Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
meglepõ modon az IE gyorsabb vistán mint a Firefox,
firefox lassabb és egy csomo oldalt nem hoz be ,amit az IE igen
ez xp-n forditva van

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

kirol
Na mert szerintem is, így nem lesz semmi gond. 😊

Azt nem tudom hogy melyikrõl pontosan mit lehet upgradelni, mert itt is vannak kikötések sajnos ha legálisan akarod használni.

De amúgy full lesz...
kirol
De akkor miért ne menne fel rá a Vista? (asysoft írta, hogy nem jó)

Mert gondolom az is full Pista lesz, ugyanúgy mint az XP, amit most írtál.

Csak annyit jelent, hogy kellene lennie egy eredeti másik Windows-nak amit upgradelsz. Csak a licensz neve a Frissítési licensz, attól még megkapod a full Windowst.
Szóval ha kijönnének hozzád ellenõrizni és ha nem lenne nálad egy eredeti másik oprendszer, akkor illegális azon licensz alatti oprendszer megléte, az egy dolog hogy a neten eredetinek látja...
kirol
" Campusos XP nem jó, mert az is upgrade😊"

Akkor mi a halált jelent az, hogy Update?

Mert én a Campus -os XP-met mindig leformatált vinyóra, a cd-rõl bootolva telepítem fel. Nem pedig 3.1-et frissítem XP-re.

De jó frissítésekhez, semmit sem ellenõriz a winupdate. Ha 30 napos verziód van akkor is Genuine a windows, ha KMS aktivált a rendszer akkor is Genuine. Ja és CD kulcsot meg nem ellenõriz, mert a VLM verzióhoz nem kell.
közben nekem sikerüt ez a KMS aktiválás
Kit érdekel a frissítés? Ehhez is tuti lesz majd olyan mint az XP-hez pl. az Autopatcher. Lelkes emberek mindíg lesznek... 😊)))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Egyelõre még semmi sem bizonyította, hogy ilyen gondok lennének vele, csak az ms riogat a hülyeségeivel.

grebber
Éppen errõl beszélek amit meg olvastam hogy aktiválni te aktiválhatód de baszhatod mivel frissitésekhez már nem lesz jó.
Remélem okos emberkék kitalálnak a magyar nyelvû Vista kijöveteléig valamit!

Next PC upgrade: 2022

de végleges megoldás nincs még tudtommal
csak ~5 megoldás van az aktiválásra fenti faq-ban is, de biztos jó az védelem.

grebber
Igen arra.

vistára? nem.

grebber
Az hogy ennyire komoly védelmet tettek rá!

?

grebber
Ahogy olvasgatom a híreket MS bekeményített hogy rohadna meg 😄

asysoft
Csak magyar Vistát lehet majd, és a Campusos XP nem jó, mert az is upgrade😊 Egyébként MSDN AA-ban ahol ELMS szerver van (pl BME), ott még nincs Vista, és úgy tudom csak jövõre lesz😞

/*WTF?!*/

ha valakinek van vista business-bõl származó tokens.dat és pkeyconfig.xrm-ms fájl-ja, az lécci küldje már el nekem a [email protected] címre.
igen

peteragoston
Kosz szepen, sikerult. Kiirtam 4x-en es felment...
Kiraly mukodik.

A 4-es pont az jonak szamit a gepre?

Balumann
elég érdekeseket írok :o
*Vista-n több féle képpen próbáltam
*és minden féle képpen nagyon akadt

Balumann
Én most próbálkoztam a HD videokkal winxp -n is meg vistan is. Vista-n mindenkép próbáltam, mediaplayerrel is, bs playerrel is (azt a beállítási módot is megpróbáltam, az overlay mixerest), de mindenkép akad de nagyon.
Win XP -n media playerrel meg mindennel akad, BS player-el, hogyha teljes kpernyõs módba indítom el a videot, és kilépek mindenbõl, akkor csak elõfordul hogy be-akad néha de úgy megy. Viszont most kipróbáltam a DivX lejátszót (xp-n), és azzal teljesen simán megy még a nagyobb minõségû hd is. Szerintem ha Vistan is megy a DivX akkor ott sem akad! Ha legköelebb átmek vista-ra akkor megpróbálom, de addig kipróbálhatja valaki 😊

kirol
Most akkor már lehet igényelni angol Vistat -t a Campusban?
Nekem az XP-m is Campus -os, akkor ehhez jó a Campusos Pista update(Persze majd a magyar)?

scs17
tnx

Balumann
január végén mikor kijön a boltba a Vista, addigra már valószínû lesz minden webkamerához driver, addig várjál még vele. Valószínûleg tartom hogy még semmihez sincs, az olyanok mûködnek, amik eleve fényképezõk is, usb-sek (mert fényképezõkhöz más fajta driver kell, és azok lehet mennek webkamként).

TrIp
eskü hogy megvan eredetiben 😄

Bekapcsoltam a readyboost-ot 1 gigás Kingston U3 dara traveler flash drive al
de semmi változást nem vettem észre<#vigyor3>
se nem gyorsabb se nem lassabb

GIGABYTE EP45-DS3|CORE2 Q6600|CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W|THERMALTAKE VI1000BNS M9|Asus 9600 GT|2X2 GB DDR3 KINGSTON|Samsung 32LH4000|LOGITECH X-540|XBOX360 Premium pack| Samsung 40b650

Az csak akkor kell ha kijönnek a házhoz ellenõrizni... de ilyet nem tesznek. 😊

Viszont ott van az MSDNAA licensz ami nem upgrade licensz. 😄
Jóhogy nem mindjárt windows 3.1-rõl akarsz uprade-elni 😊))))

TrIp
nekem van egy legális win95-öm, arról frissíthetek vista-ra??XD

csak egy apró megjegyzés: "Fontos, hogy a Campus Licencben a Windows operációs rendszernek csak az "Upgrade" változata szerepel, vagyis a Vista jogtiszta használatához a felhasználónak már rendelkeznie kell egy legális Windowszal, errõl frissíthet Vistára"
Forrás Itt

bon
Engem leginkább azért érdekelt, hogy legálisan használhassam itthon, de szerencsére ez a próbléma már nem áll fent. Nem kelett megvárnom a hivatalos megjelenést a középiskolákban.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kirol
Mér egyetemen már igen?

Bõven jó lesz jövõre, amikor megjelenik a magyar.

bon
Na igen de középiskoláknak még nem elérhetõ a Vista csak jövõre.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

scs17
kira, nõvérem egyetemista 😄

asysoft
Bizony igaz. Campus már rájuk is érvényes egy ideje😊

/*WTF?!*/

kopa1
A szoftverek az általános és középiskolákban csak az intézmények számítógépeire, és az oktatók, pedagógusok otthoni számítógépeire telepíthetõek.
B*meg! Ha ez igaz, akkor van ám öröm ezerrel, mert az apám középiskolai tanár, és nem kell crackel veszõdni!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Akinek van felsõoktatásban tanuló ismerõse, az ingyen kaphat MS termékeket, meg lesz MSDN AA elõfizetése. 😊
Igaz, hogy egy 2. félnek nem igazán legális az átadása, de sztem ez nem jelent semmit. 😊
A lényeg hogy nem kell crackel veszõdnie...
scs17
Hi! Tud vki olyan webkamerát ami kompatibilis a vistával? (szoftverét is beleértve) 640*480-as felbontású ,4000-5000Ft környékén , Elõre is tnx

urbijoe
ez a patch mire jo?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

kopa1
Vagy töltsd le az MSDN Patchet

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

ha elolvasod máris megkapod a válaszra a hibát, a windows nem birja instaláni a fontos filekt, a file vagy rosz vagy elveszett. csináld ujr aa filekt vagy indisdt ujra a telepitést, és kiirja az error kódót, ird ki 1X-en, jó minõségû dvd-re nero 6 al

peteragoston
Ezt a hibat irja:

Irjam ki megegyszer?

bon
Írd ki mégegyszer lehetõleg lassan.

peteragoston
Hello! nekem az installalasnal leakad, amikor meg vinne fel a fileokat... mit kell tenni?

http://www.hwsw.hu/hirek/32583/microsoft_windows_vista_illegalis_aktivacio_key_management_service_virtualis_szerver.html

hehe 😛

íigy igaz

Ha nem játszól akkor a Vista a nyerõ... <#mf2>