40038
Windows Vista ( Fejlesztési kódneve : Longhorn ) a Windows XP utódja.

FAQ
  • bon
    Akkor halad
  • overlocker
    most több lépésben dolgozza fle a frissitéseket
  • bon
    Nekem kb 1 óra szokot lenni (leszedést nem számolva), a két óra az már sok. Újraindulások és bejelentkezés nélkül voltak telepítések 3 lépcsőben?
  • overlocker
    Bazz lassan 2 órájamega telepitése a SP1nek most már 20 perce csak végigment és nem csinál semmit ez nem baj ugye? a csik végigment és most meg a gép ezerrel meddig tart még kb??
  • tompka
    Igaz, Bár örülnék ha maradna ez a kinézet. :)
  • overlocker
    Ez tényleg igaz. Csak a sokadik Build után lett másabb a longhorn mint az Xp tehát ez még semmit nem jelent még bármi lehet

de az is lehet hogy fake az egész
  • bon
    Állítólagos képek, sőt ha elolvastad a hozzászolásokat is akkor tudhatod idézem: "Előszöris felhívnám mindenki figyelmét a nemrég elhangzott "a Vistán nincs sok gyökeresen változtatni való" nyilatkozat egy fejlesztőtől (amivel teljesen egyetértek), másrészt régesrég mondták már, hogy nem egy teljesen vadiúj rendszert kell elképzelni, "mindössze" a Vista egy frissebb kiadását. Mondhatni R2 vagy SE."

Meg egyébként is a Vista is a fejlesztések elején még XP-re hasonlított erősen. De a végleges mégis jelentősen eltért. Ja meg az számít amia felszín alatt van.
  • Zsoltika 007
    Ne legyél már buta! Még sehol sincs a kezelő felület! A legelső longhorn változatok is teljes xp felülettel rendelkeztek! És szerinted a vista most olyan mint az xp?
  • bon
    Programok és szolgáltatásoknál a "A telepített frissítések megjelenítést" választva a listába ott lesz a KB936330 számú frissítés ezt kell leszedni.
  • tompka
    Képek a Windows 7-ről
    (winportal.net)
    Már látom hogy mér lesz kész hamar. A külseljén semmit sem változtattak! Csak hozzádobnak 1-2 új dolgot és kész.
    A Windows 7 egy tuningolt Windows Vista lesz. (Kinézetre)
  • overlocker
    De a programok eltávolitásánál igy ott van hogy Vista SP1?? simán csak unistall majd??
  • bon
    Nem megy fel az RC-re. Előtte elkell távolítani.
  • overlocker
    Halljátok most raktam fel a SP1 RCt és ha kijön a retail vagyisa végleges akkor csak azt simán fel kell rakni ugye? nem kell azért win reinstall felmegy az RC-re ugye?
  • berczely
    KB mennyivel lesz gyorsabb a Vista SP1 Rc felrakása után?Warezzal még mindíg nem megy?Volt fent Vista és SP1 is de meghalt tőle a rendszer!Vezérlőpult nem nyílt meg, aero eltűnt....
  • Narxis
    :DD Teg33k! :P Csak vicceltem. :) Én is azt hallottam, hogy semmi látványos, csak apróbb bugfixek, finomítgatások.Mondjuk már szerintem az első refresh is az volt.Várom a véglegest.
  • bon
    Na nem bírtam várni holnap délutánig, így felraktam az SP1 RC Refresh 2-öt. Jó sokáig elvolt vele, mondjuk a letöltéssel ment el sok idő, nem értem miért nem adták ki a letölthető telepítőt. Gyorsabban lejött volna a connect-ről mint az update-ről. Különbséget nem észleltem az ölözőhöz képet, mondjuk ennél már nem lehet várni egetverő javításokat, hanem inkább apró b hibák javításait ami lehet, hogy nem is érint engem.
  • setuh
    megoldottam!
  • setuh
    feltettem xp-t a vista melle eleinte csak azt bootolta ,de helyreallitottam a vista dvd-vel,igy most megint csak a vistat bootolja nem tudom kivalasztani az xp-t.feltettem a vistabootpro-tde hiaba adom hozza az xp -t csak nem latja...mit tegyek?help pls
  • berczely
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem nem tudom milyen van azt tudom hogy ha felteszem utána valami crack félét kell benyomni bejön egy parancssoros kép valami time...nem tom pontosan utána újra kell indítani és le lehet ellenőrizni hogy számol e vissza!
  • csassz
    Kösz!
  • Narxis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi gond nincs a warezos-al ha nem valami CRACKED vagy buheráltat szedtél le.A refrontered asszem' érintetlen verzió.
  • [HUN]FaTaL
    magyar e vagy?:D
  • bon
    Szerintem mehet nyugottan, azóta csak kisebb hiba javítások voltak.
  • overlocker
    Én csaka sima RC-t tudnám felrakin aza refresh sajan nem megy fel azért a sima RCt is felrakjam az SP1böl?? mert a refreshnél nem engedi kipipálni a rendszergazda modot a ima RC is mehet??
  • zolo
    Én ezt a megoldást ismerem:
    IE - Internetbeállítások - Kapcsolatok - Automatikus tárcsázáshoz pipa
  • csassz
    Azt kérdeznem! Hogyan tudnek indulaskor automatikusan kapcsolodni a netre modemal?
  • bon
    Rosszul hallottad nem jelent meg az SP1. Az RC változatott érdemes feltenni. Warez dologhoz nem tudok hozzászólni, van magyar verzió.
  • berczely
    Hali!

Feltenném a Windows Vista 64bites verzióját.Hallottam megjelent az SP1.Érdemes e feltenni hozzá?Mennyi javulást hoz?Gyorsul e valamit?(bár így sem volt lassú)RC az még javításra szorul vagy biztonságosan használható?Lehetnek gubancok warezos windowsnál?Magyar verzió van?Bocs a sok kérdésért biztos akarok lenni!Ha kihagytam valami figyelemre méltó fontos dolgot megírná valaki?Előre köszönöm a segítséget!
  • bon
    Nem tapasztaltam hibákat ez miatt, pedig már szerintem holnap lesz az ötödik SP telepítésem. Természetesen a sp törlése előtt mindig csinálok egy teljes rendszer mentést.
  • Narxis
    Nem vágja taccsra a rendszert ez az SP uninstall-reinstall móka?
  • Zsolo007
    Bakker akkora poén ez a microsoft, hogy az hihetetlen. Miután tegnap felment az Xp és nem látta a Vistát és a FAQban említett megoldás nem segített, felraktam a vistát, gondolva, hogy az már csak meglátja az xp-t. Hát nem. Kipróbáltam a FAQban említett boot konfigoló progit és így sem megy.

Van valami ötletetek hogyan lehetne megoldani, hogy be tudjam bootolni az XPt? (Egy wincseszteren van a kettő, csak két külön partíción)
  • bon
    Érdemes feltenni, nem fog problémát okozni. Állítólag, nincs megerősítve (winportal-on olvastam) a végleges megjelenés február 15.
  • GregSB
    Érdemes feltenni ezeket az RC-ket? Nem tesz be programoknak, játékoknak?
  • Örm
    Hello!
    Asus P5P 800-as alaplaphoz tudna valaki egy oldalt ahol van audio driver? Kösz!
  • bon
    Azt nem írtad, hogy úgyanolyat veszel, azzal már nem lesz gond, max a kétcsatornás memória vezérlésed nem fog menni, mivel nem párba lesznek a ramok.
  • overlocker
    Ezt hogy érted? ugyanolyan ramot veszek ami már kettö van mi nem lenne vele kompatibilis??
  • bon
    Ha kompatibilis lesz a gépeddel az új modul akkor menni fog
  • overlocker
    hali azt mglehet csinálni valahogy a vistaba hogy a start menübe ahol vana dokumentumok zene képek mappa oda egy ujat berakni???
    Monjuk a képek alatt olyan hogy downloads vagy ilyesmi mg lehet valahogy cinálni??

erre is kéne a válasz
  • overlocker
    akkora 3 menni fog tutira faszán ugye??
  • bon
    Csak 4gb memóriánál vannak problémák, de nem csak Vista-nál az összes 32bit-es oprendszer max 4gb-ot tud kezelni, de ebben benne van az összes memória foglalás az alaplap és videókártya részéről.