Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Komolyan mondom elment a kedvem játszani a Vistán amilyen béna a hang. És fõleg hogy még be is rángat játszás közben 2giga rammal.
Azt hiszem rövidesen meg is szabadulok tõle és addig nem rakom fel amíg nem lesz tökéletes minden driver hozzá.

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Hát azt meg nem gondolom hogy minden Vista tulajdonos azért venne egy drága hangkártyát mert a microsoft úgy döntött hogy jól megsz*patja a felhasználókat azzal hogy csak ne a procit és a videókártyát cseréld hanem akkor már a hangkártyádat is ha nem akarsz olyan hangzást hallani mint egy szokolrádióban.

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

bon
Microsoft nem szüntette meg az EAX-et csak a Directsound-ot ami kell hozzá, áttért a modernebb openai-ra. Az meg hogy használja e a hangkártya már a Creative felelõsége. Mondjuk nem csoda, hogy jelenleg csak a korszerû kártyákat támogatják.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Rage47
nem akarják talán... 😊
A microsoft felelõsége vagy a creativé az hogy a "régebbi" hangkártyákon nincsen EAX? Az nem létezik hogy ne tudná valamelyik cég kiküszöbölni ezt a hibát

Rage47
én talán max eccer láttam tvben vhol😊
LeonSilver
Igen.Nálam most is ígyvan.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jajjaj, beindult a Vista reklám xD
villamoson, taxin, neten, reklámtáblán...

A türelem rozsdát terem.

Garyskillz
te még akkor jobban is jártál xD engem fatal erroral kidob 😄

bon
Kompatibilis módban próbáltad már õket? amúgy XP emulátor nem lesz, a régi programok ha nem mennek kompatibilis módban akkor vagy elfelejted vagy használod a Virtual PC progamot.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Tsippsy2
remélem lesz...

A másik kérdés, emulátor vagy ilyesmi lesz axp progik futtatására?
Mert pl nekem rengeteg xp progim van és azokat szeretem is, de evannak olyanok is amiket már nem is fejlesztenek, és nagyon jó lenne ha menne vistán is.

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

bon
Magyar mui senkinek sincs. Microsoft-ot leszámítva.

Ahoi!
Talán másnak is akadt ilyen problémája és tud segíteni nekem.(Ha volt már szó ilyemirõl Sorry)COD 2 Single player fut minden gond nélkül,viszont a multi csak fekete képernyõt produkál,és nem válaszol.Másik gépemen is ugyanezt produkálta Vista-n,pedig mindenhol azt olvasom hogy a Call of Duty 2 fut gond nélkül a Vista-n.<#rinya>Ötlet?Köszi.
Tsippsy2
áá, magyar vistát nem szedek le.... fújjj
csak mui kell, akinke van az privizzen rám , please..
köszi

Van tor***ten magyar, 64bites is, meg 32-es is... pl b*th*n mind2 fennt van...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

hetek óta van magyar vista és office is, nézz utána.

Tsippsy2
És az is már fent van torr***t-en?
VAgy még nincs?
bár nem hiszem hogy magyar...

MUI-ra gondolsz? szvsz ha eddig nem rakták fel, akkor már nem is fogják. egyszerûbb ha szerzel magyar vistát.

Tsippsy2
MSI pack magyar mikor várható?
Mert már porosodik a Vista a szekrényben, és magyar language pack nélkül nem merek belevágni?

Az office language msi-rõl tudtok valamit?

miért ne lehetne?
de a frontpage helyett az ms web expressiont használd inkább, az jobban kihasználja a vista képességeit.

Tsippsy2
Hi

Vistára fel lehet rakni office 2003-at, ne kérdezzétek miért nem 2007....
Valaki help? (amúgy a frontpage miatt)
????

nem vesztesz sokat.

Csak neked lesz jobb és kényelmesebb használni ha indexelve van, ha töredezettségmentesít, stb.

Jóvan, mostmár kiderült, hogy ez a Maxtor vinyó egy nagyrakat sz*r...

xD

nem azért volt gondom, mert nem értenék hozzá, mint azt ti állítjátok, hanem mert erre nem lehet felrakni sehogysem. Én mindig akkor használok forumot, ha má végképp nem megy, és sajnos ti sem tudtatok segíteni, azért mert ez egy ratyi vinyó... :S

most az egészet ujraparticionáltam, minden le lett törölve, egy partició volt, ami elsõdleges, és ugy sem ment, szal amig nem veszek egy rendes SATA-s vinyót, addig elfelejtem a Vista-t...

sebaj.. ami miatt fel akartam tenni az az, hogy még nem láttam soha, hogy milyen, meg ez az aero felület biztos jó... ennyi, majd meglátom máskor...

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

4.7 Pontot kaptam szal a vas nem lehet gond
Sziasztok ,közel 2 hete használom a Vistát ,az lenne a kérdésem ,hogy ha ott hagyom a gépem egy bizonyos idõ után elkezd erõsen keregni a winyo..pedig elég egy izmos gépem van...indexelést lelöttem(windows search)...más ötlet??

Köszi elõre is
hy sracok!feltettem vistat tetszik jo is,de a cs:source game alatt közel 50-80 fps visszaesesem van!gepem:3000+@2500 1024adata500mhz 7800gtx!v.ki nem tudna v.mi okot mondani miert lehet?driver stb?

Szisztok!
Most adom el a régi x-boxomat,és vennék belõle az 1 giga ramom mellé még 1 gigát.Az lenne a kérdésem,hogy valakinek volt-e már tapasztalata,hogy az1-rõl 2gigára nõtt memória mennyi hatással volt a Vista-ra?Tudom,hogy ha játszani akarok,mindenképpen jobb a 2giga.De,maga az oprendszer is gyorsul?(alkalmazások betöltése,stb.)
sztem a fórum arravaló h a problémákat megoldjuk
sztem
uff
crazyclone
Esetleg egy kis segitség akinek nem megy a net vistán (hálókártya driver instalálás)
-eloszor is gyõzõdjön meg róla hogy különálló hálókártyája van(nem alaplapi vagy mittom....)
-arról is hogy milyen az (márka)
-toltse le hozzá a divert (innen http://driver.lap.hu/)
-aztán tegyed fel a vistát
-instaláld a drivert
-ha még nem mukodik (3com esetébe bissztos nem) akkor :
-my computer-jobb klikk
-properties
-device manager
-keresd meg a hálókártyát
-jobb klikk és a legfelsõ
-majd azt mond hogy instalálni akarod a drivert (a browse-s lehetõséggel) és megkeresed a driver instalálóját vagy ahova instaláltad
-az majd felrakja magától
-és má megy is

http://szoftver.hwsw.hu/index.php?cPath=14&sort=20a&main_page=index&filter_id=18

Mennyibe kerül?
Vigyázz az ilyen kérésekkel mert a Rendõrség és az FBI Magyarország is figyeli a fórumot!

már lehet kapni boltban...

vedd meg... mint mi

helló.Én még új vagyok itt. Megtudná valaki mondoni, hogy honnan szedjem
le a Vistát?
DummyBoy
lol 😊 Lehet akkor az enyém is 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Balumann
Lehet gyenge a gépem a Nero 7-hez 😄

DummyBoy
Hmmm ... érdekes ... én XP és Vista alatt is a 7-est használtam (nemtom miért ... pedig csak irtam vele 😊 ) és sosem volt gondom ... Vista alatt annyi talán hogy ha DVD irás volt a winyóról és elkezdtem mellette még 6GB-os ISO-t kitömöriteni akkor belassult 😊

Ennyire azért nem volt tré ... azt észrevettem volna 😊

Balumann
nem is rád gondoltam, hanem arra az 50-re még akik felvettek.

Balumann
én Vista alatt nem próbáltam még a Nero -t, én most XP -rõl mondtam. Nero 6 mellett én tudok nyugodtan zenét hallgatni, böngészgetni a neten, esetleg még tölteni is. De Nero 7-nél már a mozilla is 1 percig fagyott mikor indítottam. De 7-el akkor is dupla annyi ideig tartott a dvd írás amikor még winamp se ment :|

A Saját mappában lévõ linkek (Videók, Képek, Letöltések, stb.) helyét (szóval, hogy hova linkel), hol raktározza a Vista, azon kívûl, hogy a mappa Tulajdonságok menün belül a Hely fül alatt?
Vhol az össesítve nincs leírva ez véletlenül?

autoszimulator
Ez sztem szoftverütközés, mert nekem is volt anno egy XP-m, amin ezek jelentkeztek, mint nálad, hogy belassul minden DVD íráskor, még az egér is akadozni szokott, plusz a DVD-k 80%a hibásan íródott ki. Aztán lett új XP, NERO verzió maradt, DVD író maradt, azóta sincs semmi gond..

.: mobilize.hu :.

én az osztálytársad voltam, szal nem azé vettelek fel <#bee1>

Most ujra partícionálom az egész vinyómat, szal elvileg kiderül, hogy mi lehet a gond. Nem létezik, hogy a Pista nem támogatja az alaplapomat, meg a vinyómat... egyiksem vmi különleges... :S

DummyBoy
VISTA alatt ha DVD irás alatt bármilyen winyómûvelet megy akkor mind a NERO 7 mind a másik mûvelet qrvára belassul ... ezt sajna én is észrevettem ... De ennyire nem ... tömörités és másolás esetén ok, de zenehallgatásnál nekem nem jelentkezett ...

Más gondom nekem nem volt vele ...

Balumann
Igen, engem többen felvettek a hibáikkal, mint akik ide írtak. És nem 1 embernek oldotta meg a problémáját az, hogy ne nero 7-el írják hanem alcohollal és csak 4x-esen =) (kb. 6 eset volt mostanában).

Azthiszem, hogy jobb ha kiveszem a címemet a faq-ból, mert nem olvassák el, csak felvesznek.

Balumann
Nemtudom hogy mi lehet a Nero 7 -el kapcsolatban a probléma. Azt viszont tapasztaltam, hogy nálam a Nero 7 ugyan olyan sebességen 8x annyi ideig írja a DVD-t, volt hogy 16x-osan egy DVD-t 45 percig írt. Közben zenét hallgattam. Mondjuk az a lemez sikerült is, de többször volt már, hogy amit nero 7-el írtam ki, fõleg játék, az hibával kidob mikor leakarom menteni az adatokat. DVD-bõl is ugyan azt a tipust használom szinte mindig. Nero 6-al ilyen probléma nem volt, sem Alcohollal. Úgyhogy én is megváltam nagy nehezen a Nero 7-tõl, mert a hangszerkesztõ az jó volt benne 😞
Nálam nagyon instabil a 7, lehet hogy már újabb verzióban javítottak rajta. Nekem a 6 tökéletesen megfelel mostmár...
Én kétlem, hogy ez az én hibám lenne.
Nekem is NEC a dvd íróm egyébként, elég régi. (és majdnem ki is cseréltem a nero 7 miatt, azt hittem a dvd íróm a szar... 😞 )

<#banplz>
csõ!
sikerül megszereznem a vista ultimatet és az lenne a kérédsem h tudnám kikapcsolni az idõkorlátot(nem eredeti)
a válaszotokat elõre is köszönöm!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

DummyBoy
Pedig a Jó öreg NEC-em se mai gyerek 😊

Erre akartam rávilágitani én is ... Nem az volt a lényeg hogy lassan irják ki hanem hogy ne Neroval ... meg ilyenek ...

Lehet hogy kis százalékban beválhatnak ilyen tanácsok, de mindenre nem jók ...