Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
firefox lassabb és egy csomo oldalt nem hoz be ,amit az IE igen
ez xp-n forditva van
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
De amúgy full lesz...
Mert gondolom az is full Pista lesz, ugyanúgy mint az XP, amit most írtál.
Szóval ha kijönnének hozzád ellenõrizni és ha nem lenne nálad egy eredeti másik oprendszer, akkor illegális azon licensz alatti oprendszer megléte, az egy dolog hogy a neten eredetinek látja...
Akkor mi a halált jelent az, hogy Update?
Mert én a Campus -os XP-met mindig leformatált vinyóra, a cd-rõl bootolva telepítem fel. Nem pedig 3.1-et frissítem XP-re.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Remélem okos emberkék kitalálnak a magyar nyelvû Vista kijöveteléig valamit!
Next PC upgrade: 2022
/*WTF?!*/
Kiraly mukodik.
A 4-es pont az jonak szamit a gepre?
*Vista-n több féle képpen próbáltam
*és minden féle képpen nagyon akadt
Win XP -n media playerrel meg mindennel akad, BS player-el, hogyha teljes kpernyõs módba indítom el a videot, és kilépek mindenbõl, akkor csak elõfordul hogy be-akad néha de úgy megy. Viszont most kipróbáltam a DivX lejátszót (xp-n), és azzal teljesen simán megy még a nagyobb minõségû hd is. Szerintem ha Vistan is megy a DivX akkor ott sem akad! Ha legköelebb átmek vista-ra akkor megpróbálom, de addig kipróbálhatja valaki 😊
Nekem az XP-m is Campus -os, akkor ehhez jó a Campusos Pista update(Persze majd a magyar)?
de semmi változást nem vettem észre<#vigyor3>#vigyor3>
se nem gyorsabb se nem lassabb
GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650
Viszont ott van az MSDNAA licensz ami nem upgrade licensz. 😄
Forrás Itt
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
B*meg! Ha ez igaz, akkor van ám öröm ezerrel, mert az apám középiskolai tanár, és nem kell crackel veszõdni!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Igaz, hogy egy 2. félnek nem igazán legális az átadása, de sztem ez nem jelent semmit. 😊
A lényeg hogy nem kell crackel veszõdnie...
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
hehe 😛