Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Olyan gondom lenne hogy van egy ATI Radeon X800 Pr-m és hiába installálok fel akármilyen Catalist-ot akkor se mûködik a 64 bit-es Vista alatt. Van valakinek valami ötlete?
Az új creativ driverrel van már mód egy X-Fi Gamert 5.1-es hangzásra bírni. Értem ezalatt, hogy sima zenehallgatásnál szóljon a subwoofer is.
Vagy ez komoly, hogy kiadtak úgy egy drivert, hogy ezt nem tudja....?
kopa1
Tessék

A módosításoknak nem várt következményei is lehetnek, mint például a rendszer lassúsága és instabilitása, ezért kérek mindenkit, hogy csak saját felelõségére próbálja ki ezt a módosítást.

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Tsippsy2
érdekes másik betás vistára kapásból felment...

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

kopa1
"Szarból nem lehet várat építeni!"

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Tsippsy2
Bazzz, beállítottam magam administrátornak. nagy nehezen
aztán beteszem a fényképezõgépemhez a driver meg a progit, hogy tegye fel, aztán bumm, ki írja hogy én nem rendszergazda vok, és így nem tud telepíteni.
Mi a teendõ,légyszi sûrgõs!

bazza
Vista alatt vkinek rendesen mûködik a FRAPS? videót akarok felvenni a TDU-ból, de halk a hang, és szaggat a játék is meg a videó is. Tud vki segíteni? Van estetleg más mozgóképrögzítõ program vista alá?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Hali!
Vlaki kérem szépen segitsen nekem, bár nem vagyok profi ezen a téren, de miért van az, hogy felraktam a vistát a gépemre. és nem tudom visszatenni az xp-t? Hiába formáztam a gépet, nem tudok bootolni csak a vista dvd-rõl!!! Légyszi valaki segítsen!!!! Elöre is kösz: Voixter
Tsippsy2
most mi igen?
😊

Hol állíthatom be manuálisan az aero shemat?

kopa1
Felteheted, bár sztem neked semmi szükséged sem lesz rá 😄

Tsippsy2
Szerintetek frissítsem ezt:
Bitlocker and EFS enhancements

VAgy ez behülyíti a cracket?

bon
64bit-es telepítõ lemez igénylése link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kopa1
Van beépített directX 10

naaa
a Vistához nincs directX verzió?

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Valaki nem tud véletlenül DWL-520+ wirelles karcsihoz drivert?
Látja a hálózatot sima xp-és driverrel,de kapcsolódni nem kapcsolódik...
Hivatalosan még nincs ahogy néztem a D-link oldalát...

február elején adtak ki utoljára frissítéseket

LeonSilver
http://avalonhome.uw.hu/Vista/Vistatweaks.htm

Ez a link a fakkban van és itt a leírás ....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

tweak leírások link mögött a 2. pont

Tsippsy2
akkor másold már ki ide, mert nincsen benne! elolvastam az egészet, és nincs........

Amiota fenn a vista, csak akkor voltak frissitések amikor feltettem, de azota nincsenek.... nálatok is igyvan?

de le van írva

Tsippsy2
FAQ-ban nincs leírva, hogy hogy állítom magam be rendszergazdának.........

faq

Tsippsy2
köszi,
újabb gond, tudom hogy valahol leírtátok, delent mikor beírom hogy keressen rá ebben a topicban csmó mást adki, szóval
Hogy tudom beállítani, hogy én legyek a rendszergazdi 😊
és hol persze

Garyskillz
én K-Lite codec packot használok tökéletesen müxik vistával, csak ajánlani tudom

Garyskillz
start>keresõbe beirod h regedit és enter

kopa1
Nod32 topicban kérdezz!

Tsippsy2
újabb lol, gyors megkérdezem, bár lehet offtopic, hogy hol tom beszerezni az aktuális NOD32-höz a kulcsot a frissítéshez, hallotam régen egy emberrõl aki felnyomja a pcwrold ben lévõ kódot, minen hónapoban, és neten van egy oldala is, csak egy link kéne, please valaki, mert szegény Vista most veszélynek van kitéve 😞

adobepremiere
Majd akkor lessz gáz amikor jönnek az elsö frissitések.
Amúgy szerintem a jó öreg XP a legjobb!
Szép ez a Vista,figyeléemreméltó beállitások,amolyan ultra modern<#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

Légy kreativ..........

Tsippsy2
lol, amikor .reg-et próbálom futtatni valami olyant ír ki, hogy a registry editorból tom csak megcsinálni, és azt hol találom?

adobepremiere
Én szóltam..........

Légy kreativ..........

Gaben78
winfast pvr tuner fog vajon menni,, semmi drivert nem tal hozzá

adobepremiere
a Vista akkor müködik normálisan ha "szüz" a vinyód!

Légy kreativ..........

Szia gazdi!
Képzeld, el telt a 30. nap és még mindig nem aktiváltak. Csunya bácsi pedig épp egy crack-el közelít felém. Gyors segítség kell. Már itt is van. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

Szia gazdi!
Az elõbb kicsit elkalandoztam, valójában minden rendben (hi-hi). Amint látod aktiválva vagyok (ho-ho).
Az élet szép. Majd még biztos jelentkezem valamikor (he-he).

adobepremiere
Én két napja használom a Vistát és még nemismertem ki eléggé!
Van némi kompatibilitási hiba egy két programmal de ez a közeljövöben megoldódni látszik.

Légy kreativ..........

Gaben78
fel tom rekni úgy hogy ne legyen azon a particion formázás? azaz maradjon a jelenlegi,,,,nehogy elrepüljenek a cuccaim

Tsippsy2
Ezek közül melyik a jobb, már használóktol kérdem:
FFDShow.htm

Advanced Vista Codec Package

adobepremiere
Majd meglátod ha majd a Microsoft mindent letilt neked a 30.naptól
Hidd el olyan rejtett filek vannak a Vistában amikor netre belépsz akkor azonnal küld egy üzenetet a gazdinak...........

Légy kreativ..........

scs17
az

buta vagy

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

adobepremiere
a Vista aktiválás nélkül senkinek sem fog müködni!
Megoldás az aktiválásra? Vedd meg!
Elméletileg feltörhetetlen...............<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Légy kreativ..........

kopa1
1) Le van tiltva
2-3) FAQ fönt

L2Goku
3 Arany kérdés : miert nem muxik a Windows Oldalsáv Menübe a Hömérséglet, Hirek , meg a többi .
Mi a Legjobb Codec Vistahoz x64 hun
hol activalom ?😄

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

photoshop

[HUN]FaTaL
érdekes mód külföldi oldalon már 10es osztályzást is láttam

http://goo.gl/gd6Zi5

EmThor
dave0092 & kopa1, köszi!

billy gates
Windows Registry Editor Version 5.00

"UseAlternateButtons"=dword:00000000
"Blur"=dword:00000001
"Animations"=dword:00000001
"Glass"=dword:00000001
"AnimationsShiftKey"=dword:00000001

OEM-rõl beszél, az 32k.
tehát nem vehet újat, és nem örökké 😊

olvasd el a használatra vonatkozó szabályokat az üzlet honlapján.

Tsippsy2
Na vagyok, most már Vistáról 😊
Tidom, hogy valaki beírta, hogy lehet valami reg kulcsal kijátszani, azt, hogy rosszab gépeken is nyomassa az aerot. valaki nem tudná belinkelni a számát, mrt nem találom 😞
Amúgy még dreamscreen-t se engedi 😞