Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elöbb vagy utóbb vagy nem?
És a 2. kérdésemre senki nem td válszolni, hogy hogy lehet az xpt elind-tani ha nem két külön particióra van telep-tve és a Vista tette be a windows.old mappába telep-téskor!hm?
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
mert a rc1 be nem akarta telepiteni a drivert
Mint pl most tehát ha valaki segytenek megköszönném azaz meg is köszönöm 😄!!!
amm...
pl ha abit, akkor elvileg annak az oldalán fennkéne lennie
Bocs P4 P800 SE hez kellene driver kószi!
Office magyar elsõ futtatáskor kiirta hogy vagy aktiválom vagy még 24 inditást enged ... rátelepitettem az angolt office-t és többet nem irta ...
Miután feltelepitetted az Office-t, kérte az aktiválást neked? Csináltál vele valamit?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
de ez most halál komoy.. vistánál se irta hogy 30 nap és lejár, officenál sem
én a Commander vagyok én
Kezdtem pedig megszeretni ...
Csak ki kell választani a nyelvnél a magyart és picit többet foglal ...
ASIO driverre ötlet?
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
Nem tudok drivert a P4 P800 as Asus alaplaphoz?
én a Commander vagyok én
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nem virusos és kész,... re riogasd a népet, htx
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
konkrétan ezzel van fertõzve a ClonySoft-os verzió: TR/PSW.Zapchast.D.12.
Nem szeretném úgy kezdeni a Vistás gépemet hogy rögtön az elején kártékony programok garázdálkodnak rajta
Megszereztem a vistát de sajnos az Asus P4 P800 as alaplapom nem teljesen müködik vele'
És sajnos a Trendnet pci os hálókártyám sem mûködik igy a net sem megy😞!
Ezekhez ha van driver pls irjatok kérlek titeket segitstek!!!
Tisztelettel:Milán
Mi lesz integrálva 1-2 év múlva? 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ma hajnalban beteljesült a Vistám, mindenhez találtam mûködõ drivert, Copperhead megy, cFos megy, játékok mennek, Audigy2-höz driver megy, van ASIO driver is, Amplitube2 és Guitar Rig2-vel picit gitározgattam is nagy boldogan (ezt még tegnap...)
Nos mára eltünt a Creative ASIO driver ...
Találkoztatok már ilyemivel? Valami ötlet hogyan hozhatom vissza (Driver reinstall nem igazán jött be ...)
Hang van, minden szól faszán, csak ASIO nincs ...