Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

me and a monkey
Azért máshol is dívik, lásd Nod topik.
Talán ez egy kicsit SG specialitás.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani valaki egy torrent oldalt,ahonnan le tudnám szedni az x86 ultimate retailt?Csomó helyrõl próbáltam már,de kb.7%-nál megáll a mutatvány.
[email protected]
Thx!
kopa1
Én mindig is furcsálltam, hogy az SG nagy részén tabu a warez, de itt mi mégis nyíltan beszélünk róla.

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Mr Manson
nem megvenni?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ha nem értesz hozzá ne rakd fel, vagy várd meg a magyart, stb.

vkinek megvan a windows vista ultimate x64 retail DVD ha megvan akkor mekérdezném h megéri-e letölteni?

Mr Manson
<#integet2>

Most meg felment a nero ...én már nem értem 😄
crazyclone
na nemtudom mivan harom fajta vistat raktam fel es egyiken sem mukodott a net felrakas utan kell valamit csinalni h menjen vagy automatikusan kene mukodnie mert mind azt irja h nincs kapcsolat vagy hogy nem kap valamilyen hardwert egyiken egy error reportal meg azt is irta hogy hianyzik valamilyen connenction.dll <#help><#help>

cu

Most untam meg a Vistát majd ha lesz hozzá service pack ..
windows installer has stopped work...
Én csak sima nero 7.0-t próbáltam elõször de az nem volt kompatibilis.Ezután 7.7.5.1-et próbáltam de nem ment az sem.elindult a telepítõ de végül nem csinált semmit.Gondolom neked is ez a gond.Sajnos csak egy új vista telepítése oldotta meg a problémát és rögtön a 7.7.5.1-el kell próbálkozni.A régebbi valamiért bekavart és nem tudtam vele mit kezdeni.
Mondjuk nForce4 alatt felesleges drivereket írogatni.Csináljanak rendes drivereket a korszerûbb hardverekhez de az legyen tényleg jó!Mondjuk 7-es szériás nvidia vga-k ra esetleg még a 6-osokra + nforce4 tõl felfelé.
janos666
PEdig a legújabb nero 7 felmegy amit a nero.com-ról tudsz lehúzni. De a 7.7.5.1 tuti.
Srácok tudna vki vmi mûködö nero-t ajánlani a vistához a legújabbakal is probálkoztam de nem akarnak felmenni.
[HUN]FaTaL
Az ATi meg a régi videókártyáihoz nem csinál drivert (9500tól lefele) így nincs OpenGL...

http://goo.gl/gd6Zi5

janos666
Csak úgy szólok hogy ha letöltöd a 680-as nforce chipsethez szánt csomagot az telepíti neked a network controller, az SMB-SMU drivert, és ha kell az audio drivert. Ami nincs a csomagokban az a Gart driver (XP-n se frissítik 2004 óta és a vista telepít magának egyet) és az pata-controller (de ebbõl szintén telepít magánka a Vista jobbat mint a "szabványos pata controller", mert felismeri nforce3-asnak és ezt se frissítik tovább XP-n se)
de ez akkoris szemétség<#falbav>

Mr Manson
nem ujkeletû ... szinte tudtuk, várható volt!

Guillotine
Nekem is.

www.guillotine.atw.hu

Zsoltika 007
Az nvidia most már tényleg mehet a p***ába! Amit a vista drivereivel meg mer tenni az egy ilyen cégtõl elfogadhatatlan. <#boxer>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem is! Most ezért vegyek új alaplapot?

basszák meg nekem nforce 3-as van!!! <#szomoru1><#levele><#violent>

Guillotine
Talán sokakat érdekelhet!
Ez elszomorító.

www.guillotine.atw.hu

Zsoltika 007
Amíg ez nem történik meg addig kár rajta agyalni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szerintetek,elképzelhetõ,hogy a Microsoft megelégeli majd a 2099-ig tartó 30napos aktivációs periódust,és azt csinálja majd,hogy amig nincs aktiválva a Vista,addíg csak a biztonsági frissítéseket engedi rá?
bon
Akkor a súgó tévedne?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kopa1
Nem! CSAK az Ultimatet és az Enterprise van "felszerelve" MUI kompatibilitással!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

janos666
Beállítások, renderelési mód, directdraw felszín
DjDano
Használ valaki Vista alatt Bsplayer 2.11-et? Mert ha Aero-ra rakom a Vista-t akkor film lejátszáskor a videó ablakban csak feketeség van, ha visszarakom Vista Basic-re akkor minden rendben

Ötlet?

janos666
Amolyan sugallatként mondom azoknak akik még telepítés elõtt álnak: Mikor kijött az RC2 újrapartícionáltam a winyót hogy elférjen a Vista és azóta XP helyett használom. Ma viszont úgy határoztam hogy törlöm és visszarakom az XP-t és legfeljebb a május körül telepítek majd Vistát (majd kiderül dual-bootra-e XP-vel vagy simán) ha felújítom a gépet. Okok: A szkennerem nem megy Vista alatt, a DirectSoundos játékok csak X-fivel mûködnek de azt most nem veszek, XP-s nvidia drivert kell használnom hogy játszhatóak legyenek a játékok de így nincs Aero glassom se. Vagyis nem sok gyakorlati jelentõsége van hogy XP-m vagy Vistám van-e fent, kb ugyannyi az elõny és hátrány. Namost dual-bootnak megint nincs értelme úgy hogy XP alatt szkennelek/nyomtatok, játszok Dsoundos játékokat, megymás, Vista alatt meg Aero glassos ablakokkal netezek. 😊
DjDano
lehet de csak az ultimate és a business edition verziót!

REAKTOR
Volna egy kérdésem. Látom ,hogy már meglehet venni a vistát, de csak angol nyelven magyarországon. A kérdésem az ,hogy ha most megveszem ,márciusban lehet e magyarosítani?

Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...

az van fenn 100.59
janos666
Frissítsd az nvidia drivert 100.59-re nvidia.com-ról.
sziasztok bekapcsolásnál az error loading windows\system\NvCpl.dll mit jelent? miért rakja ki állandóan minden újraindításnál is?
[HUN]FaTaL
Csak angol van MSDNAA-n ha Informatikát tanulsz. Campuson még semmi sincs egyébként lesz angol is meg magyar is, XPbõl is volt.

kirol
Hát kinek mi kell. Nekem amúgy sincs kedvem hekkelgetni a Vistát, angol meg gondolom nincs Campus-ban.

[HUN]FaTaL
Egészségedre használd a magyart😊 Szerintem az angol is teljesen jó😊

kopa1
Szerinted mi nem vagyunk TecNetesek? 😄

kirol
Tudom, hogy hónap végén jön a magyar.
Tõlem neked lehet angol, engem nem érdekel.

[HUN]FaTaL
Magyar még megse jelent ember😄 Egyébként az informatika nyelve még mindig az angol😊

Mr Manson
SAMSUNGOSOK:
Megjelent a MAGICTUNE for Vista!

Na majd szólok nektek ha elérhetõ lesz MUI pack vagy netán a full, elvégre TechNet-es vagyok, gyorsan megkapom a csomagokat, de ti is megkapjátok a MUI-t a winupdate-en keresztûl.
kopa1
Ki kérne írni a fejlécbe, hogy a magyar vista várható megjelenési ideje február vége, március eleje.

asysoft
Mivel még nem jelent meg a magyar Vista, gondoltam egyértelmû😊

/*WTF?!*/

kirol
De ott is csak angolul, nem.
Engem csak a magyar érdekel.

kirol
Szerintem tökmindegy mire jársz, csak egyetem legyen, vagy van közoktatás is, ha tanár vagy.

asysoft
Campus minden egyetem/fõiskola hallgatójának van (itt még nem elérhetõ a Vista), MSDNAA meg csak az informatika karra járóknak (bár lehet ott sem mindenkinek). Ez utóbbiban már elérhetõ a Vista.

/*WTF?!*/