseréltem.
Egyszerûen rohadt gyors lett a Vista, 1 perc alatt bent vagyok.
Persze XP alatt is gyorsult a gépem, de az XP-s bootolási folyamat nem gyorsult annyit, mint a Vista-s.
Tehat helyesen: ha nem indul az auto van benne uzemanyag?<#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2>
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ez mitõl lehet? nem tudok aktiválni. frissen telepített cucc.