Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet frissíteni
hagyjátok már ezeket a microsoft kamukat, fele sem igaz.

Egyvalamit nem értek: akinek "soha nem jár le a 30 napja" a vistánál, annak letölti a frissítéseket a windows update? Mert a microsoft azt nyilatkozta hogy az ilyen vista nem fog frissíteni, tehát elõbb-utóbb elmaradott lesz. Namármost ha én mondjuk két év múlva felrakom a vistát 30 napra hogy eldöntsem, megveszem e, akkor egy lemaradt oprendszert kapok, ami csak a megvett kód beírása után válik naprakészé? Mert akkor ez gáz....

Meg RAM,RAM,RAM!!!

grebber
Nem tuning progi kell lol hanem normális VGA driver.

Next PC upgrade: 2022

Nekem problémamentesen futott a Hitman 4, bár kicsit lassabban, mivel Vista alá tudtommal még nincs videokártya-tuningoló progi és alapórajeleken játszottam.
bon
Január 30-án.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

littleNorbi
Mikor jelenik meg a hivatalosan is végleges Vista?

Köszi, megpróbálom.

Biztos van, de én nem sokat foglalkoztam még ilyennel.ebbe
Próbálj meg írni ebbe a topikba, talán õk tudnak jobbat.

Minden fog rajta menni emberek, csak adjatok neki egy kis idõt! No meg RAM-ot ;-)

Felmegy a Control panel, kb. 10 hibaüzenettel s nagyjából mûködik is, de csak kell lenni valami jobb megoldásnak.

a halo2 menni fog rajta.

Evogordon
Szép lassan de egyre jobban kezd felb@szni ez a vista.
Már kattogok hogy játszhassak már valamivel erre leszedem a Battlfeield2-õt az nekem nem megy.. Aztán jó lassan leszedtem a hitman 4-et feltelepûl de az se akar elindúlni. Nincs valami megoldás a hitman 4-re? Valaki jáátszott már vele vistán??

De az update-ot akkor is ki lehet kapcsolni, anélkül meg nem tölthet rá semmit az MS. Olvasd az EULA-t!
Egyébként már most van egy validation update hozzá, ami kiszûri az RC2-es kóddal mûködõket. Nem kell telepíteni és kész.
Figyeld meg, hasonlóképp lesz ez az új crack-ekkel is. De nem akarok tippeket adni, még a végén felfigyel a BSA. 😊
A megfelelõ infokat mindenki megtalálja, ha rá szán 10 percet a guglira.

bon
Esetek töbségében szerintem már van vagy idõvel úgyis lesz

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Észrevétlenül? És ha nincs net a gépen?

Hát, megpróbálhatnád föleröltetni a 9500-as verziót. Persze a drivert nem, csak a Catalystot. Custom telepítést csinálj, úgy tudod állítani. De csak egy ötlet.

bon
Miért ne tudnának védekezni. Észrevétlenül feltelepül egy frissítés és máris mûkõdésképtelen a crack.

Hehe!
486 DX vagy MX? Úgy tudom, hogy MX-esen csak húzva fog menni... 😄D
Viccet félretéve, nem a Billy fiún múlik, h nincs még kint crack. Valahol azt olvastam, hogy már kész van egy tök megbízható kis progi, de ugyanazért nincs még kint, mint a Vista maga. Kivárják amig a polcokra kerül, aztán töltik föl a végleges cracket, nehogy picipuha ugráljon. Amikor már több millió példányt eladtak, lehetetlen lesz vádekezniük. Most viszont még tudnának.

Sziasztok!

Az a problémám, hogy egy 9200-es ati videokártyám van s ezekhez már nem adnak ki új drivereket s a Catalyst Control Center sem támogatja õket.
A Vista driver meg csak azzal van, azonban tv kimenetet is használok, így szükségem van rá, hogy szabályozni tudjam a megjelenítõ eszközöket.
Anno RC1-nél felraktam a Control panel-t(ami kb. 10 hibaüzenettel ment csak fel) külön, de most már az sem tölthetõ le az ati oldaláról.

Ati Tray Tools sem vista kompatibilis még sajna.
Más programmal nem lehet váltogatni a megjelenítõ eszközök közt?

Csak még annyi,hogy áldja meg a jóisten a Billi fiút,hogy ilyen szépen lehúzza az embert ha azt akarja ,hogy 30 nap után is normálisan fusson az újabb "remeke"<#mf2>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

1 hét múlva én nem crackelek,hanem megveszem.
Komolyan mikor meghallottam hogy elkezdik készíteni a Vistát elkezdtem rá spórolni.
Utcazenészenek álltam,eladtam a még megmaradt családi örökségeim.
Most hogy nemsokára megjelenik végre,már nagyon várom,ülök 25-öd magammal a hajléktalanszáló egyik szobájában és idõnként írok a fórumba a Vista kompatibilis 486-os gépemrõl.<#buck><#vigyor3>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Jelenleg még nincsenek egyszerû crackek, de várj egy hetet... ;-)

nekem is nod32 van, a 2.7-es verzio, és nem blokkolja

Ott valami gond lesz, védelmi szoftvert nem kéne, hogy blokkoljon az uac. De ez is csak azt bizonyítja, amit már régen mondok, sog gyártó túl hamar jött ki a Vista komp.-nak titulált progijával, és itt az eredménye. Én elõször az Avast szintén "Vista komp." verzióját próbáltam, aztán kék halál. A Kasperskyre is az van írva, hogy fully supported, de a rendszer nem is engedi telepíteni. Szóval kicsit el van ez kapkodva. Próbáld meg újratelepíteni, talán használ. Ha nem, akkor lehet jobban jársz, ha vársz egy kicsit. A Win. firewall egész mûködõképes, antispywere meg van egy halom vistára is. Vírus fronton meg reméld a legjobbakat. Jelenleg én sem használok semmi ilyesmit, és eddig még nem volt gond (kop kop kop)

Sziasztok.
Valaki tud mûködõ aktivációs cracket a Bill Gates verzióhoz?
Olyanra gondoltam amivel nem kell 800 filet kicserélni,meg hasonlók.
Elõre is köszönöm,ha linkben külditek akkor meg pláne<#vigyor3>

Mr Manson
nya ... tettem gépbe 2x1GB DDR2 800as ramot.
Nem kicsit gyorsult 64 bites Vista ... telefonos aktiválás ... BF2 telepités.

WinXP SP2 kompatibilis mód - Admin jogok

BF2 csont nélkül megy! PBvel mindennel ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

[OP]Freedom

Sound Blaster Audigy Vista Beta Driver

Date added: 2007-01-14 04:13:50

Elég uj remélem sokan hasznát veszitek!

Sajna nekem nem audigym van!

Sok sikert!

Asus Maximus II.,Q6600 2x 2G 1066 MHZ Kingston DDR3, Asus 9800 Ultimate, 1x 250GB Seagate, 2X 1TB Seagate. Samsung 24\" Full HD

Omega888
Valaki tudja véletlenül hogy hogyan kell engedélyezni egy programot hogy induláskor ne blokkolja az uac.Értem itt pl a nod32-öt.

Amúgy fölösleges is volna telepakolni egy valgra való béta állapotban levõ driverrel. Mert ha megnézes, még nagyon sok alapeszközhöz is csak béták vannak. Pl Ati videodriver olyan szinten kezdetleges még, h az openGL-még nem is támogatja. Na most volna értelme ilyent drivert rakni a Vista telepítõbe?

vagy windows updaterõl ahogy eddig is ment pár esetben...

Ha most nincs benne az összes driver, az azt jelenti, hogy az sp2-ig már nem is lesz. A tisztelt júzer addig is töltse le õket a gyártó honlapjáról. 😊

RTM=Ready To Manufactureing. Azaz gyártásra kész. Ebben már az ég egy adta világon semmi változtatás nem lesz, mert ahhogy Fleko is mondta, már futószalagon megy a gyártás. Minden módosítás, ami ezután jön, már csak upgrade. Tecknikailag tehát ez a végleges verzió, hivatalosan azért nem, mert az RTM kiadása és a tényleges boltba kerülés között van egy kis holtidõ. De ha te megveszed a boltban két hét mulva, az bit szinten is ugyan az lesz, mint az RTM.

Csak az oprendszer kódja végleges, az összetevõket változtathatja a Microsoft, ezt többször megteszi akkor is, amikor frissítések jönnek ki a rendszerhez. A driverek nem a kód részei.

Akkor nyilván hazudtak, hogy ne töltsék le annyian.
RTM = final
Azt sokszorosítják azóta, nem január 29-én fognak kiszarni több millió dvd-t vistával.

DjDano
Maga a MS nyilatkozta, hogy a netre kikerült verzió nem tartalmazza az összes drivert... fölösleges vitatkozni

bon
Nem lesz újabb váltózat, a netre kikerült az már a final verzió.

De igen, viszont csak a dobozosban. Az kb 3,8 Gb lesz, és egyszerre tartalamzza a 64 és 32 bites Vistát. Az OEM verzió lesz az olcsóbb, abban viszont választani lehet majd a két verzió közül. Méretben kb 2.5 Gb lesz. De a kérdésre is válaszolva: az RTM gyakorlatikólag a végleges verzió, annyival könnyebb csak a boltokba kerülõnél, hogy a december óta elkészült frissítéseket még nem tartalmazza. De azokat meg letöltheted majd a Windows Update-ról február 1-tõl. Az egész kb 5 mega.😊

scs17
nem lehet h azért mert a 32bites és a 64bites driverek is benne vannak? (csak egy gondolat)

DjDano
"ez a final szval ennél újabb már nemigen lesz egy ideig....(#idiota)"

Ez nem így van, a netre kikerült verzióban kb 1 gigányi driver van, míg a bolti verzió több mint 2 gigányi drivert fog tartalmazni! Ez azért elég lényeges különbség...

Evogordon
Vistához van audigy se driver??

scs17
Még 1.5 hónapja regisztráltam a technetre amin elvileg lelehet tõlteni a vistát meg az officet. A microsoft officehoz már küldtek egy érvényes kulcsot lol 😄

Maxtreme
Igen igen. Nekem is pont az hiányzik belõle hogy nem adhatom meg neki (felugró ablakba) hogy mi mehet ki, és mi jöhet be..

asysoft
Azt azért nem mondanám, hogy nem konfigurálható rendesen. Írd be a start menübe, hogy Firewall with advanced security, aztán konfigurálhatsz kedvedre. Mondjuk én is inkább preferálnám a Kerio-féle "ha valami akar valamit, felugrik egy ablak" megoldást...

/*WTF?!*/

Maxtreme
Windows Vista Boot Logo Generator 1.1 béta

Kipróbáltam, tökéletesen müxik 😊

Mr Manson
Elötte remélem teszt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

bon
Ja amúgy xp-nél is az angol verzió megjelenése után jó pár hónappal jelent meg a magyar.

bon
Márciusra igérik a Magyar verziót, utánna meg gondolom a magyar mui is megfog jelenni.

L2Goku
akkor a Hun versio nemlesz ujabb ? csak magyaritas lesz benne ? xp nel nemigyvolt: )

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

bon
Pedig elég türhetõ a gyári tûzfal.