143
Szal...
-
#45 Erre hár hallottam én egy fárasztó fárasztó választ:
Mindent oldó tároló edénybe.
Egyébként még fárasztóbb:
Mindent oldó anyag nincs is, hogy bízzák ránk? Miben? Ha mindent old sehova se lehet tenni a földet is oldja, feloldja az egész bolygót ááááá.... -
#44 Ja egyebkent az en kerdesemre van megoldas!
Ez allitolag egy hivatalos (hol hivatalositottak?) IQ-teszt kerdes! -
#43 A mindent elsöprö erö utat valtoztat :-) -
#42 akadály! akadállyal... -
#41 De ez a MINDENT(!) OLDO anyag! -
TheZsenyka #40 akadály? :) -
TheZsenyka #39 Mi van akkor, ha találkozik a mindent elsöprő erő a leküzdhetetlen akadájjal? -
TheZsenyka #38 oldhatatlan tárolóba -
#37 Az, hogy a magyarazo szövegben levö "F"-et is hozzaszamoljuk-e, az egy tenyleg faraszto dolog. Ha az iro azt tenyleg ugy gondolta, akkor eleg gyatra a poen, mert akkor az egesz az olcso rejtvenyek soraba csuszik le, mint pl: Hany születesnapja van egy embernek atlagosan?
(csak 1, amikor megszületik) ha ha ha....unalmas...
De ha mar itt tartunk, akkor azt mondjatok meg:
Ratok bizzak a mindent oldo anyagot, hogy helyezzetek biztonsagba. Mibe teszitek? -
#36 volt egy ilyen teszt. hogy fel volt irva egy lapra egy oldalnyi feladat. ilyenek, hogy karikazd be ezt, ird ide, meg oda e nevedet. a legelso feladat az volt, hogy először olvasd el végig, figyelmesen, és csak utána kezdj el dolgozni. volt rá 3 perced. egyértelműen nem volt elég rá. ugyhogy mindenki mint a gép elkezdett dolgozni, ahelyett hogy megcsinálta volna az elsőő feladatot. mert a végén, az utolso feladat az volt, hogy semmi se csinálj meg a tesztből csak az első feladatot... bezzeg ha elolvasta volna... -
#35 össz : 63,6 :))) -
#34 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
És itt hány "F" betü van?
Ne feledjétek, hogy az egy sorral följebb lévöt is számitsátok bele.
Fárasztó egy topic ez egyébként, nem is értem miért írkálok én ide:) -
#33 a szöveg egy bizonyos része ki van emelve, de nincs egyértelműen letisztázva, hogy csak a kiemelt szövegben kell keresni. ezt már maga az ember gondolja hozzá a berögzült reflexek/szabályok szerint.
én is 6-ot tippeltem az elején, de aztán leálltam egy 5 percre és továbbgondoltam a dolgot. a poén az, hogy szerintem ilyesfajta megközelítésre maga a teszt készítője sem gondolt, úgyhogy lehet továbbdobálni más fórumokra a cuccot és cidáztatni a népeket:)
bebaszov [ZSIR] -
#32 Pontosan. Teljesen ki van emelve az a szöveg, amiben keresni kell a 6 db F betűt. -
TheZsenyka #31 Nem értek egyet... a figyelendő szöveg egyértelműen meg van különböztetve: NAGY BETŰVEL VAN ÍRVA. -
#30 ja
zárójel vagy vmi.. -
#29 én Ams-nek adok igazat, ugyanis igazság szerint akkor lenne 6, ha a kérdés így hangzott volna: "hány darab "F" betű van a FENTI szövegben?"
bebaszov [ZSIR] -
#28 Nem védi, csak leírt 1 érdekességet, h. ki miért mit hagyott (hagyhatott) ki.
Őszintén megmondom első olvasásnál nekem se tűntek fel az of-ok, mert nem olvastam figyelmesen. -
#27 Akkor ezek szerint én nem tudok olvasni.
Egyébként miért véded őket? Talán a rokonaid. -
#26 Kb ugyanúgy viselkedik az olvasó-nyelvfelismerő rendszerük, mint mindenkinek a világon aki tud olvasni. -
#25 Kb ennyi eszük van. -
#24 az átlag angol anyanyelvű és a bilingualok 1 része nem veszi észre az 'of' szavakat a mondatban, és nem is számolja bele... -
#23 És mitől is érdekes ez? -
#22 De gyenge...:((
7
mer a "darab F betü" is
anyám:() -
#20 . Há de az utolsó az idézőjelben van.... :-))))) -
#19 7
F(1)INISHED F(2)ILES OF(3) OF(4) SCIENTIF(5) OF(6) darab "F(7)" betu -
TheZsenyka #17 Bazmeg Arms ez hat... akárhogy számolom... -
#15 7
FINISHED FILES OF OF SCIENTIF OF darab "F" betu -
#14 Hehe :))) -
#13 basszus elolvastam a hozzászolásokat .. elkeztem számolni :) és nem vettem észre a offokat :DDD -
#12 basszus..tényleg!!!:-) -
#11 Érdekes... -
#10 Vazz énis csak 4 et számoltam :). vagy hatodszorra láttam hogy 5 van a 6. at nem találom :) -
TheZsenyka #9 Értem... -
harcu #8 A poén, hogy az OF-ban nem szokták észrevenni a delikvensek az F-et. -
TheZsenyka #7 Mondd már a poént... pls... -
TheZsenyka #6 6 darab F betű van benne -
#5 7
FINISHED FILES OF OF SCIENTIF OF darab "F" betu -
dashed_ #4 345432 -
Xboxman #3 AHHHH 4