Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.Megszerzed az XP-t
2.Berakod a CD/DVD ROM-ba
3.Amikor bekapcslod a gépet egyböl nyomd meg a DELETE gombot, bejön a BIOS (Basic Input Output System) és Keresd meg hogy Boot és álicsd CD-Romra
4.Menj a mentésre, ujraindul a géped... amikor ujraindul a gép köbe alul kifogja irnni hogy nyomj meg bármely gombot és akkor betölt a telepitõbe, megnyomod pl Space-t és akkor elökésziti a filekat!
A Particiokezelõbe találod magad. ot alul megvannak adva lehetõségek. Asszem t vagy L az uj particio készitése.... szal létre hozol anyi particiot amenyit akarsz, kiváalsztasz egyet, arra entert nyomsz, aztán felajánlja hogy formázás NTFS-be vagy gyors formázás, menj a gyorsformázásra, ha leinditod onnantol már automatán emgy minden, mert betölti a filekat, aztán ujra indul és indul a telepités, közbe aszem 2-3 ablak befog ugrani, hogy miyen néven lesz a win. akkor a dátum, meg a net. ha felvan elepitve, emgint magátol ujra indul, és akkor már bejön az xp, és azt csinálsz vele amit akrsz, kb ennyi, nem nehéz!

urbijoe
megint ujraraktam az xp-t és most megint nem tudom megcsinállni a boot menüt sem vistaboot pro-val sem a vista dvd-vel a startup repair menüvel
pedig a multkor igy sikerült
valami ötlet?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

bacardi93
bocs h off de tudtok egy (magyar)linket adni arról h hogyan lehet reinstalálni xp-t(egy leírást)? fontos lenne ! kösz

igen.. én ott codozok,

Az ase már rég nem alkalmas szerverkeresésre. az xfire igen.

Mr Manson
abban is tudom szürni BF2 szervereket?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

x fire jobb

Mr Manson
The All Seeing Eye
vlakinek megy Vista alatt?:

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

bon
Nincs pontos dátum, márciusban ennyit tudni.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hello!

Valaki nem tudna pontos dátumot mondani, hogy mégis mikor jelenik meg magyarul is a Vista?
ok köszönöm
János, remélem jársz errefele. Felraktam azt a registry bejegyzésed, amit a FAQ-ban írtál és jópár dolgot elszúrt nekem, mint pl a lanon való többi gép browsolását, ami nagyon fontos lenne nekem. Nem a te hibád, hiszen az a te gépednek jó volt, csak nekem nem, nem ezért írok. Van mód arra, hogy az összes service-t visszaállítsam az eredeti beállításra anélkül, hogy restore pointot használjak (ami egyébként nem megy, mert azt is kikapcsoltad 😛)? Pls help, nagyon fontos lenne.
Igen, akár úgy is. 😄

bon
Akár online is megvásárolhatja nem muszáj elmenni a boltba. 😊

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Persze, ilyenkor mindig hozzá kell tenni, hogy miután kipróbáltad és megtetszett, menj el egy boltba és vásárold meg a jogtiszta példányt, ahhogy én is teszem. 😊

bon
A frissítés kikapcsolása nem ajánlott, de a kézi telepítésre állítás az jó megoldás. Én is úgy használom, szeretem tudni mit is rakna fel a gépemre a Windows.

Jó az, csak telepítés után (még mielõtt csatlakoznál a netre!!) kapcsold le az update-et. Vagy tedd kézi telepítésre. Onnantól az összes frissétést telepítheted, ha akarod, csak a validation ne.

értem, és ha újrateszem melyiket érdemes mert rtm em van meg csak.
megoldódott a problem köszönöm a segitséget!!

Béta verziód van, vagy crackelt RTM? Mert ha utóbbi, akkor erõsen javasolt lekapcsolni az auto update-et. Ugyanis ha frissítette a validation update-et, akkor a crack megszûnik lélegezni, és tényleg csak egy újratelepítés segít.

me and a monkey
Nekem az újdonság varázsával hat, hogy létezik ilyen MS oldal:
Windowsmarketplace

Variációk a Vista-ra

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

This copy of Microsoft Windows is not genuine
Pontosan milyen ablak ugrik fel? A szövege érdekel.

Máshogy nem lehet megoldani?
Érdekes.
Most mükszik.
Úgy tûnik én végig rossz dll. használtam.
Kössz! 😊

Take own old dll-megvan
Full control-megvan
Unregist old dll-megvan
Csere RC1-esre-megvan
Regist RC1 dll-error

Ha az RC1 cseréjére gondolsz, az valamiért nálam nem megy.

Hát halljuk, halljuk!

kopa1
De halljuk! #10444

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

hátma formáztam az xp-t

az egész gépen sehol sincs..

ajaj.
Formázva lett valamelyik partíció az xp telepítése után?

nincs rejtetbe se!

de. kapcsold be, h mutassa, aztán nézd meg mind a három particiót, hogy ott van-e valamelyik gyökérbe.

ntdtcsetup

ilyen van a windows mappába!

ilyen nincs!
nem rejtetbe van?

végül is bárhol, csak van-e?

a c-n?

azaz e:/ntldr fájl létezik?

És a gyökérben ott az ntldr?

3 particióm van
C: azon van a vista! (10gb)
D: Ez egy tár! (120Gb)
E: ezen van az XP (8gb)

persze

Ahá... Az xp a c:/windows mappában van?

Memory

Nah itt van!!
ezt írja ki !

Azér megnézhetnéd pontosan is azt a hibaüzenetet. "Valami memory" sokféle asszociációt takarhat.

csõ !
az a helyzet hogy a választómenü megvan de az XP-t választom akkor valami memory-t ír ki mi lehet a gond??
a vista bejön..

Hehe, egy olyan stori külön topikot is megérne. Pl: Mikor röhögtem utáljára a MS-en?😄D

Balumann
Az lenne a vicces, ha ott lenne még olyan is, hogy more info, és ott írná rendesen hogy Windows Vista, bár már ez is tipikus Microsoft 😄
Próbáld meg, hogy elöször letörlöd a jelenlegi vga drivert, és utána rakod fel.

Pedig láthatóan Vistát használsz. Nem lehet, hogy valami régebbi béta?
Hallotam olyat, hogy bizonyos vista cap. progik, rc1 alatt nem futnak.

vki segítene, levettem az NVIDIAnak a legújabb driverét és amikor elindul az instalálás ezt írja ki