Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tsippsy2
Tényleg tudjátok az ultimate update-ban van hogy language packok leszedhetõk, majdenm most 15 nyelvbõl, ugye azok olyanok, amik a rendszert pl más nyelvessé csinálják ugye?
És egyáltalán várható hogy egy idõ után meg fog jelenni ott a Hungarian language pack is?

És 2 vagy 3 héten belül szerintetek lesz magyar mui?

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

A superfetch-et és a system restore-t is kikapcsoltad?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

kijött hivatalaosan összes audigy driver vistára

én a Commander vagyok én

Sorcy
Nekem a kezdeti béta változatk tették tönkre a vinyomat! 1 Gb ram memória kötelezõ a Vistához meg egy új vinyo!

Sorcy

<#nemtudom>
Az az érdekes,hogy én is kikapcsoltam mindent,ami lassíthat(indexelés,NOD32 feladatkezelõje,defrag,stb)mégis egyszercsak elkezdi tekerni a vinyót,mint állat.Szerintem kb.1 hónap alatt már többet használta,mint XP egy év alatt.
kopa1
Ilyen tippek már vannak! FAQ alján a linkekbe találod!

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Meg az 512 bõl is. 😄

Ati

[HUN]FaTaL
Ha valaki megadja a regkulcsot az aero felülethez hogy mit kell átállítani akkor írok rá egy kis progit kapcsolóval és közzé teszem ha gondoljátok. Feltéve ha hozzá lehet férni programból Vista alatt a registryhez, és sajnos most tesztelni sem tudom mivel nincs Vistam fent így a tesztre is jeletnekzni kéne valakinek.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
az teljesen normális...

Szerintem is...bár a a giga ramból általában 50% mindig foglalt...
[HUN]FaTaL
addig zabálja a procit szerintem amíg indexel de nembiztos

Jaja jó ötlet lenen ilyen kis kapcsolókat vagy tippeket írni, amivel gyorsítani lehetne

Hali! Nekem is csinálta egy ideig, aztán magától megjavult, 2 nap után..
Bár én megfenyegettem, hogy visszarakom az XP-t...
Nekemis zabálja mint az állat. Figyeljetek nem lehet valami gyors parancsikont létrehozni az aero ki-be kapcsolására? Mer tök jól megy semmi gond nincs vele, kivéve mikor dvd-t néznék. Akkor szaggat az egész film, és ilyenkor csak ugy javul meg ha kikapcsolom. Ezen kívül semmi gondom nincs vele, és ezért kéne ilyen "kapcsoló" mikor dvd-t kezdek nézni, hogy ne keljen állandóan a vezérlõpultban matatnom.

Ati

Hy. Nektek is zabálja a Vista a memóriát, meg a processzor használtsága szinte mindig 100%-on van? Tudtok ellene javasolni tippeket trükköket hogyan lehetne lejebb tuszkolni ezeket? A gépet akarom majd fejleszteni, de nem tudom a Vista-nak mire van nagy szüksége ilyen téren.

Szívesen! Semmi gond nem lesz vele...
Köszi a gyors és hasznos infót! Akkor nem "küszködök"!
köszi, azt írja ki hogy aktiválva van, frissítések neked gond nélkül felmentek ugye?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

[HUN]FaTaL
nem, 9500tól fölfele dx9es 9200, 9250 dx8.1

[HUN]FaTaL
az xp-s regfile kiválóan mûködik

9000-es atik nem mind dx9-esek? és 2es pixel shaderesek?

OK!
kopa1
Ez sem fog neki menni, mert nincs directX 9-es kártyája! Olvass már, mielõtt írsz.

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

priviben küldtem msn címet

Próbáld meg ezt:

If you have a video card that is using WDDM drivers and supports DirectX 9c but is not allowing you to use vista glass, there is a cool trick that you can use to force Aero to run. Follow the steps below:
Click on the start button and key in regedit and hit Enter.
Navigate through, HKEY_CURRENT_USER, Software, Microsoft, Windows and DWM.
Set Composition to 1 and CompositionPolicy to 2.
Restart the DWM by restarting the Desktop Windows Manager Session Manager service. This can be done in services.msc or by typing net stop uxsms and net start uxsms at command prompt.

freemailról nem tudok a Te címedre küldeni nem tudom miért...MSN vagy freemail? Esetleg Citromail?
ATI 9250 kártyám van (128mb)ezek szeint nem jó. Drivert nem találtam hozzás sehol...
kopa1
Venni egy DirectX 9 vagy 10-es kártyát!

vki tud vmit vista alatt az egér hz húzásáról?

Folytasd...! Mit lehetne tenni?
OK!

Mail + progi ment! A végeredményrõl beszámolót kérek!
küldtem privátot

kopa1
De

Akkor ez nem olyan lényeges? Csak annyira be volt harangozva hogy ilyen meg olyan 3d-s hatások és sehol semmit nem látok..ez nem azért van???
minek?

Ja! Én az Élmény indexre 1-est kaptam! Nem lehetne ezt egy kicsit feljebb tornázni valami "becsapással"??? Jelenelg nincs pénz új videókarira...
Ha küldesz egy email vagy msn címet küldök egy Full jó AKTIVÁLÓS "krekket"
a cracknek folyamatosan 30 napon kellene tartania? 43200 perc? vagy mindennap végén állítja vissza?

Sziasztok! Nekem a firefox-al vannak problémáim a 2.0-ás fel sem települ, a régebbiek pedig az elsõ leállítás után nem indulnak el. Valakinél volt hasonló probléma?
itt kérték ki a érettségis tételst?

használd a 7-es béta verziót!

én a Commander vagyok én

Yrda
sziasztok nekem total commanderrel van problémám
mindig megkérdezi, amikor törölni vagy áthelyezni akarok, hogy hozzáférés le van tiltva meg azt, hogy rendszergazdaként akarom-e másolni meg stb..
ezt miért csinálja?

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

😊

Zsoltika 007
Én kilõttem a logitech driverébõl. De úgy emlékszem ki lehet kapcsolni az egér beállításainál is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Gaso
egérgyorsítás vista alatt? valaki tud róla valami információt?
Zsoltika 007
Ezzel kellett volna kezdeni. <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

közben rágogliztam: http://www.i4u.com/article7805.html

de igen

van már olyan update amitõl óvakodni kell, hogy crackel aktivált rendszer ne szálljon el?