CMR2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát kösz nyíitnék én egy új topicot errõl a témáról de ez a szar Sg nem engedi most kénytelen vok ide írni...
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Üdv! Lenne egy kérdésem Explorert használok és újabban mindig amikor egy oldalon van egy link és én rámegyek arra, (menüpont) ilyen hiba üzenetet ír, mi lehet ez?? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.CRIMEMUSIC.try.hu
Jah man aszitem Export CMR dokumentumrol van szo kamionoknak 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Help!
Friss konfigra (ASp4s533 - p4-1.8 - ATI R9000Pro)telepített Colin nem akar elindulni, elõször a "setting to default" vagy valami ilyesmi a szöveg, aztán piros plecsni "invalid page fault" hebaüzenettel. aztán vége. ez nem vicces.
Találkozott már valaki ilyesmivel? CMR fórumon volt 4 figura ugyanezzel a problémával, de egyik sem írta, hogy azóta mi van.
Köszi
Friss konfigra (ASp4s533 - p4-1.8 - ATI R9000Pro)telepített Colin nem akar elindulni, elõször a "setting to default" vagy valami ilyesmi a szöveg, aztán piros plecsni "invalid page fault" hebaüzenettel. aztán vége. ez nem vicces.
Találkozott már valaki ilyesmivel? CMR fórumon volt 4 figura ugyanezzel a problémával, de egyik sem írta, hogy azóta mi van.
Köszi