Windows: Vista (Longhorn)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a masodik vincsimen anno volt Vista.. mint masodlagos oprendszer... a cucc lejart mert nem aktivaltam.. nem is izgatott.. lenyegtelen.. viszont most megint kene vista... talaltam is egy olyat ami nem ker kodot se es aktivalt.
kiirtam dvd re lassan is mar egy masodik lemezre... de hiaba.. mikor masolna a fajlokat akkor hibat okoz valami mert nem tudja felmasolni....
a vincsin ott vannak a winfos meg user meg mindenfele mappak amiket a vista csinalt anno.. sajna csokkentett modban se tudom kitorolni.. meg ugyse hogy egy tok mas rendszerrol bootolok... szal nemtom segitene-e rajta ha nem lennenek ott a mappak.. bar szvsz tokmindegy mert a vista install szolt hogy minden meglevo mappat at fog nevezni *.old ra.....
szal nem kene hogy hibat okozzon az hogy van mar mappa. de nemtom mi lehet..csomo embernel muxik a lemez.. 1-2 embernel nem.. fogalmuk sincs miert.. masok annyit mondtak hogy probaljuk meg kikapcsolni az alaplai hangkarit... nekem ki van kapcsolva szal nemtok mit tenni.. nincs fika gepem.. ezt lathatjatok az alairasomban is...
szerintetek van megoldas???????? esetleg lehet aktivalni vistat ugy hogy mar reg lejart? es nem enged be az asztalra se?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Bazinga!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
fejlemények?
\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"
Windows Mail-bõl hogy tudnám Thunderbirdbe importálni címeimet és leveleimet?
TB csak outlock express-t kínálja fel importnál.
Gépem ati X1900 4200
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Vista alatt nem tudom futtatni a Photosop CS2-t miért?
Tudom telepíteni, de mikor indítom nem tudja betölteni az eszközöket.
Más:
Van 4GB ramom de csak 3.5GB látszik belõle. Tesztek 4GB mutatnak de a Vista és az XP is 3.5GB-nak látja. Ennek mi lehet az oka?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Lenne 1 kérdésem, Clony féle timerstop mûködik, de naponta 1x a taskbarban feljön 1 kis balloon, hogy 27 napom van az aktiválásig. Az idõ nem telik, nem is ez a gond, hanem az, hogy hogy lehetne ezt a "jelzést" megszûntetni.
Ha kikapcsolom a Taskbar Popup Balloonjait, akkor kompletten kikapcsolja minden program figyelmeztetését, tehát olyan kellene, hogy csak ez az aktiválós figyelmeztetés ne jöjjön elõ.
Tud vki vmi tippet? 😊
Szeretném megkérdezni két dologban a véleményeteket:
1: Hogyan lehet az hogy a Kingston Data Traveller II-t hol felismeri és alkalmasnak találja a Vista Hun Home Premium Ready Boostra, hol meg azt írja rá hogy nem felel meg a követelményeknek a Ready Boost-hoz!!!!
2: Melyik funkció szükséges a Lightscribe lemezek írásához a NERO 7-ben, vagy másfajta író progi kell a dvd, ill. cd íráshoz????? LG 18* gsa-h42l ata-s íróm van! Milyen progit tudtok hozzá???
Elõre is köszönöm mindenkinek aki segít vagy csak töri rajta a fejét
Beni Keith /postás/
Olyan gondom van hogy most raktam fel nemrég a magyar Ultimate változatot, de valamiért az internet nem megy rendesen. Csak pár weboldalt tölt be és aztis csak lassan. pl google.com stb..azt irtja hogy nem jeleníthetõ meg az odal.
Van nekem egy "Nem azonosított hálozat"-om (ez a helyi gondolom)
Itt azt irja hogy korlátozott kapcsolat, erre gyanakszom hogy valamit állítani kéne, de nem birok semmit. 😞
Aki tud megoldált erre, kérem irja le pontosan mert már kikészültem ^^
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ezek közül az egyik lehetõség, hogy rossz monitor inf miatt túl nagy frekin próbálja hajtani.
Vettem egy LG 1953TR tft monitort, XP kezeli, viszont VISTA alatt "power saving mode" jelenik meg.Drivert felraktam másik monitoron keresztül, most már azzal sem mûködik.Csökkentett módban müxik de akkor nem enged monitor beállításokat módosítani.Videokártya FX 5700.Valami használható ötlet valakinek?
/*WTF?!*/
Lényeg hogy tegnap fel akartam tenni a vistát. Szépen bebootoltam a lemezrõl, az elsõ procedúra (amikor a memóba tölti a fileokat) sikeresen le is futott.
Aztán a másodiknál (mikor jön a logo) valami eszméletlenül elkezdett szirénázni az alaplap.
Nemtudtam h mi a szar van, gyorsan kikapcsoltam a gépet.
Elindultam Xp-vel, ott semmi probléma nem volt. Hõmérsékleteket is rendben találtam.
Nembaj, próba újból. A jelenség ugyanaz.
Mivel a hõmérsékletekkel nincs gond hagyom had tegye a dolgát gondoltam. Utána már biztos jó lesz.
A nagy fenét lett jó, az egész install alatt szirénázott mint a hülye, sõõt a feltelepített vista is.
Csináltam 1 videot a "kezdetekrõl" (install eleje) annak aki nem tudja elképzelni hogy milyen is ez a jelenség 😊
Letöltés (kb 2.2mb. 3GP-be van de mellékeltem hozzá playert is)
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

2.Megoldás---Vista Transformation Pack 6