Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
van elég hely a winyon?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
az még mindig csak 4 hónap és nem 9😄

http://goo.gl/gd6Zi5

mozesapo
Pls help.

Bármelyik particiót választom ez az üzenet fogad a next gomb megnyomására - "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation"
Mi a gebasz lehet? Abit IC7 lap 2 ATA hdd, 1 dvd író

MazeZee
mostmár megverem az nvidiát...<#boxer>

Egyszer van 30 nap próbaidõ és ez háromszor meghosszabbítható vagyis 90 nappal. Összesen 120 nap próbaidõnk van.További részletek: ITT
Más: Nálam a utorrent tökéletesen mûkszik. Egyetlen egyszer se fagyott le.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

A válasz mardal levelére:

Csináld a következõt!
Rakd be az XP telepítõ CD-jét!
Bootold be onnan!
Hívd elõ a Helyreállító konzolt!
Írd be,hogy fixboot.exe/c: (amin az XP van)
Kész! Nekem eltûnt a menü.

De csak saját felelõségre és óvatosan!!! Ha valami elromlik miatta,írjál privátot és ha tudok segítek a helyreállításban. Na és lehet,hogy nem jól emlékszem a parancsra:-)
Hello.
Olyan problémám volna hogy feltelepítettem a vistát de valamelyiknap azt a partíció leformáztam mert már nem kellett a vista ,de az a boot menü nem tünt el.Hogy lehet az eltüntetni?

gyuriii
hol lehet kikapcsolni azt a szar funkciót hogy állandóan ugasson hogy "windows can't verify the publisher..."? 1000szer kiírja mindig mondom hogy "install this software anyway" de nem csinál semmit hanem egy pár másodperc múlva megint kiírja.

AC97 kártyákhoz szerintem nem is nagyon lesz. Ilyen HD Audio jelzésû cuccokhoz, fõleg Realtek ALC880-888-hoz nagyon szuper driver van már régóta ... 😊
CMedianl meg az a szitu, hogy AC97-hez "csak" régi driverek vannak, Vista driver csak a HD Audio cuccaikhoz, de azt meg nem teszik ki, töltsd le a gyártótól, ha az nem béna és nem fél év késéssel teszi ki.

MazeZee
azureus vagy bitcomet 0.67....de nekem az utorrent istökéletesen megy....

Hát,igen.Mr.Perfect-nek nem tudom hogy jött ki.
Hát az még messze van a 9 hónaptól.
Mert,3-szor lehet"hivatalosan"visszaállítani a 30 napot.
Miért is?
gyuriii
melyik hangkártyához van már vista driver? veszek egy olyat 😊
nekem c-media 8738 kártyám van de még beta vista friver sincs.

Ötlet:
System restore,és próbáld Azureust,az nálam tökéletesen megy.
Zsoltika 007
Azureus?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Nekem ugyanez a gondom.Most szedek le valami beta drivert az alaplap weblapjáról,hátha azzal menni fog.
DjDano
Nem hiszem el... az uTorrent indítás után azonnal fagyni kezd (nem reagál) és firefoxban is gyakran elõjön ez a probléma. kb 3 napja jött elõ ez a nem kicsit idegesítõ dolog. Újratepeítettem utorrentet de ugyanúgy fagy. Arra gondoltam talán valami Vista rendszerfájl sérülhetett meg. Valaki ötlet?

Nem három, hanem 9 hónapot nyersz! 😊))

gyuriii
van egy problémám. alaplapi hangkártyám van, elsõ bekapcsolásnál felismerte a cuccot és telepítette a saját driverét és most elvileg üzemel. de hang van csak a mikrofont egyszerûen nem tudom mûködtetni. egyszerûen nincs hangja. miket kell még beállítani?

winportal.net, minden le van irva.

streetracer
Ezek mik? Windows Aero, Windows ReadyBoost
Az Ultimate-ben benne vannak?
Ketyeg az óra, már csak 25 nap van hátra, valami megoldás?
Hallottam valami kódról, amit ha beírok akkor nyerek még 3 hónapot, ez igaz?

MazeZee
hát elég praktikus....<#worship>

kopa1
Uhhh.... System restoret egy lomtárikon törlésért?<#idiota><#idiota>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Jól van,megoldottam.System restore.
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám,hogy véletlenül letöröltem a lomtár ikont.Hogyan tudnám visszaállítani?XP-s megoldásokat találtam(reg bejegyzések,amik visszaállítják)de nem mûködnek Vista-n.
Thx!!
kopa1
TTTTTTTTTe még hiszel a Microsoftnak?<#idiota>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

meg lettttttt kérdezve az ügyfél=szolgalattttton!!!!!

kopa1
Egyébként itt van ho zzá USB driver

kopa1
Nekem felment a hozzá adott CD-vel az USB portos driver. Nekem Motorola SBV 5120 e-m van

Ethernet.
De most nézem hogy a modem maga egy Motorola SB5100e Surfboard, sose néztem a cimkét(az elõzõ lehetett Terayon)...<#vigyor1>
De mondjuk eddig mindgi feltelepítette magát a Terayon-os cd-rõl..
bon
Ilyen nevû modemet a városunk kábel szolgáltatója osztogatott régebben a kábelnet elõfizetõinek. Ha UTP kábellal használod akkor elég bedugni és mennie kell (XP esetébe legalábbis így van) Ha USB-vel használod akkor kell a driver. De szerintem az XP-s driver-rel érdemes próbálkozni. Setup.exe-vel indul a telepítõje ha jól emlékszem.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bocs, most látom, hogy cabel modem és nem dsl. de nincs utp csatlakozása?
sosem értettem, miért jobb usb-n csatlakoztatni egy dsl modemet, miért nem jó az egyszerû és mindig mûködõ hálókártyás kapcsolat?
Hmmm.. ez jó kis cikk volt, ismét tanultam valamit. THX!!

A baj az hogy nem találok a google-ben.
A modem neve Terayon TJ DOCSIS Cable Modem..
google gyártó+modell+driver

Nah feltett, már csak az a "kicsi" bajom hogy nem müxik a net.Szerencsére külön partíción van a Vista, és XP alól még tutdok gépezni.Nem tudja valaki hogy mi lehet a gond(a modem csatlakoztatva van, és fel is ismeri az eszközkezelõben, csak éppen nem tudja leolvasni a cd-rõl a drivereit)?Elõre is thx.
Mellesleg valamilyen Terayon modemrõl van szó...
asysoft
Itt az "aktiválás" rész alatt jól le van írva.

/*WTF?!*/

Így igaz. Az XP-t is és a Vistát is akárhányszor aktiválhatod, vagyis újratelepítheted de csak és kizárólag ugyanazon a gépen. Ez persze a jogtiszta verzióra igaz. Az, hogy milyen hardware lemeket cserélhetsz közben az nagyjából rejtély. Ha valaki tud errõl egy hivatalos linket akkor az ne titkolja tovább! Szerintem amúgy az alaplapot pont nem cserélheted.

fehéry
Windows vistaTM
Evaluation Copy Build 6000
Ez van az aktivált vízjeles jobb alsó sarkában.

Szikla

fehéry
Akárhányszor újratelepítheted ,mindíg menni fog a crack-kel nem tudod aktiválni telefonon , azt nagyon kerüld el Nekem 2.0-ás gépem van, mégis minden prímán mûködik Legalább 12-szer újraraktam, mire mindent sikerült teljesen megismernem ,végigzongoráztam az összes crack-et Tweak-et, keznews-t, prímán mûkszik az Office a Visio és az egészet a Piratebay-ról szedtem.

Szikla

Nem lehet hogy csak 10x lehet neten keresztül aktiválni?Utána csak telefonon, de azt akárhányszor,XP-nél igy van.
!!!!!

kopa1
Kösziiii, hogy megosztottad velünkkkk e nemes információkat!!!!!!!!

autoszimulator
És ezt te onnan tudod, hogy a haverod már 11x újrarakta?

.: mobilize.hu :.

Na akkor most elmondanám hogy milyen is az oem verzió!!!!
Megvan már az egyik haveromnak!!!!
1.valóban 1 gépre lehet csak fel tenni,,de ez nem teljesen igaz mert az alaplap-otttt 1x le lehet cserélni!!!!minden más hardvert annyixor amenyixer csak akarod!!!!
2.és ez egy hatalmas baromság hogyn 10x lehet csak ujra rakni a vistátttt,, meg sugom ez nem igaz!!!!!!!
<#email><#nyes>

MazeZee
szerintem a biztonság kedvéért futtass le rajta egy msdn patchet...csak a biztonság kedvéért...