Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ahogy az az olvasónk által küldött képeken is látható, a Microsoft legújabb operációs rendszere 32 és 64 bites változata is elérhetõ magyar nyelven, ráadásul az x86-os kiadás nemcsak DVD-méretû ISO-képfájlként, hanem 4 CD-s "kiszerelésben" is letölthetõ."
Ti találtatok 64 bitest?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ez igaz, vagy csak hülyeség?
Nekünk átlag halandóknak mikor lehet igényelni Campusba?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Ahogy elkezdem olvasni idáig a 80% értelmetlen szemét. omg
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
/*WTF?!*/
de ennek ezer más oka is lehet, hogy mért csak addig..lehet vmi program nem tetszett neki
Üdv
S
volt egy hasonlo verzió, az 4,5 giga volt, angol, ugyanezek voltak benne, de ezekbõl az x86 és x64 verziók.. Telepitésnél lehet választani, melyiket akarod.
Valaki megfékezhetné ami itt megy mondjuk.. #14140-#14185...
.: mobilize.hu :.
<#wilting>#wilting>
Ez a kiadás a következõ változatokat tartalmazza:
Windows Vista Business
Windows Vista Business N
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Home Basic N
Windows Vista Home Premium
Windows Vista Starter
Windows Vista Ultimate
Én nagy értelmi fogyatékos vagyok az már tuti de ez most mi hogy "ezeket tartalmazza" ?
Next PC upgrade: 2022
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Egész pontosan van mondjuk az Opera böngészõ. Fel akarok tenni egy letöltésvezérlõt, ami szépen települ is, de valamit irni akar az opera egyik .ini file-jába. De ezt nem tudja megtenni, feldob egy ablakot, hogy az az .ini file védett.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Ezt próbáld
ricsimaster: sry de én enm tok segíteni, hangkártykompatibilitási problémák még sokmindenkinél fennállnak.
A MAGYAR nép meg valóbna nem kiemelkedõ, lenne hol fikázni, de sjanos én is magyar vok <#sir>#sir> (remélem most jönnek a nagy hungaristák baszogatni) Sokan azt hiszik h mert belecsöppentek a tutiba és mert midnenre megvan a pénzük, másnál is így van.
Ez a szaros fórum meg minek van ha nem segítünk egymásnak? Megértem h nem warezolni kéne, nem errõl van szó. Csak kicsit már túlkéne adni a nagyranõtt ego-tokon. <#banplz>#banplz><#lama>#lama><#falbav>#falbav>