Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Codekpack a Vistában alapból van?
Gigabyte EP45T-DS3R; E8500 @4.0 ;Kingmax 2x 2GB DDR3 1600Mhz @1800;Sapphire HD4850 1GB HannSpree HT09 28\" with TV-Tuner;Samsung 2 x 1 Tb,Razer Diamondback; Aerocool Aeroengine II
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Vírusírtó(Nod32)+Tûzfal+Antispyware
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
hogyan lehet mûködésre bírni a RivaTuner nevû progit? POntosabban milyen forceware driver kell, hoyg menjen, hogy ismerje a drivert??? Az ntune az istennek nem tudja sikeresen tesztelni az új orajel frekiket. Káosz...
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Nemármost kb. 1.5 hónapja használom a Vista-t "gyári tûzfal", "gyári Defender" és NOD32-vel, eddig egyetlen-egy riasztás nem történt, vajon miért? Más lett a netezési szokásom, nem járok a régi oldalakon,nem irnak már kémprogikat, vírusokat, vagy a Windows védelme a háttérben dolgozik? Ugyanakkor mint telepítõ rendszergazdát figyelmeztet, hogy "biztosan én inditom a programot" nagyon ügyes. Feltelepítettem a DU Meter nevû progit, nincs letöltés, nincs böngészés, mégis folyamatosan 4-8 kb/sec forgalmat jelez, vajon mégis települt 1-2 féreg? Vagy a Windows komunikál, de kivel, és miért? És erre miért nem figyelmeztet? Kellene egy Vista alatt is mûködõ kém és féregirtó. Csak próba képpen, kiváncsiságból!
Ha tudtok ilyet jelezzétek!
.:asChil:.
/*WTF?!*/
Amit én láttam alapbeállításban Usgyi menüt, az nagyon szar volt. Nekem nem tetszett. Nem olyan volt, mint az XP, ami átlátható, hanem mindig saját maga alatt nyitotta meg.
Vagy ezt át lehet állítani normálisra?
Ha eleget indexelt a rendszer, akkor nagyon szépen meg tudod keresni benne a dolgokat.
Programok futtatása: Gyorsabban indítja el a programokat, és gyorsabbak a programokon belüli funkciók, nem úgy mint XP-n.
Biztonság: UAC - végre nem kell dropmyrights...
.NET 3.0 !!!!!! - nálam ez nagyon fontos, .NET-re programozok.
Szuper start menü
- Jobb memóriakezelés, jobban támogatottak az újabb hardverek, és ReadyBoost és ReadyDrive.
Egy kis elõretekintés: Vista SP1-be a Longhorn Server kernelét átrakják a Vistába is, ez dúrván növeli a rendszer stabilitását.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Teljesítményben (memóriakezelés, hibrid merevlemezek támogatása, ReadyBoost, jobb energiagazdálkodás),
Stabilitásban és megbízhatóságban (kevesebb újraindítás, stb.),
Felhasználói felületben (Aero, grafikus kártyák jobb kihasználása
Multimédiában és játékokban (Media center, DRM, DirectX 10)
Irodai használatban (Jobb hálózatkezelés, Windows Calendar és Mail)
Ezen kívül még persze sorolhatnám a dolgokat, de kb. ennyi jutott most eszembe!
és mielõtt azt hinnéd h nem,hát de:
nem féltem, bátor vtam,visszaolvastam, és tulképp nem igazán találtam választ a feltett kérdésemre...
és mivel irtad,h:
"Egyébként tedd fel nyugodtan itt a kérdéeidet, válaszolunk nyugodtan!"
a kérdésem feltettem 😊
1es1edül nekem a sokkal jobb memoriakezelés tünt fel... pedig használtam 1 ideig... 😞 & 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
én ezt az 1 kérdést tettem fel,és ennyi volt minden létezõ beszélgetés, jött az anyázásom 😄
itt a "bibibiiii"-n huztam fel magam,ezért tettem fel itt a kérdést 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyébként tedd fel nyugodtan itt a kérdéeidet, válaszolunk nyugodtan!
most elborult az agyam!!!
1etlen 1 kérdésre nem mer válaszolni senki,semmilyen magyar c6-en (aki állitolag vistát használ)
a kérdés a kövi:
ha azt kérdezném tõled,h miben jobb a vista (a memoriakezelésen kivül),mint 1 XP,akkor adnál 1 linket,+ azzal érvelnél,h igy csicsás + ugy 1xrübb,v konkrét felhasználási területet is mondasz???
összvissz ennyi a kérdés,és ez elõl menekül mindenki...
szánalmasak...
asse tják minek rakták fel...
nyakam rá,h 1 "futtatás"-t sem képesek "elõvarázsolni" 😊
azt elismerem,h a memoriakezelése mérföldekkel jobb,de amint szoba jön a WinFS (ami ugye kimaradt),mindenki kilép, dolga van, etc etc... de jonéhány "emberi szánalomnál" elég megemliteni azt,h "mire használod" ??? 😊
szal: az 1. kérdésemre mi lenne a válaszotok??? (vigyázzatok,ez nem provokácio, csupán azt akarom tni,h aki itt okoskodik,az mennyire is vágja a vista lényegét)
üdv: SH
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kérdés: ha Vitát is és XP-t is akarok a gépen, melyiket tegyem fel elõzör?
2.igen,azt én is tudtam,hogy nem erõssége még a játék,de azért reménykedtem,hogy menni fog egy 2 éves játék
"Warezpistikék is leszedik ezerrel, majd csodálkoznak, hogy a Níd fór spíd: Mószt wántíd miért nem megy!"
kifejtenéd bõvebben azt hogy "Warezpisti"?
mer gondolom te se veszel meg minden játékot,pláne nem egy op.rendszert,és te is warezolsz!
részemrõl téma lezárva.
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Szal ez kellene nekem.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Töltsük le az internetet!
A hangkártyám ( Sound Blaster Audigy és 5.1es hangfal szett ) driverét feltelepítettem. A hang tökéletesen mûködik , a probléma a következõ:
Nem tudom bekapcsolni a szubot , tehát a MÉLY hangot nem tudom beállítani!!! A kérdésem hogy hogyan lehetne beállítani ????????
elõre is köszi a választ
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com