40038
-
#27754 (Ottvan hogy megvan osztva, de mégsincs, mert hozzáférés letiltva a másik gépről :S ) -
#27753 A hálózatban levő 2 gép között szeretnék fájlokat másolgatni szabadon. De csak a nyilvános mappához enged hozzáférni, és oda is nagyon lassan másol :S
A megosztást pedig nem engedi.A speciális megosztásnál és a hálózati központban minden engedélyt beállítottam, de semmi eredmény :(
Felhasználói fiókokban elvileg rendszergazda vagyok, csak 1 fiók van, de gyakorlatilag mégsincs mindenhez hozzáférés. Egyéb tűzfal nincs a gépen,
csak a Windows-é , de az is ki van kapcsolva.
Mi ez az mmc konzol magyarul?
-
#27752 szasztok!
kijött már a végleges sp1?
ha nem akkor mikorra várható már?? -
efem #27751 ja amugy mmc konzolban is bennevan, csak kimaradt a jobbklikk>tulajdonsagokra kattints -
efem #27750 szar a leiras, vezerlopultba van ez a felhasznaloi fiokoknal
(amugy miert akarod bekapcsolni a rendszergazda fiokot? elegge unsecure..) -
#27749 hogy gondolod azt hogy blokol van biztos antivirusod ami megallitja
-
Apocalipto #27748 Egy kérdés:
Ha egy programot beteszek automatikus indulásba, a windows leblokkolja. Hogyan tudom feloldani ezt a blokkolást? -
#27747 Ez alapján szeretném aktiválni a rendszergazda fiókot.A saját és tesóm gépén is Home Premium van.Én kábellel , ő wlannal kapcsolódik a routerre. Így elvileg Lan-ban vagyunk?
Az a probléma, hogy nemtudom megosztani a meghajtókat, mert hozzáférés letiltva, hogyha megpróbálok belépni hozzá.
A fentin kívül létezik más megoldás?
Mert én nem találom azt a menüt, amit ír...:(
-
#27746 hello
észrevettem egy furcsaságot (legalábbis nekem az)
a vista telepítéskor kiírja a partíciókat: logikai/elsődleges
logikaira nem tudom telepíteni, csak elsődlegesre (?!)
hol tudom én ezt beállítani, illetve mi alapján dönti el hogy melyik milyen?
sikerült ugyan feltelepítenem, de amikor betölt, csak a fekete képernyő fogad, egy kattanás, és újraindul... -
#27745 Hát ez tényleg érdekes.Én bármivel néztem(KMplayer,BSplayer,WMP11) sose kapcsolt be.Lövésem nincs akkor, hogy mi lehet a gond. Ja és nem emlékszem, hogy én bármi ilyet állígattam volna. -
#27744 azt is le tudja csak ahoz valamilyen lejátszási lista kell,pl: a gta san andreas ból a zenekiszedő ogg fájlokat szed ki és egy lejátszási listát amivel a media player lejátsza. -
#27743 a monitor kikapcsolas az a control panel\power options nel van -
Holjam33 #27742 Érdekes, mert nekem WNP11 alatt se képernyőkímélő se minitor kikapcsolás nincs (amik 5 és 15percre vannak állítva), viszont WMPC-vel jön a képernyőkímélő, holott benne is be van állítva, jogy NE legyen képernyőkímélő. -
Holjam33 #27741 WMP11 OGG-t hogyan tudna lejátszani? -
#27740 Az égadta egy világon semmi köze a lejátszónak a képernyőkímélőhöz.Ha bekapcsol BSplayer alatt akkor be fog kapcsolni WMP11 alatt is.Valahol át kell állítani, kezdésnek Jobb klikk az asztalra és a Képernyőbeállítás vagy Tulajdonságok-ra klikk.Már nem tudom minek hívják mert már nem használok Vistat.Eseteg még a WMP11 beállításait is át lehet böngészni, hátha le lehet tiltani a képernyőkímélőt lejátszásnál.Én amikor használtam defaulton volt minden és nem kapcsolt be, sőt emlékszem, hogy szüneteltettem BSplayerbe a lejátszást és megfeledkeztem róla és még 1 óra múlva se kapcsolt be a képernyőkímélő vagy kapcsolt ki a monitor.Pedig 15 percre volt állítva. -
#27739 Vagy áttérsz a Media Player 11-re ott belehet állítani hogy ne jöjjön be a képernyővédő,szerintem elég sokmindent lejátszik,megfelelő kodekkel még a flasht is. -
#27738 a screen savert bealitod 1000perc re ami untig eleg hogy megnezz min 10filmet
-
Bmx01 #27737 Van 1 kis gondom amikor BS Playeral játszók le filmet akkor mindig bekapcsol a a képernyőpihentető, mit lehetne csinálni neki hogy ne kapcsoljon be ha filmet nézek vagy mit állítsak be ?? -
Holjam33 #27736 Éppen most telepítettem az AFPV csomagot (msw.hu) és nem okozott gondot, minden frissítés benne volt. -
#27735 Sziasztok mi az a frissítés amit nem szabad letölteni warezos werzionál??? -
Verseghy #27734 Amugy eddig minden gépemen a DEL volt, biztos a laptop divat az F2:D Huh, na mostmár megy fel a windows.. Köszi szépen!!!:):):) -
Verseghy #27733 Áááh, F2 az jóóó:):) KÖSZIIIII -
#27732 csak ez az egyetlen megoldás, hogy bemész a BIOS-ba! nézd meg a lap kézikönyvét, hogy melyik gomb kell a biosba lépéshez! -
#27731 altalaban f2 -
Verseghy #27730 Del-re nem reagál, pedig nyomokodom amióta benyomtam a bekapcs gombot. Nincs valakinek még ötlete? -
kollektor #27729 a BIOS-ban kell átállítani a CD-ről bootolást ,újraindítást követően nyomkodd a <del> bill-t ,bár ez alaplap függő ->alaplap kézikönyv -
Verseghy #27728 De nekem csak ennyit ir ki,
Hiányzó BOOTMGR
Újraindítás: CTRL+ALT+DEL
semmi többet:S inri se lehet.. -
#27727 amikor indítod a gépet kiírja, hogy press ... to enter the setup (az én gépemen pl del, de van ahol más) -
Verseghy #27726 És oda hogy megyek be? nem reagál semmire, csak a CTRL+ALT+DEL-re. betűket se ir meg semmi. -
#27725 bemész a gép setupjába, boot menüben beállítod, hogy cd-ről bootoljon, ujraindítás, és már telepíthetsz is!! -
Verseghy #27724 Hello
Az a helyzet állt elő nekem, hogy újra kellett telepítenem egy gépet valakinek. Mindigis tudtam, hogy hogy kell, de még magam nem csináltam. Ugye addig jutottam el, hogy beraktam a Window Vista cdt és leformatáltam a gépet, aztán el kellett mennem, és ugy gondoltam, hogy ne álljon fölöslegesen a gép, inkább kikapcsolom, és majd ujrakezdem a telepítést. Hát most értem haza, és csak annyit ír ki a gép amikor bekapcsolom, hogy:
Hiányzó: BOOTMGC
Újraindítás: CTRL+ALT+DEL
Ha berakom a telepítő CD-t semmi.. nem indul el, ha benne van és ujrainditom is; semmi.. Mi lehet a probléma? Talán az alap üres gépeket van valami mitől elindul a telepítő cd és miután én leformatáltam, azzal ez kitörlődött, szóval semmi sincs a gépen, ami el tudná inditani? Én nem gondoltam volna, hogy ilyen van, vagycsak valami hiba? Köszönöm előre is mindenkinek a válaszát! -
Polllen #27723 Azért írják, hogy több frissítést tartalmaz, mert az update-re nem kerül fel minden hibajavítás. Úgy tudom a nagyon ritka hibák javítása általában nem, de lehet más szempontok szerint is szanálnak. -
#27722 Gondolom kiszedték az SP1-ből. -
efem #27721 sehogy ?:) -
Holjam33 #27720 nem tudom azért kérdezem, azt írja több frissítés van benne, mint windows updaten, de hogy lehet ez? -
efem #27719 ez miert jobb mint a winupdate? -
efem #27718 megsporolsz egy lepest ha felrakod az xp-t es vistanak aztmondod huzzon egy masik particiot maganak, es boot loaderben ottmarad mind2 -
Holjam33 #27717 van valakinek valami tapasztalata az afpv-vel ( http://www.msw.hu/cikkek/32/afterfixprojectvista_inform_ci_k.html ) kapcsolatban? -
#27716 Na újraraktam az XP-t mostmár hagyom a Vistát jóideig...
Megformázom a VIsta partíciót, aztán azt partitcion magiccal vissza lehet csatolmi ugye? -
#27715 En felraktam a vistat majd az xp-t aztan megint fel kellet raknom a vistat es ment.....