143
Szal...
  • Waterhorse
    Erre hár hallottam én egy fárasztó fárasztó választ:
    Mindent oldó tároló edénybe.

Egyébként még fárasztóbb:
    Mindent oldó anyag nincs is, hogy bízzák ránk? Miben? Ha mindent old sehova se lehet tenni a földet is oldja, feloldja az egész bolygót ááááá....
  • Hunnenkoenig
    Ja egyebkent az en kerdesemre van megoldas!
    Ez allitolag egy hivatalos (hol hivatalositottak?) IQ-teszt kerdes!
  • Hunnenkoenig
    A mindent elsöprö erö utat valtoztat :-)
  • Hunnenkoenig
    akadály! akadállyal...
  • Hunnenkoenig
    De ez a MINDENT(!) OLDO anyag!
  • TheZsenyka
    akadály? :)
  • TheZsenyka
    Mi van akkor, ha találkozik a mindent elsöprő erő a leküzdhetetlen akadájjal?
  • TheZsenyka
    oldhatatlan tárolóba
  • Hunnenkoenig
    Az, hogy a magyarazo szövegben levö "F"-et is hozzaszamoljuk-e, az egy tenyleg faraszto dolog. Ha az iro azt tenyleg ugy gondolta, akkor eleg gyatra a poen, mert akkor az egesz az olcso rejtvenyek soraba csuszik le, mint pl: Hany születesnapja van egy embernek atlagosan?

(csak 1, amikor megszületik) ha ha ha....unalmas...

De ha mar itt tartunk, akkor azt mondjatok meg:

Ratok bizzak a mindent oldo anyagot, hogy helyezzetek biztonsagba. Mibe teszitek?
  • magus
    volt egy ilyen teszt. hogy fel volt irva egy lapra egy oldalnyi feladat. ilyenek, hogy karikazd be ezt, ird ide, meg oda e nevedet. a legelso feladat az volt, hogy először olvasd el végig, figyelmesen, és csak utána kezdj el dolgozni. volt rá 3 perced. egyértelműen nem volt elég rá. ugyhogy mindenki mint a gép elkezdett dolgozni, ahelyett hogy megcsinálta volna az elsőő feladatot. mert a végén, az utolso feladat az volt, hogy semmi se csinálj meg a tesztből csak az első feladatot... bezzeg ha elolvasta volna...
  • hen-tes
    össz : 63,6 :)))
  • Waterhorse
    FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

És itt hány "F" betü van?
    Ne feledjétek, hogy az egy sorral följebb lévöt is számitsátok bele.
    Fárasztó egy topic ez egyébként, nem is értem miért írkálok én ide:)
  • bebaszov [ZSIR]
    a szöveg egy bizonyos része ki van emelve, de nincs egyértelműen letisztázva, hogy csak a kiemelt szövegben kell keresni. ezt már maga az ember gondolja hozzá a berögzült reflexek/szabályok szerint.
    én is 6-ot tippeltem az elején, de aztán leálltam egy 5 percre és továbbgondoltam a dolgot. a poén az, hogy szerintem ilyesfajta megközelítésre maga a teszt készítője sem gondolt, úgyhogy lehet továbbdobálni más fórumokra a cuccot és cidáztatni a népeket:)

bebaszov [ZSIR]
  • Manta
    Pontosan. Teljesen ki van emelve az a szöveg, amiben keresni kell a 6 db F betűt.
  • TheZsenyka
    Nem értek egyet... a figyelendő szöveg egyértelműen meg van különböztetve: NAGY BETŰVEL VAN ÍRVA.
  • Ams
    ja

zárójel vagy vmi..
  • bebaszov [ZSIR]
    én Ams-nek adok igazat, ugyanis igazság szerint akkor lenne 6, ha a kérdés így hangzott volna: "hány darab "F" betű van a FENTI szövegben?"

bebaszov [ZSIR]
  • Coine
    Nem védi, csak leírt 1 érdekességet, h. ki miért mit hagyott (hagyhatott) ki.
    Őszintén megmondom első olvasásnál nekem se tűntek fel az of-ok, mert nem olvastam figyelmesen.
  • Waterhorse
    Akkor ezek szerint én nem tudok olvasni.

Egyébként miért véded őket? Talán a rokonaid.
  • Dzsini
    Kb ugyanúgy viselkedik az olvasó-nyelvfelismerő rendszerük, mint mindenkinek a világon aki tud olvasni.
  • Waterhorse
    Kb ennyi eszük van.
  • Dzsini
    az átlag angol anyanyelvű és a bilingualok 1 része nem veszi észre az 'of' szavakat a mondatban, és nem is számolja bele...
  • Lteebee
    És mitől is érdekes ez?
  • Waterhorse
    De gyenge...:((
    7
    mer a "darab F betü" is
    anyám:()
  • vizes
    . Há de az utolsó az idézőjelben van.... :-)))))
  • Ams
    7
    F(1)INISHED F(2)ILES OF(3) OF(4) SCIENTIF(5) OF(6) darab "F(7)" betu
  • TheZsenyka
    Bazmeg Arms ez hat... akárhogy számolom...
  • Ams
    7
    FINISHED FILES OF OF SCIENTIF OF darab "F" betu
  • Sephi
    Hehe :)))
  • hen-tes
    basszus elolvastam a hozzászolásokat .. elkeztem számolni :) és nem vettem észre a offokat :DDD
  • ipszilon
    basszus..tényleg!!!:-)
  • Manta
    Érdekes...
  • The Garrett
    Vazz énis csak 4 et számoltam :). vagy hatodszorra láttam hogy 5 van a 6. at nem találom :)
  • TheZsenyka
    Értem...
  • harcu
    A poén, hogy az OF-ban nem szokták észrevenni a delikvensek az F-et.
  • TheZsenyka
    Mondd már a poént... pls...
  • TheZsenyka
    6 darab F betű van benne
  • Ams
    7
    FINISHED FILES OF OF SCIENTIF OF darab "F" betu
  • dashed_
    345432
  • Xboxman
    AHHHH 4