Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan gondom lenne hogy van egy ATI Radeon X800 Pr-m és hiába installálok fel akármilyen Catalist-ot akkor se mûködik a 64 bit-es Vista alatt. Van valakinek valami ötlete?
Vagy ez komoly, hogy kiadtak úgy egy drivert, hogy ezt nem tudja....?
A módosításoknak nem várt következményei is lehetnek, mint például a rendszer lassúsága és instabilitása, ezért kérek mindenkit, hogy csak saját felelõségére próbálja ki ezt a módosítást.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
aztán beteszem a fényképezõgépemhez a driver meg a progit, hogy tegye fel, aztán bumm, ki írja hogy én nem rendszergazda vok, és így nem tud telepíteni.
Mi a teendõ,légyszi sûrgõs!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Vlaki kérem szépen segitsen nekem, bár nem vagyok profi ezen a téren, de miért van az, hogy felraktam a vistát a gépemre. és nem tudom visszatenni az xp-t? Hiába formáztam a gépet, nem tudok bootolni csak a vista dvd-rõl!!! Légyszi valaki segítsen!!!! Elöre is kösz: Voixter
😊
Hol állíthatom be manuálisan az aero shemat?
Bitlocker and EFS enhancements
VAgy ez behülyíti a cracket?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Látja a hálózatot sima xp-és driverrel,de kapcsolódni nem kapcsolódik...
Hivatalosan még nincs ahogy néztem a D-link oldalát...
Ez a link a fakkban van és itt a leírás ....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
újabb gond, tudom hogy valahol leírtátok, delent mikor beírom hogy keressen rá ebben a topicban csmó mást adki, szóval
Hogy tudom beállítani, hogy én legyek a rendszergazdi 😊
és hol persze
Amúgy szerintem a jó öreg XP a legjobb!
Szép ez a Vista,figyeléemreméltó beállitások,amolyan ultra modern<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Légy kreativ..........
Képzeld, el telt a 30. nap és még mindig nem aktiváltak. Csunya bácsi pedig épp egy crack-el közelít felém. Gyors segítség kell. Már itt is van. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
Szia gazdi!
Az elõbb kicsit elkalandoztam, valójában minden rendben (hi-hi). Amint látod aktiválva vagyok (ho-ho).
Az élet szép. Majd még biztos jelentkezem valamikor (he-he).
Van némi kompatibilitási hiba egy két programmal de ez a közeljövöben megoldódni látszik.
Légy kreativ..........
FFDShow.htm
Advanced Vista Codec Package
Hidd el olyan rejtett filek vannak a Vistában amikor netre belépsz akkor azonnal küld egy üzenetet a gazdinak...........
Légy kreativ..........
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megoldás az aktiválásra? Vedd meg!
Elméletileg feltörhetetlen...............<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Légy kreativ..........
2-3) FAQ fönt
Mi a Legjobb Codec Vistahoz x64 hun
hol activalom ?😄
WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.
"UseAlternateButtons"=dword:00000000
"Blur"=dword:00000001
"Animations"=dword:00000001
"Glass"=dword:00000001
"AnimationsShiftKey"=dword:00000001
tehát nem vehet újat, és nem örökké 😊
Tidom, hogy valaki beírta, hogy lehet valami reg kulcsal kijátszani, azt, hogy rosszab gépeken is nyomassa az aerot. valaki nem tudná belinkelni a számát, mrt nem találom 😞
Amúgy még dreamscreen-t se engedi 😞