A SuperGamez Hírmagazin csatlakozott az RTL Klub Online portál médiaportfoliójához

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b
43 kbit?? örülök ha nálam a freestart felszalad 38-ra. mondjuk én már régóta proxyt használok, ami még gifeket is kiszûri nemhogy a popupot és flasht. valószínû ezért nem vettem észre reklámok növekvõ mennyiségét. 😊

popup? mi az? :]]]]
mozilla rulz

mondjuk reklamokat tobbfele modszerrel is meg lehet szuntetni, remelem senkit nem sertek meg azzal hogy a vodfafonos 43 kbitemmel nem akarok meg bannerokat is toltogetni :]

mas. dizajn meg forum meg mi1mas tenyleg maradjon, az ugy jo ahogy van. mindenesetre nagyon remelem hogy nem lesz index-szintu reklamozas mert akkor asszem sokan keresnenek maguknak uj "kedvenc oldalt" (koztuk en is)
Se a tartalomba, se a lap mûködésébe (fórum) nem szólhatnak bele. A moderálást a jövõben is az eddigi, társadalmi munkában dolgozó emberek végzik.
Reklámkérdés: az oldal hosszutávú müködtetése érdekében valamibõl nekünk is bevételre kell szert tennünk. Ha nekünk több pénzünk lesz, akkor gyakrabban lesz frissités, és mi is lelkesebben fogunk a jövendõ fejlesztéseken dolgozni 😊

CSOCSO
hát a matáv az shock de az rtl elmegy
Alexease
A Matav-os (suxx) reklam azert van, mivel az RTL Klub (nagy)reszben a Matav tulajdona. Attol felek, hogy egy ido utan a sok reklammal, megkotessel, atalakitassal tonkre bassza (szokas szerint) az oldalt. Es lehet, hogy meg a forum, szolasszabadsag jogokat is erosen korlatozni fogjak. A Matavtol barmi kitelik...
Spenser
Igen én is csak attol tartok hogy sokkk lessz a rklám AMI padig nemm KELL NEKÜNK ..

duc
...Kezdetben volt az a kis szerénynek tûnõ felsõ sáv azzal a kis felirattal. Majd szépen bannerré szélesedett. Elõször csak a színek változtak... a gyanútlan felhasználó csak legyintett az egyre gyakoribb popup-okon. Mégse lehet az, hogy ide betegye a lábát egy kereskedelmi tvcsatorna -mondogatták egymást nyugtatva. Meg olyan híreket is suttogtak, hogy jó ez az SG-nek. Késõbb belefáradt nyugalommal csukogatták le a való világ és egyéb hulladékok reklámjait. Sok sikert.
JAJ NEEEEEE
Azért jártam ide mert ez a site fenyevekkel a RTL klub es (2) felett all
nem akarok meg tobb reklamot, es szar RTL-t
Rincewind
Azért ez a pop up nagyon nem kéne!!! 😛
b
srácok, remélem kellõ mennyiségû zsét akasztottatok és nem hagyjátok szétkúrni a szájtot. 😊

Sephi
igen eszt meg is emlitettem az altalnos eszmecsereben mert a gepem volt szives leakadni mert mar nem birta. Ahogy felmentem az SG-re mentem mashova is es ott is teleraktam reklammal es lefagyott. De jo!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

skorpio7
Jahh , ez nekem is eszembe jutott egybõl .Reklám mindenesetre máris van a nyitóoldalon és éppen matáv . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

egy tv mûsor jó lenne, akár heti 1 adással, fél óra. kezdetnek nem rossz. csak ne legyen az sg rtlklubos dizájnú. hát még origos se! (rtlk-origo is szövi)
Rincewind
Azé' a Warez meg a Gumiszoba remélem marad... 😊
Mi a fene? Ez most nekünk jó?
Sephi
Ha lesz musor is akkor majd irtok Csocsorol is?😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

drakulálok, csak ne reklámosodjon el túlzottan az SG..
Hat, nem akarok hulyeseget irni, de remelem lesz vmi tudomanyos, informatikai musor az emlitett csatornan, de vmi elfogadhato idopontban!
nem mittudomen fel egykor, mint a pont.hu c. musor volt hajdanan!
Vmi jobb idopont, hetkoznap, vmi ostoba sorozat helyett napi egyszer nyugodtan mehetne! szerintem nem lenne hulyeseg...De gondolom ez nem eri meg annyira RTl-Klubnak, mint egy ostoba sorozat, amibol az eg vilagon semmivel nem lesz a joember okosabb! Na mindegy! Tovabbi jo bongeszest mindenkinek!
Csao!
Laalee
olyan mindegy hogy sg hirek reklam bannert nezunk vagy valovilagot, azt ha ebbol St-ék profitalnak, nekunk csak jo... csak becsuszo egerkoveto szarok ne legyenek.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

MuERTe
Vége a warezolásnak és a gumiszobának 😊))
Rigley
😞((((

dddstudio.tk

Sephi
akkor lesz a siton Baratok koszt is? De joo!!!
Mar latom! Forum mellet lesz Valo vilag kamera menu is 😊))