20
Karaoke - Mit, Hogyan, Honnan?
-
cesar444 #20 Sziasztok Andras vagyok
A karaoke karall-midi lejatszot szeretnem letölteni teljes verziossan ha valakinek meglenne köszönettel vennem.
[email protected]
Andras -
rgulyas86 #19 Szia Cartman, nemrég indult ez az oldal, nekem nagyon bejött: http://teasztar.hu Nagyon sok okos dolog van rajta, remélem tetszeni fog ;) -
cartmann80 #18 Sziasztok nem tudtok egy jó karaoke-s oldalt? Nagyon régóta keresek v.mi normálisat, de nem találok. Előre is köszi.
Cartman -
#17 Hy. Valaki megmondaná hogy tehetek zenéket az Ultrasar-ba? És mi az hogy szöveges verziója? -
dingo92 #16 Ultrastar az jó cucc ma próbáltam ki először. :D csak azon vagyok meglepődve h ha nem énekelek bele a mikrofonba akkor is ugyanugy kapom a pontokat... xD másnak is van ien "problémája"? :D ha igen akkor vmi megoldást tudnátok nekem mondani? -
Stil2 #15 Valaki megtudná mondani honan lehet leszedni a Korn twisted transistor szám szöveges fájl-át vagy az egészet ULTRASTAR-hoz nagyon megköszönném ! -
mutubecci #14 Sziasztok:nekem Koral-tól kéne a maradj velem című száma karaoke fórmátumban .Légyszives aki tud segítsen nagyon sűrgős lenne -
blackgamer #13 karaoke cikk -
blackgamer #12 létezik egy karaoke dvd ahol duettet énekelhetsz, nyálas számokkal de annak aki szereti biztos jó -
#11 Én probálgatom.
Azon vagyok meglepödve hogy magyar számokat még nem találtam rá.
Söt azt sem értem hogy mért ilyen kevés klipp van. (eddig egyet találtam) -
blackgamer #10 UltraStar valaki már próbálta? -
Mojlepque #9 Hát ezt nem tudom... ...Próba-cseresznye -
ent #8 Tehát símán felírni zene cdként nem műxik karaoke asztaliban!!!!
Alcohol tud mp3 at felírni hogy le játsza az asztali karaoke gépem? -
Mojlepque #7 Sztem Alcohol 120%-al megy -
ent #6 Hogy kell felírni mp3 (karaoke) fájlt cd-re??? Mivel? Néroval símán zene cd készítése nem megy... -
Mojlepque #5 A lényege az, hogy a midi fájlokat konvertáldd át mp3 minőségbe, majd a zenéből az instrumentalt tedd bele... (sima zene, szöveg nélkül) -
Zoleeca #4 Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan lehet minimális költséggel normálisabb hangzást adni a midiknek? Akiket eddig kérdeztem, a következő szavakat emlegették:
AWE32, hullámtáblás hangkártya emulátor, midibank.
Akit érdekel, 2000 .kar fájl letölthető: <b><a href="http://midikaraoke.fw.hu"> Midikaraoke </a></b> -
Vape007 #2 Jó, jó ok, értem, tehát nem nzerte el a téma a nagyérdemű érdeklődését. Akkor leírom, hogy kb mire jutottam: bárki nagyon gyorsan találhat és le is tölthet karaoke programot (pl a tucows-on), ez viszont csak midiket játszik le, ami elég hülyén mutat egy házibulin. Viszont az az előnye is megvan, hogy egy szám letőltése hozzá dial-upos kapcsolattal is pillanatok alatt megvan, hiszen ez csupán néhány tíz kb. Ha viszont valaki 'igazi' karaoke-ra áhítozik annak be kell szereznie olyan cd írót, ami tudja a CD+G formátumot is. Állitólag a Plextorok nagy része tudja ezt.
Én mind ezt egy toshiba notebook-al szeretném elérni, és nem hinném, hogy plextor combo lenne beleépítve... :((
Szóval ha valakinek még ezen felül lenne valami ötlete, akkor kérem segítsen. Köszönettel: VApE007 -
Vape007 #1 Sziasztok! Valaki aki jártas a témában igazán tarthatna itt egy kiselőadást... például az olyanok kedvéért mint én, aki nagyon szeretne ilyen bulikat csinálni, csak fogalma sincs hogyan.