Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bármelyik particiót választom ez az üzenet fogad a next gomb megnyomására - "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation"
Mi a gebasz lehet? Abit IC7 lap 2 ATA hdd, 1 dvd író
Más: Nálam a utorrent tökéletesen mûkszik. Egyetlen egyszer se fagyott le.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Csináld a következõt!
Rakd be az XP telepítõ CD-jét!
Bootold be onnan!
Hívd elõ a Helyreállító konzolt!
Írd be,hogy fixboot.exe/c: (amin az XP van)
Kész! Nekem eltûnt a menü.
De csak saját felelõségre és óvatosan!!! Ha valami elromlik miatta,írjál privátot és ha tudok segítek a helyreállításban. Na és lehet,hogy nem jól emlékszem a parancsra:-)
Olyan problémám volna hogy feltelepítettem a vistát de valamelyiknap azt a partíció leformáztam mert már nem kellett a vista ,de az a boot menü nem tünt el.Hogy lehet az eltüntetni?
CMedianl meg az a szitu, hogy AC97-hez "csak" régi driverek vannak, Vista driver csak a HD Audio cuccaikhoz, de azt meg nem teszik ki, töltsd le a gyártótól, ha az nem béna és nem fél év késéssel teszi ki.
nekem c-media 8738 kártyám van de még beta vista friver sincs.
System restore,és próbáld Azureust,az nálam tökéletesen megy.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az Ultimate-ben benne vannak?
Ketyeg az óra, már csak 25 nap van hátra, valami megoldás?
Hallottam valami kódról, amit ha beírok akkor nyerek még 3 hónapot, ez igaz?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Nekem lenne egy olyan problémám,hogy véletlenül letöröltem a lomtár ikont.Hogyan tudnám visszaállítani?XP-s megoldásokat találtam(reg bejegyzések,amik visszaállítják)de nem mûködnek Vista-n.
Thx!!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
De most nézem hogy a modem maga egy Motorola SB5100e Surfboard, sose néztem a cimkét(az elõzõ lehetett Terayon)...<#vigyor1>#vigyor1>
De mondjuk eddig mindgi feltelepítette magát a Terayon-os cd-rõl..
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A modem neve Terayon TJ DOCSIS Cable Modem..
Mellesleg valamilyen Terayon modemrõl van szó...
/*WTF?!*/
Evaluation Copy Build 6000
Ez van az aktivált vízjeles jobb alsó sarkában.
Szikla
Szikla
Megvan már az egyik haveromnak!!!!
1.valóban 1 gépre lehet csak fel tenni,,de ez nem teljesen igaz mert az alaplap-otttt 1x le lehet cserélni!!!!minden más hardvert annyixor amenyixer csak akarod!!!!
2.és ez egy hatalmas baromság hogyn 10x lehet csak ujra rakni a vistátttt,, meg sugom ez nem igaz!!!!!!!
<#email>#email><#nyes>#nyes>