Windows: Vista (Longhorn)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, a hibernálást, vagy a hiber fájlokat hogyan lehet kikapcsolni, mert vagy 2GB foglal és elakarom tüntetni!!!<#confused>

bon
Tökéletesne bevált nekem. Minden program megy rajta, hardverrem is (még ha a hangkártyám egynelõre csak 2.0-ba szól is, de ez nem a Vista hibája). Kékhalállal beta verzió óta nem találkoztam.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

éln is így voltam...512mb ramom volt és lassú volt mire felállt 4perc kb, lassan nyitotta meg az ablakokat, kerregett a vinyó de ment...
aztán vettem bele még +512mb-ot tehát 1giga lett és suhan mint a szél, nagyon gyors, a vinyó nem kerreg szval elég az 1giga és jó gyors lesz😊
nyugottan vedd meg a +512mb ramot és ne többet! 😊
meglátod megéri 😉

kopa1
Anno az XP-re is azt mondták, hogy milyen fos, meg senki sem fog rá váltani! Most nézz rá...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

KILLER2
Tudom, hülye kérdés, de most komolyan, nektek bejöna Vista? Már vagy 5 cikket olvastam arról, hogy szar, ez meg az nem megy rajta, ilyen meg olyan rendszerigény, minden nagyon terheli a procit, kékhalál, stb. Ezek után kétségeim támadtak, hogy vátsak-e. Némi véleményt vagy tapasztalatot kaphatok tõletek, akiknek már ez van fent?

Töltsük le az internetet!

bon
Minden féle képpen vegyél még plusz memóriát, az 512mb éppen ,hogy meghaladja a minimum szintett, Vista-hoz kevés.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ez így szokás és nem csak XP-nél. célszerübb lett volna külön particióra telepítennia Vista-t és akkor az XP-t is meghagyta volna és menübõl lehetne választanni au indítást.

Akkor mi értelme van h bedobja 1 külön mappába az xp-t? akkor ennyi erovel le is tölrölhetné ha úgyse lehet használni, szoval kell lennie vmi trükknek.
gondolod? ötletem sincs mi lehet a gond, jelenleg vírusirtó sincs fent mert lassít

Szerintem nálad vmi más lessz. Mer énis 512mb ram-al használtam, és soha nem volt semmi gond, pedig néha eléggé kegyetlenül használatba volt véve. Játék + 2 böngészõ megnyitva + letöltés, és mégcsak egy pillanatra sem lassult be.

Ati

bon
Letöltöttem de legálisan.

megvettük 200 ezerért a media marktban
itt mindenki, úgyhogy ne is kérdezz a letölthetõ változatról!

mert nekem ehhez jár kulcs (xp-m meg tört volt)

veszek akkor 512 MB ramot és majd beszámolok a fejleményekrõl

naaa
én is ezt tettem

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Köszi. Márcsak azt mondjátok meg légyszi, hogy letöltöttétek vagy megvetéttek a vistát.
akkor minek a vista?

egy gigát? az a helyzet hogy csak netezésre használom de már 5-6 böngészõablaktól kifullad

bon
Nem lassabb... Persze, hogy gyorsabb, minnél több annál jobb. Én amúgy leglaább 1gb-ot vennék még bele

van egy P4 2.8 MHz-es gépem 512 MB rammal, de iszonyú lassú Vistával
tervezem +512 vételét, de mire számítsak? gyors lesz tõle a gépem?
esetleg valaki járt hasonló cipõben? megéri kifizetnem rá a pénzt?

bon
XP újratelepítéssel.

naaa
ha valaki lusta az lusta is marad <#vigyor2>

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

Kb. felmentem a hp oldalára és beírtam a keresõbe:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&dlc=en&product=1128296&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN
Ennyire nehéz lenne egy drivert megtalálni?
Hp Deskjet F380 , beírtam, de csak olyan oldalt adott ki ahol meglehet venni.
milyen a nyomtató típusa? írd be gugliba a típusát és hogy vista driver...

Hello. Ti megvettétek A Vistát vagy letöltéttétek? Nekem Annó megvolt a teszt verziója arra nem tudtam telepíteni a nyomtatót, ha most feltelepíteném akkor valahogy rá lehetne rakni?
De már van ESET Smart Security beta 1. <#vigyor2>
BaliBoy
Soha nem használtam ezt a funkciót. Sõt nem is próbáltam! De a múltkoriban elfelejtettem kikapcsolni a vistéban, hogy ne keressen automatikusan frissítéseket, gondolom ez a driverekre is vonatkozhat mert mire észrevettem, már fel is telepítette az alaplapi hangkártya drivert. Még csak rá sem kérdezett, hogy szabad-e locsolni. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

pontosan ugyanazt a hw-t telepíted, mint a szomszéd? nincs mindenhez driver.

soulhunter
1 rohadt nagy kérdésem lenne,amit anno az XP-s topicban is elfelejtettem megkérdezni...meg az az elõtti winfosos topicocban... de a vista se képes nálam 1 alap funkciora... khmmm...

na szal,ha uj hw kerül be,ugye drivert kér hozzá a winfos...
felajnánlja, hmegkeresi neten a drivert,és onnan zuzza le.
a szomszéd házban a volt oszttsam-nak állitolag müxik a dolog.felmegy a winfos,és már huzza is netrõl a drivereket.

a kérdés:
az emlitett személyen kivül miért nem tja leszedni a winfos a drivert,ami kell a hw elemhez? mindig olyan üzit kapok,h a winfos nem talált megfelelõ drivert,aztán ha bezárom,akkor addig ajánlja fel a telepitést,mig fel nem rakok magamtol 1 rohadt drivert...

szal várnám a tanácsokat,h is tnám ezt a netrõl valo driver leszedéses cuccot használhatová tenni 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

DjDano
Vista kompatibilis tûzfalak:

Ingyenes:

* PC Tools Firewall Plus (32 Bit)

Alapfelszereltségû ingyenes, és teljes fizetõs változatok:

* BitDefender Professional Plus, BitDefender Internet Security (32 Bit)
* Jetico Personal Firewall BETA (32 és 64 Bit)

Fizetõs programok:

* Microsoft Windows Live OneCare (32 Bit)
* BullGuard Firewall, BullGuard Complete Internet Security (32 és 64 Bit)
* G DATA AntiVirusKit InternetSecurity (32 Bit)
* Kaspersky Internet Security (32 64 Bit)
* McAfee Internet Security Suite, McAfee Total Protection, McAfee PC Protection Plus
* Norton Personal Firewall, Norton Internet Security (32 Bit)
* Panda Internet Security, Panda Antivirus + Firewall (32 és 64 Bit)
* Trend Micro PC-cillin Internet Security (32 és 64 Bit)

forrás: Winportal.net

Azért az mekkora gáz már hogy a 3 legnépszerûbb tûzfalból (Outpost, Kerio, Zone Alarm) még nincs Vistás változat...

berczy
Sziasztok!

Két kérdésem lenne:
1, ezt már kérdeztem, de vista-ban nem lehet az eszköztárat felhúzni a tácáról az asztalra?

2, a Zinealarm pro-bol még nincsen vista alatt normálisn múködõ, mert a legutobbi teljesen szétvágtra.

GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB

BaliBoy
A COD2 speciel nálam nem, hogy elindul, de míg a 32 bites xp alatt low graffon semmi, vagy max 2x AA mellett szaggatott, addig a 64 Vista alatt abszolult full grafikával és 4x AA-val akadás mentesen fut.

Egyébként jellemzõ az összes többi játékra is, hogy sokkal jobb grafikával sokkal jobban futnak. Van amit 6x AA-val nyomok. És szerintem ez nem csak azon múlik, hogy 64 bites op rendszer fut hátul, hiszen a játék maga 32 bites maradt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hi!
Feltettem a vistát és a régi xp-t ugyebár bedobta a windows old mappába. Az lenne a kérdésem hogy tudom újra müködésre bírni az xp-t, úgy hogy mellette a vistát is tudjam használni?
Hi All!Hu de rég jártam errefelé😊Nem volt módom Vistával foglalkozni mert hónapokig nem voltam otthon.Na de most!😊
Szóval olvasgatom,hogy még nem sikerült 5.1-es hangot kicsikarni az új driverekkel a régebbi hangkarik-ból.
Ha befektetek 1 sb xfi-s soundcard-ra akkor nem lesz ilyesmi gondom,hogy nem szól 5.1-ben esetleg annál többen?Mind1 milyen gyártótol és milyen kiszerelésben venném meg?thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

vki
HÁt sajnos nem jött össze a dolog. Sajnos nem találtam erre vonatkozólag semmit, még a súgóban sem. Le tudnád/tudnátok írni a pontos folyamatot?

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Zsoltika 007
Driver leszed majd windows update elindít. Esetleg ha a win update nem ajánl fel drivert hozzá akkor a gyártó honlapján érdemes szétnézni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

trogerzsiger
Sziasztok!

nagy bajom van! Megkaptam a gépem, minden fazsa vista fut rajta, nade! nincs hang. Gondoltam hogy ahol vettem nem elfelejtették felrakni a hangkártya driverét. Felraktam az evereset de az nem mutatot semmilyen hangkártyát, csak ilyet találtam:Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller . Ehhez nem találok drivert. utána az alaplapom cédéjén találtam drivert felis raaktam pár nehézséggel. Gépujrainditás utám meg is néztem a mintazenékkel hogy van-e hang, de a mediaplayer már lejátszani se tudta. utána a windows hardverhozzáadója ezt találja: asus instant hdtv pci, azt írja hogy az eszköz drivere telepítve van de valszeg nem mükszik rendesen. pluszt egy eszköz nem indítható el kód 10.
mit tegyek?

kopa1
Ha megvette, nem biztos 😉

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

soulhunter
éppen ezért irtam,h a w95-öt nehezebb telepiteni (több értelmetlen kérdés, mindenféle vackok "testreszabása", etc etc)
ennél csak szintiszta entert kell nyomogatni 😊
1edül 1 dolgot kell kiszedni:
a pipát az "azonnali aktiválást telepités után" rész elõl

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

de ha te használtad,meg ha akarsz lenni akkor nekem OKÉ

akkor légy te!<#bee1>
vagy szavazzunk??

kopa1
Intézkedve!
Amúgy visszaézve, az utóbbi idõben én használtam a legtöbbet a Moderátor figyelmébe topikot, mert nincs házigazdánk! Ez ellen lépni kéne!

DjDano
A bannerbõl vegye már ki valaki azt a ronda pirosbetûs szöveget... FAQ kivételével persze 😊

kösszi fiuk a válaszokat!<#worship><#worship>
amúgy 2007-ben már hátha..jobban fognak menni a játékok mint Xp-n!hajrá VISTA..és csak jöjjenek a driverek meg frissitések.<#eljen><#eljen><#boxer>

akkor neked vami erdekes rendszered van de amugy azt is kene irni hogy kinek van 32bit es kinek 64 mert az is szamit nem ? nekem amugy 32 jah es kinek meik ien fajta vagy mi az nekem Ultimate
Cod2 nálam tökéletesen fut, még az wolfenstein - enemy territory is! Csak a legacy of kain sorozat nem megy:'(+a manhunt
Nálam is úgyanúgy futnak a játékok(frapsszel méregettem), annyi hogy néha többet swappol, mert nekem csak 512 ramom van(sempron 2800+,x1600pro)
HUNtalicska93
hát azt,hogy az idei(2007-es)játékok mennek,de a régebbiek(cod2)sajna el se indulnak(nekem)😞

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

hy! bocsi hogy kérdezem de,ti a játékoknál mit tapasztolok Vista alatt????
mert én semmi külömbséget!csak érdekelne a véleméynetek!

éppen ezért kezdje az xp vel....
mondjuk nekem elsõ sikerült win telepités az a vista rc1 volt...
de jobbha tudja kezelni az xp telepitõjét, mer ha az sikerül, akkor vista is fog.., vissza fele már ez nem igyvan....