40038
-
#28878 Hello!
Ha felteszem az SP1-et és utána valami nem stimmel akkor rendszer visszaállítással vissza lehet állítani az SP1 előtti állapotot? -
tompka #28877 Ja értem. lehet hogy tisztán is futott,csak most figyeltem fel rá.
SP1-ből van sokféle. van 5nyelves (angol,német,japán- a többi most nem jut eszembe) és van a 36nyelves. közte a magyar. -
#28876 fél éve mikor fent volt a vista ,nekem is futott az iexplorer.exe,de nem tudom miért -
#28875 az sp1 csak angol vistára megy fel? -
tompka #28874 Talált 3bejegyzést, töröltem, majd restart. a feladatkezelőben még mindíg fut az iexplorer.exe kíváncsivagyok hogy bejön e még. -
#28873 Tesztek alapján az egyik legjobb. -
#28872 #28836 -
tompka #28871 Ejha. THX
Rögtön talált is egy csomót xD -
#28870 Akkor sajnos úgy néz ki, kifogtál egy hibás példányt. Lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, biztos kicserélik. -
#28869 előfordulhat, nem mintha az kisebb gáz lenne.. dvd ről bootoláskor (eredeti) azt írja hogy: cant find bootmngr
-
#28868 Nem lehet, hogy hibás a telepítőlemez? -
#28867 Én a Spybot S&D-t szoktam használni, de könnyen lehet, hogy van jobb is:) -
#28866 ennyit a microsoftról és a jogtisztaságról röviden:
26 ezer forintért vásárolt eredeti nem hajlandó installálódni semmi... 0 forintért letöltött cucc hibátlanul működik... no comment
-
tompka #28865 Tudsz anni egy megbízható jó antispyware-t? amit még lentebb belinkeltek netes írtótól kékhalált kapok állandóan -
#28864 Először próbálj meg egy rendszervisszaállítást a probléma előtti állapotra. Ha nem jön be, kapcsold ki a rendszervisszaállítást, s úgy ess neki antispyware programokkal, Defender ezen a téren nem a legjobb... -
tompka #28863 Azért kérdezem mert nem akarom újra tenni a vistát,de ezt a szemetet le akarom írtani. a defender szerint leírtotta, majd írt jó sok reg bejegyzést. azokat is leszedte mert nem találom egyiket sem.
az iexplorer.exe 2példányban fut a háttérben. ha bezárom rögtön megnyillik -
tompka #28862 Nincs vmi regedit bejegyzés arra hogy ne lehessen bezárni a feladatkezelőben az internetexplorert? vmi ami megakadályozza, és hogy mindíg bejöjjön egy magyar! reklámmal -
tompka #28861 Érdekes. Amikor az xp-n vírus volt,érezhetően visszaesett a teljesítmény.Most Vistán észre sem veszem hogy vírus van a gépen xD
aszem szereti a vírusokat :) -
#28860 nekem minden frissítés+az sp1 is fentvan és gyors stabil a rendszer -
#28859 Én eddig komoly problémáról nem hallottam, az ilyen rosszul kiírások pedig nem igazán veszélyesek, cserébe gyorsabban megy a fájlkezelés, ami nem egy elhanyagolható előny:) -
#28858 Kösz megpróbálom! -
#28857 Nagyon sokan panaszkodnak az SP1-re. Csak azt nem értem, minek erölteti mindenki annyira a feltételét. Ha így hagyják, ahogy az RTM verza van, az nagy bukta lesz. Márpedig így fogják szerintem, inkább kiadnak előtte egy update frissítést, amire már "talán" felmegy az SP1.
Én már egy ideje mindennemű frissítés nélkül használom, szal csak az alap feltelepített Vistát, és az ég világon semmi baja. Gyors, stabil, megbízható. Már kicsit untam, hogy az előző rendszeremnél a sok frissités kavart be, és okozott érdekes dolgokat. Főleg a vége felé. -
tompka #28856 Még egy SP1 BUG! méghozzá egy jó nagy. :D nekem is van 2db BUG. többet egyenlőre nem találtam :) -
Apocalipto #28855 Jah igen, közben jött egy új hsz-ed :D
Hát ez az, sehogy, 1,5 van :D -
Apocalipto #28854 Nem azt szándékoztam mutatni :P -
tompka #28853 no-no
32biten hogy lehet 8GB RAM? -
tompka #28852 Grat :D
Jé van nekem egy angol SP1-es vista, ami aktiválva van :D -
Apocalipto #28851 Jó, mind1, megadom inkább az URL-t xD
Kép -
#28850 na az jó -
Apocalipto #28849 Kezdek mérges lenni... -
Apocalipto #28848 Miért nem akar nekem sohasem elsőre sikerülni a kép belinkelése..
Szóval:
-
Apocalipto #28847 Hehehehehe, nincsen valami fura dolog a képen? x)
-
#28846 a csatlakozás beállításra menj... nem bonyolult
uazt csináld mint XP nél -
strebacom #28845 és ugyanúgy kell beállitani mint az XP-ben ip,stb,stb... -
#28844 menj rá a hálózati és megosztási központra... onnan megy simán minden -
strebacom #28843 Vistán nehéz beállitani az internet megosztást??? -
Apocalipto #28842 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A cracelt meg ingyenes x) -
#28841 Soundmax driver (talán jó ) -
#28840 Hello!
SoundMax integrált hangukártyához tudna valaki egy Vistas driver linket? Kösz! -
#28839 Aham:)