40038
-
#31838 Megtalálásban én se tudok segíteni, de Ultimate változatott keresél ha eddig nem azt kerested. Lehetőleg hivatalos image legyen (oda szokták írni) és ne házi gyártáány és nem szükséges, hogy aktivált legyen, mivel van kódod.
A telepítés indítás kb az amit te írtál, de nem minden gépnél F2 a bios indítása. A telepítés indításához majd még nyomnod kell egy gombot a boot folyamat végén. Utána még megadod a kódod, majd beállítod a partíció méretét és többet már nem fog kérdezni a telepítő.
-
#31837 KMplayer mellé nem feltétlen. De WMP és Media Center szinte semmit se fog tudni lejátszani codec pack nélkül.
Nem is értem miért van benne a "Kodekek letöltése" menüpont, az égadta egy világon semmit nem tölt le ha hiányzik neki valamilyen kodek, egyszerűen csak nem játsza le a filmet. -
#31836 Nincs, de miért raktál fel Ultimate-et miért nem Business-t ha nem kell a media center -
#31835 Erdemes felrakni ??? -
#31834 Jobb klikk, futtatás rendszergazdaként. -
#31833 Annyi kerdesem lenne van mod arra , hogy eltuntessem a MEDIA CENTER-t az ULTIMATE-bol ??
koszi -
simonl #31832 Nem nagyon találtam "magyar" verziót.....
Activated Edition + unoffical langue pack ???
Egyébként hogyan is kell elkezdeni a rendszer telepítését?
Teljesen elfelejtettem....bekapcs..F2..boot.. CD -ről ??? kell még valami gombot nyomni? -
#31831 Koszi megegyszer. Tokeletes -
#31830 Koszi
De nincs valami AC3-as patch ?? -
#31829 Ne is rakd fel, nem ajánlott codec pack telepítése. Inkább a KMPlayer programot ajánlom. -
#31828 Sziasztok
Olyan gondom lenne hogy nem tudom feltelepiteni a VISTA CODEC PACK-ot v4.66.
Mindig a rendszergazdara hivatkozik.
Jo lenne mert vannak AC3-as DVIX-ek a gepen es nincs hang.
Mi a gond ??
koszi -
#31827 A rednszervisszaállítás az túlajdonképpen mit csinál a géppel ??
Semmiféle adatveszteség nem lesz meg semmi kár nem lesz az adatállományban??
Azért kérdem életemben nem csináltam ilyet! -
#31826 Magyar változatott szedsz le. Igaz nem teljesen legális, mivel angolhoz való a kódod, de elfogja fogadni. -
simonl #31825 Akkor a Home Prémiumot is tudom "magyarosítani" ?? -
#31824 A kódoddal nem fog feltelepülni az Ultimate csak a Home Premium (magyar is). Ja és otthoni használatra felesleges az Ultimate, bőven elég a Home Premium. -
simonl #31823 Akkor ha már ugyis töltikéznem kell, érdemesebb az ultimate -t, az előnyei miatt? gondolok a magyar nyelvű használatra stb....
És erre kell telepíteni a lentebb már belinkelt SP1 hun -t?
Ekkor nagyjából felállt a rendszer?
Ti hogy csinálnátok a jelenlegi tapasztalataitokkal?
Hatalmas köszi a türelmes válaszaitokért:) -
#31822 Ha Ultimate Vista-t töltesz le akkor a kód megadása után Home premium fog feltelepülni, mert a Vista telepítő egy változat kivételével mindegyik Vista-t tartalmazza. -
#31821 A felsorolt játékok menni fognak. -
#31820 Nálam több mint egy éve bírja gond nálkül. Pedig sp1 beta is megfordulát néhány változat a gépen. -
#31819 Igen. Nem, az eredeti verzióhoz jó.
Igen, SP3-al biztos. -
simonl #31818 Tehát töltsek le egy virágbolti Vistát és az eredeti kódommal telepítsem?
Akkor már hagy kombináljak.....ha Ultimate -t töltök le ahhoz jó lesz a kódom?:)
A régi XP -s office -om jó Vistához?? -
#31817 Letöltöd valahonnan. -
simonl #31816 Vegyük a legrosszebb esetet: legyalultam:)
Telepítéshez egyebem sincs mint a már említett recovery lemez és az erdeti kód.
Hogyan tovább? -
#31815 - 40 Gigát különíts el a rendszer számára, az elég szokott lenni.
- Elméletileg a recovery lemez egy rejtett partícióról visszaállítja a működőképes vistát neked (hacsak nem sikerült azt legyalulnod XP telepítéskor). De lehet, hogy az eredeti kóddal bármilyen Vista DVD-ről fel tudod telepíteni.
- Csak a Vista Ultimate változatban lehet a nyelvet cserélgetni.
- Total Commanderből a 7.0 feletti változatok már jól viselkednek Vista alatt, tudnak rendszergazdai jogosultságot kérni, stb.
- A játékokat nem tudom, sorry. (de feltételezem, hogy nagyobb gond nélkül mennek, 2006 óta van Vista, ezek meg annyira nem régi játékok) -
simonl #31814 Ja, és 200 Gb SATA, hogyan milyen méretekre)érdemes partícionálni? -
simonl #31813 Sziasztok,
Lenne pár kérdésem, Vistával kapcsolatban és mivel előszőr próbálom telepíteni, kéretik türelemmel és megértéssel válaszolni:)
Tehát vista prémiummal vásároltam a laptop -om. Első lendülettel rögtön XP -t telepítettem ( játékok miatt) de most már kipróbálnám a Vistát is.
Van egy recovery lemezem, hogyan tudom újra a Vistát telepíteni a gépre?
Lehet e magyarosítani a Vista premiumot?
Total Commander használható Vista alatt?
CoD4, Assisssins, és Vegas 2 futnak e vista alatt?:)
Egyelőre ennyi:) de ha nem probléma alkalmazás közben biztos lesz még kérdésem.....
Köszi srácok
-
#31812 Azt nemtudom 1 évnél több. -
#31811 xp-vel meddig? -
#31810 Gyakorlatilag csak az alaplaphoz tartozo vistás drivereket és a vga drivert tettem fel és azonkivül csak gameket meg pár progit ami persze vistával is kompatibilisek mégis megadta magát 2 hát után :(
Pedig nagyon tetszik a Vista de Xp-vel sokkal de sokkal tovább birtam! -
#31809 akkor jó -
#31808 Máshogy nem is lehet. -
imádom ha valaki így reagálja le a hsz-em -
#31806 Azért nem biztos hogy valaki láma mert olyan hw eszközt használt amihez a gyártó nem írt normális drivert pl. Nekem is tökéletesen fut mióta megjelent fent is van, de mégis láttam már pár dolgot ami nem a felhasználó sara volt. Biztos nagy sztárnak tartod magad de képzeld: Nem feltétlenül ő volt béna... -
nálam több mint egy éve röccenésmentes -
BIZ0906 #31804 Zsolt haverom is ugyan így járt ő is két hétib bírta :) -
#31803 Na jó volt ez a Vista kemény két hétig birta bekapcsolom a gépet Vistát inditva kapásból csontáfagy a gép semmire nem reagál :(
Mindegy jó öreg megbizhatóbb xp-re visszatértem. -
#31802 áááá, fekszek. :D -
#31801 Mondom KMPLayer nem BS, hanem KM. -
#31800 A BS-ben nem találok: video /haladót
-
#31799 KMPlayerről volt szó és jobb gombot nyomj a filmen