40038
-
Tomy Lee #27554 Hát,'07 nyári:(ilyenem van.
Nekem új kellene,azthiszem 7.2-es? -
#27553 És itt ?? -
Tomy Lee #27552 Persze.
amd.com-on nincs fennt mobility driver(eddig még soha nem is volt,évekkel ezelőtt sem).
Gyártó oldalán meg újítottak és nincs a listában a Notebook-om(pedig nem régi kiadásom van,sőt).
Megszereztem én már régebben és valahol +lehet csak ugye nemtom hol van,elfelejtettem:(
Bármit írok google-be nem jön össze,nem találom. -
#27551 A notebook gyártó oldalát vagy az www.amd.com oldalakat nézted már? -
Tomy Lee #27550 Hali!
Notebook-omhoz kellene Ati mobility driver Vista 32-eshez.
Valaki help?Én nem találok sehol:( -
#27549 Sziasztok !
Valaki hallott a kb16.com-ról és beállításáról, használatáról vista alatt?
kéne egy kis segítség dos-os progihoz.
Üdv -
#27548 megoldva :) -
#27547 Van valakinek valami ötlete arra hogy nf7el hogy lehetne elérni, vagy mi a gond ha csak 1 hangszoró szól 5.1es szettnél? AC3Filterrel próbálkoztam de nem oldotta meg a problémát.. -
Styrex #27546 A FairUse Wizard 2 progi használatakor újabban ezt az üzenetet kapom:
Ezt mi okozhatja? -
#27545 Szerintem megoldás a progi eltávolítása is. -
tompka #27544 Inkább majd ha újra rakom a vistát majd nem teszem fel ezt a lájv fotót :) -
#27543 Bekever az apple quicktime progija ha jól értem a külföldi forumokat. -
#27542 Ajánlott megcsinálni ezt: link
Legalábbis ajánlják és a probléma megoldódik. -
tompka #27541 Ja vmi Windows Live Photo Gallery.És miköze van a videókhoz? -
#27540 Á válasz: link -
#27539 Alapból úgy kell telepíteni és akkor nincs gond (jobb egérgomb és futtatás rendszergazdaként) -
tompka #27538 Mi az a WLXQuickTimeControlHost.exe? Sokszor percekig tartó 100%-os cpu-t eredményez.És akkor indul el ha vmit törölni akarok. De akkor meg nem engedi mert ez fagyásig terheli a gépet.Épp most is! -
#27537 szerintem olyan szempontbol meg van hogy egy csomo executable filet bekell nyomjak admin modba mert másképp nem indul...
Dark Angel 666: THX!! -
#27536 Itt
Szerintem érdemes megcsinálni , és azt a fiókot , amit most használsz ,azt törlöd.
Igaz ezt inkább már telepités után rögtön meg kellett volna csináld -
#27535 Pont az átlag User-nek lett kitalálva (mint te) és ez így jó. Amúgy használd a keresőt ha annyira full admin akarsz lenni, de felesleges. Én se vagyok az és nincs hátránya. -
#27534 és azt hol tudom beállitani hogy ne csökkentett jogu legyek??
hú mekkora baromság is ez ... -
#27533 alapból csökkentet jogú rendszergazda vagy a Vista védelme miatt. A endszergazda felhasználót külön lehet előhozni -
#27532 dehogynem .... screenshotot kérsz?? -
#27531 Alapból nem vagy az de mind1. -
#27530 az mitől lehet hogy taskbaron nem indulnak a progik amik bevannak téve windows startup ra??
komolyan ugy érzem ugy kezel a vista mindent mintha balfasz lennék mindent bekell tegyek hogy inditsa ugy mint admin... dehát admin vagyok bazz... -
csassz #27529 Sziasztok! Tudna nekem vki hasznalhato leirást a kis 7-hez a tüzfal részehez,beállitásához konkrétan? Mert a firefox nem akar megnyitni minden oldalt,az utorrent meg nem akar zöldre váltani.Tudom nem pont ide valo téma, ezét bocs,de nem talalok hozzá profi beállitást.Ami meg forum van az meg ago.
Help!!! -
#27528 Bootolva indítod és jó lesz. -
#27527 de winben indítom, ki van írva dvd-re
ez a baj?
(másoknál működik)
bootolva hogyan indítsam? úgy mint az xp-t? -
#27526 Ugye dvd-ről bootolva telepíted? Nem pedig winben indítod a telepítőt? -
#27525 másikrea telepítem..a vinyó is másik -
#27524 Érdemes a vistát másik particióra telepítetni mint amin az xp van... -
#27523 hello
fel akartam telepíteni a vista próbaverziót (az xp mellé), de telepítés közben (a telepítés vége felé)egyszercsak kiír egy hibaüzit, hogy a telepítő nem találja a telepítésre kijelölt partíciót
ez mitől lehet?
a partíciókkal, kábelekkel, vincseszterrel semmi baj
már két napja kínlódok :(
köszi előre is -
#27522 Ezek (Aspi, SPTI) valójában az optikai meghajtók driverei - leginkább az olyan programok működéséhez kell, mint a CD/DVD-tartalom decrypterek, grabberek, stb...
Na most minden egyes ilyen program beállításaiban (általában az I/O módnál) résznél kiválaszthatod, hogy melyiket használja a program. Az intelligensebbek (pl. a DVDDecrypter) már a telepítésükkor ha azt érzékelik, hogy Win2k/XP/Vista rendszerre telepíted, akkor automatikusan az SPTI-t választják.
Igazából az Adaptec oldaláról lehet letölteni Aspi drivert is minden rendszerhez, de felesleges. Az újabb Windows-okhoz (XP és afölött) nagyon jó a saját SPTI driverük. -
#27521 Ez egy kicsit magas nekem , ezt hogyan is kell csinálni?! -
#27520 Válts át SPTI meghajtóra - a WinXP óta ez van az ASPI helyett. -
#27519 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem és remélem tudtok segiteni benne!
Vista OP (eredeti) fut a gépen , és egy-két program keresi az ASPI drivert mint ahogy a kép is mutatja, tudtok erre valamilyen megoldást???
Előre is köszönöm a válaszokat! -
#27518 Ezek mind bevannak kapcsolva és mégsem jó :((
Valamelyik nap eljön aki összedobta a hálózatot, és ő majd remélem tud segíteni.. -
#27517 " A windows-szolgáltatások gazdafolyamata működésképtelenné vált"
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: svchost.exe
Alkalmazásverzió: 6.0.6000.16386
Alkalmazás időbélyegzője: 4549adc4
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 6.0.6000.16386
Hiba – modul időbélyegzője: 4549bdc9
Kivétel – eltolás: 000bc57d
Kivételkód: c000000d
Kivételadatok: 00000000
Operációs rendszer verziója: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: d6aa
További információk 2: 550813108d42c370043e28bb37aac5af
További információk 3: d6aa
További információk 4: 550813108d42c370043e28bb37aac5af
További adatok a problémáról
Gyűjtőazonosító: 11894840
mitől lehet? -
#27516 én egyszerre csak 1 filet töltök vagyis csak 1 szálon... -
#27515 Általában ez úgy szokott lenni a letöltésvezérlőkben, hogy külön lehet állítani az egyszerre letöltendő fájlok számát és ha valamelyik fájlt szegmentáltan (több darabban) akarod letölteni, akkor azt mennyi szegmensben.
Tehát leegyszerűsítve ha több fájlt is egyszerre töltesz lefelé, akkor összesen annyi letöltő slotra van szükség, amennyi a feladatonkénti (fájlonkénti) szegmensek száma összesen.
Ha a beállításokban le van korlátozva a letöltő slot-ok száma, akkor nem minden letöltés fog egyszerre menni.
Bár meg kell jegyeznem, ha csak egy tárhelyről töltesz, nem is szokás sok fájlt sok szegmensben letölteni, mert a legtöbb tárhely egy IP-ről való csatlakozások számát korlátozni szokta - többnyire egyre. Vagyis egyszerre csak egy fájl egy szálon (egy darabban) tölthető (szál=slot).
A szegmentált (többszálas) letöltés sajnos nem minden helyen engedélyezett.