Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
"Akkor hogy a fenében van egyáltalán bátorságod tanácsokat adni másoknak???? Szeretnéd ha mondjuk egy géplakatos operálna a végbel gyulladásod?"
Attól függetlenül még érthetek hozzá. Tanácsokkal kapcsolatban nem tudom mit értesz. Akinek tudok, megpróbálok én is segíteni a saját tudásommal (tapasztalatimmal, vagy olvasott tudásommal).
Egy oprendszerrel kapcsolatban tanácsokat adni kicsivel másabb, mint valakit végbélgyulladással megoperálni. A példa úyg lenne jó, hogyha beteg vagyok, meghallgathatom olyannak is a tanácsát, aki nem orvos... (biztos vok benne, hogy ha beteg vagy, nem csak az orvostól kérsz tanácsokat 😛)

Sem depressziós nem vagyok, nem is sajnálom magamat miattad, ne aggódj ez miatt!
Az off-ért meg nem tõled kérek bocsánatot, hanem a többiektõl akikneka hülyeségeinket kell olvasni 😄

A lényeget egyébként látom sikerült kiszûrni az üzeneteimbõl -.- mind1

aaasdd
Köszi a gyors választ.
MazeZee
igen....

aaasdd
Hello. Az lenne a kérdésem hogy a vista mellé egy másik particióra feltudom telepíteni az xp-t? Válaszotokat elõre köszönöm.
És jó vele minden?
Vettem 1 webcamerát(trust),telepítettem,jó is,csak éppen most vettem észre eltüntek a meghajtóim(dvdíró,olvasó)😞

Törlés webcamera,meg amit érek,nem tudom visszacsinálni,ne neked...

Most mit lépjek,??,😊
Nekem már három napja minden gond nélkül megy! Tudom nem nagy idõ de amennyi hibát hallottam róla ahhoz képest jó!

LittleMole
ja csá😊) eddig faszán megy😊

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

Ez így igaz, minden szavad! <#eljen>

én a Commander vagyok én

De gáz vagy te férfi... Hagyd már ezt az egész ugatást, nem vágod hogy teljességgel ellentétes az általánosan elfogadott etikával mindaz, amit itt mûvelsz? A segitséget, és jószándékot az okos ember általában "meghalgatja". Majd azután eldönti magában, szüksége van e rá, avagy sem! Neked nincs szükséged rá,hiszen az összes nagy gyártó,és szoftver fejlesztõ cég hülye, mivel minden termékük szar, szerinted. Ebbõl adódóan feltételezhetjük, te jobbat tudsz mindezeknél. Viszont ha már igy van, akkor nem értem mit keresel itt a "kis csírák" között, ezen a "szar" fórumon. Mert hogy eszet nem osztasz, az biztos... De tényleg sokan kértünk rá, irj egy jó FAQ-ot. Az király lenne... Had tanuljon a nép. Aztán majd ha letettél valamit az asztalra, akkor lehet ugatni a másiknak, hogy micsoda szar munkát végzett, hiszen hozzád képest, az egy mocsok... Addig viszont....<#kuss>

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Dehát, mit? Én csak annyit mondtam, hogy szar a faq! <#help> Ti csináljátok itt a fesztivált!

én a Commander vagyok én

fejezd már be

[HUN]FaTaL
lol szerintem nyugodtan elhúzhatnál már innen a faszba mert senki sem kiváncsi a hülyeségeidre 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Amúgy, a hsz-bõl egy kis depresszió, és önsajnálat is érzõdik, amit nem lenne jó, ha rámfognád, hogy miattam alakult ki! 😊

én a Commander vagyok én

"mert én is csak egyszerû otthoni gépezõ vagyok, számteket sose tanultam és nem is fogok (talán hobbimnak se mondhato)."

Akkor hogy a fenében van egyáltalán bátorságod tanácsokat adni másoknak???? Szeretnéd ha mondjuk egy géplakatos operálna a végbel gyulladásod? <#wow2>

"mit érdekelne, hogy egy 17 éves, nem számtek szakértõ mit ír neked"

Sajna ez így van, fõleg egy ilyen topicban... <#szomoru1>

"Sry a hosszú OFF-ért."

Semmi baj! Inkább ne írj ilyeneket, mert magadat égeted rommá! 😊

én a Commander vagyok én

Balumann
Tipikus "mindenki hülye, csak én vagyok az okos" stílus, mégha egy nevetõ fej is van a végén (bár az elõzõ fikázásoknál még az se volt). Tök mind1 mit ír itt bárki, te akkor is tudod, hogy te okosabb vagy mindenkinél itt - talán igaz is, mert én is csak egyszerû otthoni gépezõ vagyok, számteket sose tanultam és nem is fogok (talán hobbimnak se mondhato).
Nincs is miért írnom, mert szerintem még csak el se olvasod, mit érdekelne, hogy egy 17 éves, nem számtek szakértõ mit ír neked...

De én szerintem itt az SG forumon szüksége senkinek nincs rád, ahogy látom ebben többen egyetértünk mostmár! 😊 Hiába vagy okosabb, meg idõsebb, az ilyen tipusu embereket sztem senki sem kedveli, legalábbis itt ebbe a topicba.
Én a FAQ-t nem a 30-35 éves programozó szakértõknek írtam (persze, hogy az ilyeneknek szar), hanem a kezdõ Vista-soknak, kezdõ nyelven (sajátnak is mondható). Nyugodtan írhatsz te is FAQ-t, ha szeretnél segíteni másoknak, és bebizonyítani, hogy te tudsz jobbat csinálni, és mindig frissíteni.

Sry a hosszú OFF-ért.

[HUN]FaTaL
hehe én is visszaraktam😊 tsa amúgy😄

LittleMole
nah most raktam fel, úújra...hátha nem hal be mint az xp 😛

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

[HUN]FaTaL
Akkor el lehet húzni innen a picsába 😊

Nézd meg a #17183-as hozzászólásomat...
Én is ugattam, de úgy, hogy próbáltam rávilágitani a népnek a lényegre...

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Nem, csak TI vagytok hülyék, és amit csináltok az a szar! 😉

én a Commander vagyok én

Yrda
asztala viszta béby 😄DD

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

Te micsoda egy gyökérzet vagy!!! Miért nem mész el azzal a horror nagy technikai tudásoddal programozónak? Ja, mert ennyit tudsz csak: "ÁÁÁÁ szarok a driverek!", "ÁÁÁ szar a FAQ" !!! 😄D Szar minden mi? Nem lehet hogy csak gyökér vagy hozzá,és inkább a földmûvelést kellene választanod a PC helyett? Vagy ha már itt vagy, legalább mutass némi tiszteletet, azok iránt, akiknek a már megszerzett tudását szivod magadba ezen a fórumon!Ja bocs, nem akartalak megbántani! Tudod, "ez csak véleményem szerint van így" 😄D
Üdvözlettel...

[HUN]FaTaL
Milyen bunkó emberek vannak hihetetlen. Csinálj akkor egy jobb FAQ-t, szerintem semmi probléma a faqval egy kicsit frissíteni kéne ennyi de különben semmi gond vele sok hasznos info van benne, mondjuk, ha valaki kezdõ a vista témában és idetéved, nekem is sok hasznos info volt benne mikor elõször telepítettem a Vistat ennyit errõl!

bon
2GB rammal már elég jól érzi magát a Vista. Stalker-hez meg ajánlott is a 2gb memória.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gaben78
most 101.41 forceware van

Gaben78
grr. ez a TV kiment még mindig nem sikerült nekem, hogy full legyen ha filmet akarok nézni..

neked menyni van?

kopa1
Ez Vista topik! Érdeklõdj a Norton topikban! (Ha van 😄)

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

kopa1
1GB ram a Vistához "átlagos"

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Tudna vki valami key-t a vistás Norton Antivirus 2007-hez.Köszi
hello! én most tetetm fel a VISTAT 1gb ramom van és nekem nagyon teccik! szerintem a játékok is jobban mennek rajta (STALKER)😊
de lehet kevés 1gb-ram????? vista alá????
kösszi a válaszokat

Jó neked.Nekem csak hang van,de kép nincs.(csak egy hibaüzenet)
pedestrian
Szerintem lehet a faq-ból hasznos információkat szerezni. Nem tudom ez ehhez tartozik-e de a bannerbõl azt a piros feliratot már ki lehetne venni. Várható....

me and a monkey
Én sem értem mire akarsz kilyukadni, a játékok ugyan olyan szépek és a húzósabb felhasználói programok mind gyorsabban futnak.(Paint Shop Pro)
Némelyiket meg persze adminként futtatom és kompatibilitást is cseréltem, de ez min változtat...

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

GregSB
Köszi a segítséget!

Feltettem ezeket, de a Movie Maker továbbra is fagy, és sok film alatt nincs hang, szal asszem visszarakom a Vista Codec Packot 😞

Csatlakozom hozzád MR. BOND! Szerintem sem kell lebas_ni a másikat!
<#gunyos1>
Zsoltika 007
Esetleg ha jeleznéd hogy frissíteni kéne az más lenne. Nem kell egybõl leszarozni mert õ legalább tett valamit az ügy érdekében. <#rolleyes>
Tõled eddig a pofátlan beszólásokon kívül nem sokat láttam eddig.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sajnálom akit megbántotam, akkor úgy mondom, hogy "véleményem szerint szar"!

én a Commander vagyok én

Nincs köze hozzá, te impantátum!!!!!!! Nem is ez volt a baja!

én a Commander vagyok én

Balumann
Ha lefikázod más munkáját, azzal megsérted a készítõjét is, és az én szerintem tiszteletlen ség, meg még sok más negatív dolog is (mégha nem is találok rá megfelelõ szót ^^).
Egyébként az mellett, hogy neked szar, szerintem nagyon sok embernek segített a FAQ-m, és nem igazán mondtak még róla negatív véleményt, csak ötleteket amit többnyire meg is változtattam. De így még senki se fikázta, ahogy te.
Tudom, hogy nem engem akartál megsérteni, tudok szöveget értelmezni, csak fogalmazni nem. Utalni akartam, hogy nem csak számomra tettél negatív megjegyzéseket.

bon
Mi köze az admin módnak a futtatás sebességéhez? Szerintem semmi. Egy valami tény a driverek még messze nem tökéletesek, de valami már így is jobban megy mint xp alatt. Bizonyos dolgok meg lassabban. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

"Nálam tökéletes a driver, semmivel sem rosszabb mint XP alatt."

Futass valamit admin módban! 😉

én a Commander vagyok én

Nem vagyok tiszteletlen, fõleg nem warez témában! A FAQ szar, elavult, ez tény! Nem a készítõje ellen írtam, nem õt szidtam, többek közt ezért is tanulj meg szöveget értelmezni!

én a Commander vagyok én

AC3filter, bocsi! A www.usite.hu oldalon mindent megtalálsz!

én a Commander vagyok én

Nekem most már miden rendesen mûködik! Ma sikerült az utolsó akadályt is legyûrni! A Genius Slim 321C webkamerámat is elfogadta!

me and a monkey
Nálam tökéletes a driver, semmivel sem rosszabb mint XP alatt.
Talán 10-15 FPS mínusz, de a képminõség teljes. (CoD UO, Red Orchestra)

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Balumann
Egyébként meg azt a kodeket mások mondták, hogy tegyem be, mert az is jó... Én csak a K-lite kodeket raktam be eleinte (az nálam is tökéletesen mûködik Vista-n, már amennyire mûködik nálam 512 mb memóriával...)

Balumann
Hihetetlen mennyire tiszteletlen vagy másokkal szemben, és más munkájával szemben. Te is írhatsz FAQ-t. Én azt is vállaltam, hogy beírom a FAQ-ba ha ajánlanak valamit - annak ellenére hogy én mostanába nem használom a Vista-t - még így is próbáltam frissíteni a hozzászólások alapján.
A nem bántó vélemény, vagy ötletek helyett egybe lefikázod más munkáját, illetve mást is (nem az én esetembe).

Egyébként nyugodtan átveheti tõlem vki a FAQ-t, az enyémet is folytathatja/átírhatja, mert én mostanába tényleg nemigazán érek rá a Vista-val foglalkozni, hozzászólások meg tesztelések alapján tényleg nem tudom eléggé frissíteni. Bár azért találtam ki a FAQ alján azt a hírdoboz-t, de szerintem legtöbben meg se nézték... mind1 😞

GregSB
Sc3 filterre kerestem természetesen, nem SM3-ra :S