Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
aztán vettem bele még +512mb-ot tehát 1giga lett és suhan mint a szél, nagyon gyors, a vinyó nem kerreg szval elég az 1giga és jó gyors lesz😊
nyugottan vedd meg a +512mb ramot és ne többet! 😊
meglátod megéri 😉
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Töltsük le az internetet!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ati
itt mindenki, úgyhogy ne is kérdezz a letölthetõ változatról!
veszek akkor 512 MB ramot és majd beszámolok a fejleményekrõl
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
tervezem +512 vételét, de mire számítsak? gyors lesz tõle a gépem?
esetleg valaki járt hasonló cipõben? megéri kifizetnem rá a pénzt?
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&product=1128296&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN
Ennyire nehéz lenne egy drivert megtalálni?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
na szal,ha uj hw kerül be,ugye drivert kér hozzá a winfos...
felajnánlja, hmegkeresi neten a drivert,és onnan zuzza le.
a szomszéd házban a volt oszttsam-nak állitolag müxik a dolog.felmegy a winfos,és már huzza is netrõl a drivereket.
a kérdés:
az emlitett személyen kivül miért nem tja leszedni a winfos a drivert,ami kell a hw elemhez? mindig olyan üzit kapok,h a winfos nem talált megfelelõ drivert,aztán ha bezárom,akkor addig ajánlja fel a telepitést,mig fel nem rakok magamtol 1 rohadt drivert...
szal várnám a tanácsokat,h is tnám ezt a netrõl valo driver leszedéses cuccot használhatová tenni 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ingyenes:
* PC Tools Firewall Plus (32 Bit)
Alapfelszereltségû ingyenes, és teljes fizetõs változatok:
* BitDefender Professional Plus, BitDefender Internet Security (32 Bit)
* Jetico Personal Firewall BETA (32 és 64 Bit)
Fizetõs programok:
* Microsoft Windows Live OneCare (32 Bit)
* BullGuard Firewall, BullGuard Complete Internet Security (32 és 64 Bit)
* G DATA AntiVirusKit InternetSecurity (32 Bit)
* Kaspersky Internet Security (32 64 Bit)
* McAfee Internet Security Suite, McAfee Total Protection, McAfee PC Protection Plus
* Norton Personal Firewall, Norton Internet Security (32 Bit)
* Panda Internet Security, Panda Antivirus + Firewall (32 és 64 Bit)
* Trend Micro PC-cillin Internet Security (32 és 64 Bit)
forrás: Winportal.net
Azért az mekkora gáz már hogy a 3 legnépszerûbb tûzfalból (Outpost, Kerio, Zone Alarm) még nincs Vistás változat...
Két kérdésem lenne:
1, ezt már kérdeztem, de vista-ban nem lehet az eszköztárat felhúzni a tácáról az asztalra?
2, a Zinealarm pro-bol még nincsen vista alatt normálisn múködõ, mert a legutobbi teljesen szétvágtra.
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Egyébként jellemzõ az összes többi játékra is, hogy sokkal jobb grafikával sokkal jobban futnak. Van amit 6x AA-val nyomok. És szerintem ez nem csak azon múlik, hogy 64 bites op rendszer fut hátul, hiszen a játék maga 32 bites maradt.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Feltettem a vistát és a régi xp-t ugyebár bedobta a windows old mappába. Az lenne a kérdésem hogy tudom újra müködésre bírni az xp-t, úgy hogy mellette a vistát is tudjam használni?
Szóval olvasgatom,hogy még nem sikerült 5.1-es hangot kicsikarni az új driverekkel a régebbi hangkarik-ból.
Ha befektetek 1 sb xfi-s soundcard-ra akkor nem lesz ilyesmi gondom,hogy nem szól 5.1-ben esetleg annál többen?Mind1 milyen gyártótol és milyen kiszerelésben venném meg?thx
★ 汤姆 李
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nagy bajom van! Megkaptam a gépem, minden fazsa vista fut rajta, nade! nincs hang. Gondoltam hogy ahol vettem nem elfelejtették felrakni a hangkártya driverét. Felraktam az evereset de az nem mutatot semmilyen hangkártyát, csak ilyet találtam:Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller
mit tegyek?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
ennél csak szintiszta entert kell nyomogatni 😊
1edül 1 dolgot kell kiszedni:
a pipát az "azonnali aktiválást telepités után" rész elõl
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
vagy szavazzunk??
Amúgy visszaézve, az utóbbi idõben én használtam a legtöbbet a Moderátor figyelmébe topikot, mert nincs házigazdánk! Ez ellen lépni kéne!
amúgy 2007-ben már hátha..jobban fognak menni a játékok mint Xp-n!hajrá VISTA..és csak jöjjenek a driverek meg frissitések.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#boxer>#boxer>
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
mert én semmi külömbséget!csak érdekelne a véleméynetek!
mondjuk nekem elsõ sikerült win telepités az a vista rc1 volt...
de jobbha tudja kezelni az xp telepitõjét, mer ha az sikerül, akkor vista is fog.., vissza fele már ez nem igyvan....