Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem rövidesen meg is szabadulok tõle és addig nem rakom fel amíg nem lesz tökéletes minden driver hozzá.
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
villamoson, taxin, neten, reklámtáblán...
A türelem rozsdát terem.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A másik kérdés, emulátor vagy ilyesmi lesz axp progik futtatására?
Mert pl nekem rengeteg xp progim van és azokat szeretem is, de evannak olyanok is amiket már nem is fejlesztenek, és nagyon jó lenne ha menne vistán is.
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Talán másnak is akadt ilyen problémája és tud segíteni nekem.(Ha volt már szó ilyemirõl Sorry)COD 2 Single player fut minden gond nélkül,viszont a multi csak fekete képernyõt produkál,és nem válaszol.Másik gépemen is ugyanezt produkálta Vista-n,pedig mindenhol azt olvasom hogy a Call of Duty 2 fut gond nélkül a Vista-n.<#rinya>#rinya>Ötlet?Köszi.
csak mui kell, akinke van az privizzen rám , please..
köszi
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
VAgy még nincs?
bár nem hiszem hogy magyar...
Mert már porosodik a Vista a szekrényben, és magyar language pack nélkül nem merek belevágni?
Az office language msi-rõl tudtok valamit?
de a frontpage helyett az ms web expressiont használd inkább, az jobban kihasználja a vista képességeit.
Vistára fel lehet rakni office 2003-at, ne kérdezzétek miért nem 2007....
Valaki help? (amúgy a frontpage miatt)
????
xD
nem azért volt gondom, mert nem értenék hozzá, mint azt ti állítjátok, hanem mert erre nem lehet felrakni sehogysem. Én mindig akkor használok forumot, ha má végképp nem megy, és sajnos ti sem tudtatok segíteni, azért mert ez egy ratyi vinyó... :S
most az egészet ujraparticionáltam, minden le lett törölve, egy partició volt, ami elsõdleges, és ugy sem ment, szal amig nem veszek egy rendes SATA-s vinyót, addig elfelejtem a Vista-t...
sebaj.. ami miatt fel akartam tenni az az, hogy még nem láttam soha, hogy milyen, meg ez az aero felület biztos jó... ennyi, majd meglátom máskor...
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Köszi elõre is
Most adom el a régi x-boxomat,és vennék belõle az 1 giga ramom mellé még 1 gigát.Az lenne a kérdésem,hogy valakinek volt-e már tapasztalata,hogy az1-rõl 2gigára nõtt memória mennyi hatással volt a Vista-ra?Tudom,hogy ha játszani akarok,mindenképpen jobb a 2giga.De,maga az oprendszer is gyorsul?(alkalmazások betöltése,stb.)
sztem
uff
-eloszor is gyõzõdjön meg róla hogy különálló hálókártyája van(nem alaplapi vagy mittom....)
-arról is hogy milyen az (márka)
-toltse le hozzá a divert (innen http://driver.lap.hu/)
-aztán tegyed fel a vistát
-instaláld a drivert
-ha még nem mukodik (3com esetébe bissztos nem) akkor :
-my computer-jobb klikk
-properties
-device manager
-keresd meg a hálókártyát
-jobb klikk és a legfelsõ
-majd azt mond hogy instalálni akarod a drivert (a browse-s lehetõséggel) és megkeresed a driver instalálóját vagy ahova instaláltad
-az majd felrakja magától
-és má megy is
vedd meg... mint mi
le a Vistát?
Ennyire azért nem volt tré ... azt észrevettem volna 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Vhol az össesítve nincs leírva ez véletlenül?
.: mobilize.hu :.
Más gondom nekem nem volt vele ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azthiszem, hogy jobb ha kiveszem a címemet a faq-ból, mert nem olvassák el, csak felvesznek.
Nálam nagyon instabil a 7, lehet hogy már újabb verzióban javítottak rajta. Nekem a 6 tökéletesen megfelel mostmár...
Én kétlem, hogy ez az én hibám lenne.
Nekem is NEC a dvd íróm egyébként, elég régi. (és majdnem ki is cseréltem a nero 7 miatt, azt hittem a dvd íróm a szar... 😞 )
sikerül megszereznem a vista ultimatet és az lenne a kérédsem h tudnám kikapcsolni az idõkorlátot(nem eredeti)
a válaszotokat elõre is köszönöm!
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810