3
Ki tud zenés Klippekre jó vágóprogramot?
-
#3 :-) Azóta már tanultam valamicskét. Adobe Premiere tökéletesen megfelel a célnak. Bonyolult progi, de már megtanultam használni úgy ahogy. :-) -
#2 Hi,
én a SoundForge-ot használom, bár néha rettenetesen problémás, nem éppen mixelésre találták ki, de szuper efektek vannak benne, amiket énekszám-változásnál fel lehet használni - nekem azért felel meg inkább, mert (az én mániám) - a színusz-görbékkel jobban szeretek dolgozni (talán már megszoktam ?), és elég gyors, meg 80 percnyi zenét is elég jól tud kezelni (audio CDket mixelek csak és semmi mp3at)- sajnos videóklipeket nem vágok, arra még nincs HDD-kapacitásom, ha lesz, biztosan fogok ilyesmit is csinálni. A SF képes mozgóképekkel is dolgozni. -
#1 Hi All! Bocsi attól, akinek szúrja a szemét, hogy új témát nyitottam ennek, de nem találtam hasonlót.
Az a helyzet, hogy van egy csomó digi felvételem és ezeket szeretném zenével összevágni, de valahogy úgy, hogy pontosan tudjam igazítani zenét és a mozgóképet. VirtualDub, vagy NanDub például nem igazán használható erre. Vagy csak nem tudom hogy kell? PLZZ HELP!!!