Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
volt egy progi xp-re ,azzal van ez csinállva?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sorcy
Fasza!!! Kár, hogy még legelább 5 év mire mi is használhatjuk!

Sorcy

urbijoe
ez nagyon jo!!
ez egy progi lesz? ami csinállja

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Balumann
3D operating system video - én valahogy így képzeltem el egyébként, amíg még csak tervezgetés volt a 3D-s dolog.

bazza
nekem nem jön ba az oldal.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bon
Hangtalan mûkõdés pc-n is megvan oldva, csak valami brand gyártó gépét kell venni pl: hp vagy dell.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

így? majd lesz sok jó theme ahol megoldják ezeket a dolgokat.

PyRex
De ez még mindig gagyi megoldás szerintem... Mert így is és úgy is "lapozgatni" vagy léptetni kell... Miért nem lehet olyat, hogy egyszerre látnád kicsiben az összes futó alkalmazást és akkor klikkre azt húznád elõre, amit szeretnél?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Nade éppen ezt mondom: add össze, hogy a 17-es iMac áráért mit kapsz! Ha pusztán csak a hardvert nézed (kijelzõvel együtt ugye...) már akkor is közel megéri, de ha hozzá veszed a dizájnt, a hangtalan mûködést, a kis helyfoglalást és a zseniális oprendszert, akkor már szerintem nem is olyan drága. És rakhatsz rá mellé egy windows-t is, ha nagyon kellene... Najó, nem offolok tovább.

Balumann
windows gomb + tab, de ugyan az mint az alt + tab, csak ott 3D-ben berakja egymás mögé és úgy lehet kiválasztani melyik ablakot szeretnéd felülre.

kopa1
Szerintem egy év is elég lesz!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Be akarsz nézni az ablak mögé? 😄

Amúgy nyugi, mert nagyon szép témák lesznek majd... sokkal jobbak mint XP-hez, 5 év múlva ezt az alap skint fújozni fogjuk. 😄
Sajnos az ára az egyetlen ami visszafog, hogy vegyek idõvel egyet.
Meg ugye a PC-k elterjedtsége, mivel .NET-et tanulok...
setuh
szal annyi az egesz? hat kicsit csalodtam...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

az

setuh
hello!tegnap tettem fel a vista ultimatet.egy valamit nem ertek;az aero az az hogy ott tudok valtogatni az ablakok kozott?mert neekm cask az megy ami ilyen 3d-s.ha enm az akkor hol kene betegyem?pls help

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

PyRex
OK, kicsit túlreagáltam, de ha úgy veszed, hogy a MAC most már jórészt csupa PC-s alkatrészbõl tevõdik össze PLUSZ az OSX vígan elmegy a régebbi G4 / G5-ös gépeken is, akkor azért kell, hogy "kompatibilis" legyen többféle hardverrel is. Amiben talán igazad van kicsit - és szerintem ez a titka az egésznek - az az, hogy ugyan sokféle Apple gép van, de szerintem azok elsõsorban processzor és grafikus teljesítményben térnek el. De pl. gondolom alaplapból az összes iMac gépben ugyanaz van. Aztán az, hogy milyen procit tesznek bele, vagy mekkora a kijelzõ, az ugye a kompatibilitáson semmit sem változtat. De mondjuk - pontosan emiatt - OSX alatt elég nehezen fogsz egy PC-s 10 ezer forintos TV tunert mûködésre bírni.

De azért ha belegondoltok, hogy az ember megvesz mondjuk egy iMac gépet, akkor alapból beépített wlan-t is kap, beépített bluetooth-t is kap, beépített webkamerát - méghozzá nem is akármilyet, és sorolhatnám. Plusz ugye a hardver, a design (számítógép a monitorban) és az extra halk mûködés (gyakorlatilag hangtalan). És ehhez hozzájön egy nagyon durva oprendszer. Én még csak ismerkedem az OSX-szel, de azt már most látom, hogy a Vista fényévekkel le van maradva tõle. Sajnos. Pedig reménykedtem... És még mindig PC felhasználó vagyok.

Úgy értve, hogy kevés hardverelem van Mac-re vagy rosszul tudom? Bocs nem vagyok otthon ilyenekben.
Viszont nem kell sértõn reagálni sem!
PyRex
Egyfajta hardver? Újabb hozzáértõ hosszászólást olvashattunk, köszönjük.

Evogordon
A gatgetek lekapcsolna játék közben szerintetek?

Zsoltika 007
Kicsit olvass utánna a dolgoknak mert amit most írtál marha nagy baromság. OS X alatt 2 platform támogatása is meg van oldva (ppc és intel).
Ezenkívül baromi sok hardver elem van mac-re is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Evogordon
Szerintetek az ad-aware jó szemetek törlésére vagy a win defenderben alapból van ilyen?

[OP]Freedom
A céges gépeken sp1 van és 3 éve mennek!
Pedig sok alkalmazás van mindegyiken!
Csak a játékok miatt kénytelenek vagyunk mind a foltokat leszedni!
Hogy még szarabb legyen mint volt😊

2 hónap alatt még a Vistám megy gond nélkül...
Egy reménysugár érkezett de meddig?....

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

akkor rakd fel sp nélkül, és nézz ki a netre
kb 1 órán át lesz windowsod 😊

[OP]Freedom
Hát nem tudom!
Mikor még kijött az xp és még sp 2 sehol nem volt akkor évente tettem ujra a windowst azt is az én hülyeségem miatt mert tele lett szeméttel!
kb 2 éve tök mind 1 melyik verziót szedem le 1 hónap után egy kalap szar!
Javítások tömkelege ami szeritem teljesen felesleges!
Érdekes régen mikor nem volt ennyi sp meg update ment minden!
Most meg egy nyomorult kodekkel kell görcsölni órákat!
Vicc!

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

A Mac OS-nek könnyû stabilnak lennie egyfajta hardverre...
[OP]Freedom
Kiváncsi vagyok lesz e olyan stabil a Vista mint a Mac!

Kétlem😊

Balumann
ja hogy ezek a dolgok ennyire koppintások...
durva

PyRex
Legjobb a legvége 😊))))))

tugyiti
nagyon nagy <#vigyor>
Legalább láttam Mac OS-t is. 😄
Hát így megy ez a szoftverek világába... könnyebb ötletet "lopni".
PyRex

menni megy akár driver nélkül is, csak ilyen apróságok hogy jó teljesítmény, meg opengl, crossfire támogatás még hiányoznak az ati-éból.

[OP]Freedom
Szerintem formázd le a partíciódat és rakd fel a vistát magába!
Sok problémátol megkíméled magad!
2 rendszer 1 partíción nem egészséges!
Fõleg nem microsoft!

Teflon Mike
ezt a 4.08 nem tuttam felrakni emrt azt monta nem jó platform

Teflon Mike
azt föl lehet rakni mert ami nekem meg volt daemon 4. mittom én mi azt ne mtuttam felrakni az ujra índítás miatt

[OP]Freedom
Olyat esetleg nem tud valaki hogy tv tuner képét kitegyem gadgetbe?
Vagy esetleg plugin mediaplayerre mert ami kint van az nem igazán mûxik!

[OP]Freedom
Jaja pont most akartam irni!
4-es széria van kinnt a démonból!

Mert nem kompatibilis a vistával.
www.daemon-tools.cc
Innen letöltheted a LEGÚJABBAT!
Csak azt ajánlom!
[OP]Freedom
Format! C:

Zsír vista!
Ugy is egy kalap szar az xp mindig összeomlott!
Lekopogom lassan 2. hónapja lesz fent a vista és idáig nem volt gondom vele!
Bezzeg a retkes xp 1 hét alatt beájult!

Teflon Mike
nah nekem a daemon 3.... izével is bajom van fölrakom és utána Virtual scsi driver not found ezzel a szöveggel jön és nem tom elindítani a progit :S

[OP]Freedom
Szerintem nem szívódott még fel az alkohol csöpnyi agyadban😊

Nvidia karim volt és kickarácon nagykarácon Ati kártyát hozott a jézuska!

Mind a 2 drivert kipróbáltam és ment!

De nem veszem kötegedésnek csak a gondolkodás a tudás attya!

Teflon Mike
ja meg 1 partíción van az XP + VISTA és az indításnál nem tok választani hogy mit indíccson egyböl a vista indul a régi vinfost egy vinfos.old nevezetû könyvtárba rakta akkor most mit csináljak?

Teflon Mike
sziaszto kemgint én na most már tom hogy mi a neve a SOUND CARD-nak SoundMAX és ehhez kéne VISTA driver valaki nem tudna segíteni mert nem találok sehol amit meg felraktam az minden jó mindenhol azt írja hogy van hang meg ugrál is a hangskála ha ahlgatok zenét de én emg nem hallom

Nekem az a véleményem errõl az Asus féle driverrõl, hogy semmit sem változott, nem játszottm vele, de az a csíkus bug idegesítõ már. Beta 2-nél érdekes nem volt ilyen.
soulhunter
nem akarok kötekedni,de az ATI és nVidia drivereket is kiprobáltad? 😄
remélem legalább a saját gépeden 😄
bocsi,de elég érdekes konfigod lehet 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Teflon Mike
oké köszi

[OP]Freedom
Talán egy kis help!
Legujabb driverek!

Nvidia
Ati
Realtek high definition audio driver ver:R1.53

Ha azt irja a hangkáryánál hogy tul sok a kapcsolat akkor próbáld addig amig nem indul el!
Pár próba után menni fog!

Ezeket próbáltam a vistán és mindegyik kifogástalanul ment!

BUÉK