Karaoke
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok Andras vagyok
A karaoke karall-midi lejatszot szeretnem letölteni teljes verziossan ha valakinek meglenne köszönettel vennem.
[email protected]
Andras
A karaoke karall-midi lejatszot szeretnem letölteni teljes verziossan ha valakinek meglenne köszönettel vennem.
[email protected]
Andras
Szia Cartman, nemrég indult ez az oldal, nekem nagyon bejött: http://teasztar.hu Nagyon sok okos dolog van rajta, remélem tetszeni fog 😉
Sziasztok nem tudtok egy jó karaoke-s oldalt? Nagyon régóta keresek v.mi normálisat, de nem találok. Elõre is köszi.
Cartman
Cartman
Hy. Valaki megmondaná hogy tehetek zenéket az Ultrasar-ba? És mi az hogy szöveges verziója?
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Ultrastar az jó cucc ma próbáltam ki elõször. 😄 csak azon vagyok meglepõdve h ha nem énekelek bele a mikrofonba akkor is ugyanugy kapom a pontokat... xD másnak is van ien "problémája"? 😄 ha igen akkor vmi megoldást tudnátok nekem mondani?
Valaki megtudná mondani honan lehet leszedni a Korn twisted transistor szám szöveges fájl-át vagy az egészet ULTRASTAR-hoz nagyon megköszönném !
Sziasztok:nekem Koral-tól kéne a maradj velem címû száma karaoke fórmátumban .Légyszives aki tud segítsen nagyon sûrgõs lenne
létezik egy karaoke dvd ahol duettet énekelhetsz, nyálas számokkal de annak aki szereti biztos jó
Én probálgatom.
Azon vagyok meglepödve hogy magyar számokat még nem találtam rá.
Söt azt sem értem hogy mért ilyen kevés klipp van. (eddig egyet találtam)
Azon vagyok meglepödve hogy magyar számokat még nem találtam rá.
Söt azt sem értem hogy mért ilyen kevés klipp van. (eddig egyet találtam)
http://www.agumi.hu/
UltraStar valaki már próbálta?
Hát ezt nem tudom... ...Próba-cseresznye
Tehát símán felírni zene cdként nem mûxik karaoke asztaliban!!!!
Alcohol tud mp3 at felírni hogy le játsza az asztali karaoke gépem?
Alcohol tud mp3 at felírni hogy le játsza az asztali karaoke gépem?
Sztem Alcohol 120%-al megy
Hogy kell felírni mp3 (karaoke) fájlt cd-re??? Mivel? Néroval símán zene cd készítése nem megy...
A lényege az, hogy a midi fájlokat konvertáldd át mp3 minõségbe, majd a zenébõl az instrumentalt tedd bele... (sima zene, szöveg nélkül)
Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan lehet minimális költséggel normálisabb hangzást adni a midiknek? Akiket eddig kérdeztem, a következõ szavakat emlegették:
AWE32, hullámtáblás hangkártya emulátor, midibank.
Akit érdekel, 2000 .kar fájl letölthetõ: <b><a href="http://midikaraoke.fw.hu"> Midikaraoke </a></b>
AWE32, hullámtáblás hangkártya emulátor, midibank.
Akit érdekel, 2000 .kar fájl letölthetõ: <b><a href="http://midikaraoke.fw.hu"> Midikaraoke </a></b>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Jó, jó ok, értem, tehát nem nzerte el a téma a nagyérdemû érdeklõdését. Akkor leírom, hogy kb mire jutottam: bárki nagyon gyorsan találhat és le is tölthet karaoke programot (pl a tucows-on), ez viszont csak midiket játszik le, ami elég hülyén mutat egy házibulin. Viszont az az elõnye is megvan, hogy egy szám letõltése hozzá dial-upos kapcsolattal is pillanatok alatt megvan, hiszen ez csupán néhány tíz kb. Ha viszont valaki 'igazi' karaoke-ra áhítozik annak be kell szereznie olyan cd írót, ami tudja a CD+G formátumot is. Állitólag a Plextorok nagy része tudja ezt.
Én mind ezt egy toshiba notebook-al szeretném elérni, és nem hinném, hogy plextor combo lenne beleépítve... 😞(
Szóval ha valakinek még ezen felül lenne valami ötlete, akkor kérem segítsen. Köszönettel: VApE007
Én mind ezt egy toshiba notebook-al szeretném elérni, és nem hinném, hogy plextor combo lenne beleépítve... 😞(
Szóval ha valakinek még ezen felül lenne valami ötlete, akkor kérem segítsen. Köszönettel: VApE007
Sziasztok! Valaki aki jártas a témában igazán tarthatna itt egy kiselõadást... például az olyanok kedvéért mint én, aki nagyon szeretne ilyen bulikat csinálni, csak fogalma sincs hogyan.